Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iulia e o simpatica dulceata ta!
M-am cam speriat, doctorul nu m-a sunat inca, dar am mai discutat cu cateva mamici de la servici si prietena mea care e medic si ii cunoaste istoria lui A. si toate mi-au spus ca e normal, asa se evacueaza infectia, asta e rolul tuburilor de fapt sa dreneze infectia, in loc sa ramana acolo.

Si Aidan se inscrie in acelasi trend al nemancarii si somnului, cred ca doar o faza.
Sambata nu a mancat decat lapte si doua crutoane. Duminica parca a mai mancat un iaurt, niste cartof dulce,ricotta cheese si o felie de paine, o banana si o gura de piersica plus lapte. Carne nici vorba, cred ca are vreo luna de cand nu a mai pus gura pe carne. Ii dau vitamine, parca in zilele in care ii dau vitamine mananca mai bine.

El care dormea f bine la pranz, acum imi ia o ora (ieri mi-a luat doua ore!!!) sa il adorm. Seara parca e un pic mai bine, adoarme mai repede, insa azi noapte s-a trezit din cauza nasului infundat.

Eu tot cu leganatul il adorm si nu pot sa il las sa planga, nu pot...asa ca uneori imi petrec cam 2-3 ore pe zi in weekend incercand sa il adorm La gradinita adoarme si mananca beton:)) se ia dupa ceilalti.
Nu vrea sa il mai spal pe dinti, plange cand il imbrac/dezbrac/schimb diaper...in general prostesteaza din orice...nervii mei sunt prastie...ieri m-a terminat cand l-am vazut sarind din pat pe podea in picioare, mai nou sare din pat/canapea/fotoliu....mi-e frica sa nu isi rupa picioarele sau sa isi sparga dintii, dar cum prinde momentul striga Jump:)) si sare.

Inca nu a inceput sa fie agresiv cu alti copii, doar cu noi. De fapt are niste accese de gelozie, justificabile as zice, a venit o prietena la noi cu doi copilasi, unul de 11 luni si o fetita de 3 ani si normal ca s-au jucat cu jucariile lui, era un pic deranjat si a calcat bebelusul pe picior cand credea el ca nu se uita nimeni:)), ca si cand era ceva neintentionat. La varsta asta nu stiu sa imparata si nici nu trebuie fortati daca nu vor.
Ieri a stricat un laptop, l-a trantit pe podea si gata...nu mai merge si nici nu poate fi reparat, vina e a mea pt ca i l-am dat sa vada un filmulet, stie cum sa il deschida, sa il bage in priza cand se termina bateria, se vede ca taica-su e calculatorist

Am mai pus si eu poze din ultima vreme, nu mai stiu dc v-am mai spus sau nu:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Numai bine tuturor, rabdare si nervi de fier...acusa incepe perioada critica

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Iulia ma bucur ca ai mai intrat sa scrii, am vazut dulceata de fata

MIere sper sa fie bine Aidan

Naty am o vaga impresie ca ai nostrii copii seamana la comportament, din cate povestesti

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, ai toata admiratia mea, cum reusesti sa faci fata nu stiu...Probabil ca se dreneaza lichidul, asta e cea mai plauzibila explicatie, atat ca trebuia sa te informeze si pe tine sa stii la ce te astepti.
E un scump A., saracutul, prin cate a mai trecut el, e si de asteptat sa mai faca fitze. A mea nu prea are motive, ca-i sanatoasa tun, dar se pare ca varsta e de vina. Si ea urla de doua zile disperata dimineata cand vreau sa o schimb, vrea sa umble dezbracata, ieri m-am socat ce isterica a fost, pana nu i-am dat jos pantalonii nu s-a calmat. Parca nici nu stiu cum sa reactionez ca ea nu a fost nervoasa in trecut. E incapatanata si nu se lasa pana nu faci ce vrea. Nici vitaminele nu vrea sa le mai ia, ieri ti-am urmat exemplul si am imobilizat-o. Adevarul e ca vitaminele de aici au un gust oribil comparativ cu cele din Ro.
Bebelusi, daca poti sa-l auzi plangand pe Vlad, lasa-l sa planga sa vezi daca functioneaza, daca nu, nu stiu ce sa zic.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Iulia eu ii dau PoliSol picaturi si i le amestec in cereale dimineata. Nu se mai simte gustul chiar asa nasol. Cerealalele i le fac cu fructe, lapte sau/si iaurt. Nu le ia chiar in fiecare zi, pt ca uneori nu vrea sa manance dimineata.

Mergi la inceput

Miere si eu tot de-alea ii dau, insa Carla nu mananca zilele astea decat iaurt cu lingurita, doar daca i le pun in apa sau lapte, dar ma tem sa nu-i strice gustul. E, pana la urma tot i le dau eu cumva, mai cu forta, mai cu lacrimi, asta e.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Ok, am vorbit cu medicul, se pare ca are infectie
Trebuie sa ii punem niste picaturi cu antibiotic in ureche pt 10 zile, probabil e infectie care se dreneaza, avantajul la tuburi e dublu, unu ca se dreneaza infectia si nu mai apasa pe timpan provocand durere si doi, infectia este tratata local, nu trebuie sa mai ia antibiotic oral, macar a scapat de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Micola ce fel de povesti?Nu i-am pus niciodata. Noi nu avem TV la el in camera, dar as pune laptopul daca asta ar fi o rezolvare. El nu e pasionat DELOC de TV

Capra cu 3 iezi, Punguta cu 2 bani, Fata babei si fata mosneagului, Motanul incaltat
Eu am un dvd de la o revista, nu mai stiu care, e mai demult, care se numeste chiar "Noapte buna" si toate povestile eu o muzica linistitoare pe fundal. Dar povestile sunt cele de mai sus.Cauta pe net, sau pe strong DC "povesti de Noapte buna," sau asa ceva...AM vrut sa le pun eu pe mailul comun, dar nu le pot copia ca e cd-ul protejat..Bafta!
Esti fericita ca nu se uita la tv, Alexutu e GOGA pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

crissy,noi la homeopate aveam recomandare de "dimineata, la pranz si seara", deci program felxibil.

miere, sanatate multa, ne gandim la voi!sigur va fi bine!

si andru are probleme la somnul de dupaamiaza.ieri a adormit cu chiu cu voi la 17 si s-a trezit la 20. azi voia nani la 18, asa ca l-am scos afara si la 21,30 l-am culcat.va dormi asa 12 ore.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

AM REUSIT SA PUN POVESTI AUDIO PE GMAIL!

Mergi la inceput

In spuma marilor de infectie, Miere, e campion A., ma gandesc totusi ce nasol era daca n-avea tuburile puse...

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput