Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu am racit rau si sambata merg la o nunta foarte fitoasa. Unde voi avea nasul mare si rosu
A racit si Nadiusha, ii curge nasucul.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Micola sper sa reusiti sa scapati de giardia asta sacaitoare

Bee mersi de informatii...noi am cam depasit cu cateva zile perioada maxima a rapelului de 6 luni...sper sa fie OK si asa.

Naty sanatate multa si tie si Nadiei ...sper sa va reveniti pana sambata...cunosc sentimentul cu nasul rosu (si in cazul meu si cojit de la atata suflat nasul )....

Sa va spun si ce am patit eu aseara? Am ajuns pe la urgente la Municipal ca nu mai puteam sa respir...am inceput de ieri dupa-amiaza sa tusesc, aseara am fost cu Razvi un pic prin AFI PALACE si m-am agitat pe acolo dupa el si cand am ajuns acasa tuseam din ce in ce mai tare si aveam respiratia tare greoaie...Si ce zic eu: hai sa fac nishte aerosoli cu dexa si ser fiziologic poate ma simt mai bine...De unde? Dupa ce am terminat aerosolii m-am astupat de tot si chiar nu mai puteam nici vorbi ...am plecat la spital fuguta, pe drum am tras 2 pufuri de Ventolin (mersi Irina si scuze de deranj la ora aia)...diagnostic: spasm bronsic...adicatelea o mica raceala suprapusa pe alergia mea la pisic s-a transformat in asta. Am stat pana la 2 la spital la perfuzie, mi s-a facut IV hemisuccinat si miofilin + ceva miofilin in perfuzie...

Imi e ceva mai bine acum, sunt pe tratament o saptamana, dupa care tratament de intretinere cu Ventolin care cred ca o sa-mi devina bun prieten ...Dupa ce imi trece criza am fost sfatuita sa fac spirometria inainte si dupa Ventolin sa vedem ce si cum.

Pisicul va parasi azi apartamentul, il ducem la sora lui Adi (saraca de voie, de nevoie l-a acceptat la ea in casa) pana reusim sa-i gasim o casa noua.

Acum va trebui sa fac o curatenie temeinica sa incerc sa scap de parul de pisic, numai ca nu stiu unde sa spal covoarele...am unul in sufragerie mai flocos si nu stiu unde sa-l dau...asa ca nishte ponturi ar fi binevenite .

Va

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la lume!

Micola, multa sanatate sa scapati de giardia (asta daca nu ati scapat deja). Nu imi dai te rog si mie reteta de dovlecel si orez pretty please? I-as face si eu lui Mister maine... mai ales ca am dovlecel in casa. Nici eu nu prea stiu ce sa-i dau de cina, ii place sa pape pasta cu pesto, uneori gris cu lapte sau mamaliguta cu oaresce dar cel mai des cina lui consta in cereale cu 250 ml de lapte (tot un fel de gris cu lapte, la urma urmelor, consistenta tot aia e numai cerealele difera).

Anna, tare bine papa Vlad -mi-ar place ca si Mister sa pape macar pe jumatate la fel de bine si variat. Faza-i ca el mananca bine la childminder (acolounde sunt si ceilalti copilasi), acasa e cam mofturici.

Crisspy, valeu ce noapte ai avut si tu! Eu pentru parul de pisica as folosi un aspirator foarte bun (noi ne-am luat un Hoover cu dispozitiv special pentru par de animale) si apoi dat cu un aspirator cu steam (aici se pot inchiria). Te imbratisez si ma gandesc la voi, stiu ca e tare greu sa renunti la un animalut drag.

Naty, sper sa treaca raceala si sa nu fie nasul rosu la nunta.

Si noi mergem azi la o nunta... la o nunta vikinga. Pe bune. O prietena buna cu care am lucrat la Viking Heritage Centre isi serbeaza cei 15 ani de la casatorie printr-un "handfasting" in "the old way". Asta in cadrul Festivalului Viking care are loc saptamana asta in Largs. "Celebrant" e o preoteasa druida ( care are dreptul de a face casatorii legale in UK, cea a prietenilor mei e doar simbolica, un fel de renewal of the vows), iar si eu si tati lu bebe facem parte activa din ceremonie... deci trebuie sa ne cautam "costumatiile" (sabiile le lasam acasa ca nu vrem sa am probleme cu autoritatile). Vremea e cam aiurea, sper sa se mai imbunatateasca pana dupa-masa.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty, sanatate multa si tie si Nadiutei! Sa va distrati bine la nunta si sa scapi de raceala pana atunci
Crisspy, vai, saraca de tine, ce noapte ai avut! Sanatate multa multa. Imi pare rau de pisic, dar e mai iportanta sanatatea ta
Dark, asa e, mananca bine Vladut, dar numai mancare gatita, nu-i placa fructele si legumele crude, doar bananele. Woauu, ce o sa va distrati la nunta, poate faci poze sa vedem si noi. Distractie placuta si vreme buna! j

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Anna, mi-ai dat niste idei de papa
Fetelor, mai veniti cu idei, ca , uite, nu numai eu sunt in panica..
Naty, multumesc. Am luat acum de la plafar Giardinophyt, se da 7 zile dimineata, 7 pauza si apoi iar 7 zile tratament..sper sa le venim de hac cu asta..Ii dau in fiecare dimineata cate o lingurita de miere, dar e de salcam, ca dinasta am..sper sa fie buna...Multa sanatate tie si Nadiusei (ce alint frumos). Si noi avem nunta sambata..
Crisspy,ma bucur ca te-ai convis sa dai pisicul, daca iti face asa mari probleme...
Dark, uite reteta:

Orez cu dovlecel si peste/ficatel
Ingrediente: orez, 1 morcov, un sfert de ardei capia, o jumatate de ceapa, un dovlecel, ulei, sare, peste/ficat.

Orezul se pune la fiert, apoi se adauga morcovul, ceapa, ardeiul, putin ulei, sare si apoi dovlecelul cubulete. se fierb vreo 10 min, ca sa fie orezul fiert bine, apoi se pune pestele si se da la cuptor.
Se poate pune, in loc de peste, ficat. In cazul asta, poate sa nu se mai dea la cuptor, ci doar sa se fiarba mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sar'na de reteta,Micola, o sa o incerc sa o fac chiar azi pentru jupan... dar in loc de peste sau ficat voi pune pui ca nu prea imi place ce peste am in congelator (adica nu i-as da lui bebe din ala) iar ficatel nu am deloc. Si o sa scot si ardeiul... ca jupan daca simte ardei in mancare refuza tot-tot.

Anna, si Mister e mare amator de banane. Mai ii plac si strugurii si merele... cu zarzavelele crude nu se impaca nici el deocamdata. Asaaa... sa vedeti si voi ce mic dejun isi ia el mai nou: laptele de dimineata (intre 6.30-8...depinde cand se trezeste), iar cam la o ora si ceva dupa vrea toast cu unt pe care ii pun bucatele de cascaval... pe astea le mananca una cate una separat si apoi papa si painea prajita. Dupa aia neaparat o banana si eventual o bucatica de mar/piersica, cateva boabe de strugure... Maine merg la Lidl si sper sa gasesc niste branza gen Almette sa incerc sa mai schimb "meniul".

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici,

eu azi sunt cam ametita.. sper sa-mi treaca..

Naty multa sanatate tie si Nadiei...
Crisspy prin ce ai trecut.. acum trebuie sa scapi de parul d pisica.. ce face Razvi?
Micola sa dea Dumnezeu sa scapati mai repede de giardia...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aaa, mi-am amintit, ii mai fac budinca de dovlecel cu branza de vaci, ii place, ca doar in mancare imi mananca branza.
Micola, suna tare bine reteta de orez, fi-miu mananca orez sub orice forma, i-am dat cand am facut pt noi si orez din acela cu bobul lung dupa o reteta indiana, si lui i-a placut
Dark, pai ia un mic dejun pe cinste Mister, lui Vadut nu-i place decat mancarea gatita, asa ca de obocei la micul dejun ii dau orez sau fidea cu lapte, ca sa nu-i dau ciorba, ii pun cateodata in orezul cu lapte si mar copt. Iar la gustare ii fac chec cu fructe, ca doar asa pot sa-l fac sa manance fructe.
Carmen, sper sa-ti revi repede!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Anna chiar ca Vladutz are un meniu variat ...si tu care te plangeai acum cateva luni ca nu vrea mancarica

Razvi mananca fructe insa mai mult un fel de piure (mere, pere, banane, pepene galben, piersica, nectarine, etc), din mana sunt bleah...nu pune mana pe ele nici sa-l pici cu ceara, ca se murdareste...este foarte curat, basca mai face curat si pe unde se plimba: de ex ieri in mall la locul de joaca a gasit o firmitura de paine pe care a cules-o si mi-a adus-o sa o arunc .

Dark si eu i-am dat Almette lui Razvi si chiar ii place, preferate sunt cele cu verdeata si cu ceapa, alea cu iaurt sau smantana nu-i plac...acum suntem in faza in care daca nu ii pui o bucatica de maslina deasupra nu se atinge de paine cu unt/ Almette

Carmen mersi de intrebare...Razvi e bine, parca un pic infundat in nas, dar OK pe total...azi la 3 avem programare la echo abdominala sa vedem cum mai stam cu herniutza si dupa, control la chirurg...mie imi pare ca s-ar mai fi retras, acum sa vedem ce zice si echograful...poate scapam de operatie. burtica si Nazdravanelul

Mergi la inceput

Branzica << calcica la noi nu mai e buna...o preferam pe aia normala, asa ca incerc sa-i gasesc variante cat mai nesarate...Cottage Cheese, Fagaras d'astea iar sunt bleah ca sunt in combinatie cu smantana...

Aaaaa...si mai moare dupa castravete (se vede ca e al meu )

Va las un www.youtube.com/watch?v=GXfSTqa1Z8s" target="_blank">filmuletz cu Razvi la balaceala

Mergi la inceput