Licurici de ianuarie-februarie 2009 117

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

poti

da o sa vezi ca le ia

ii incanta cum rasucesti tubul in mana si i le pui in gura

nu stiu nici un copil care ia homeopate sanu vrea sa le ia (si stiu vreo 5)

de ce zici ca a decurs asa si asa?

Mersi de pont ...eu am incercat la mare cu oscillococcinum si nu a vrut sa le ia...d'aia am intrebat...

Controlul a decurs OK, dl dr e super OK...Razvi e asa si asa...sau poate sunt eu mai sensibila zilele astea (cu mersul meu la urgenta, datul pisicul, hernia lui Razvi, nevorbitul lui Razvi) si vad toate alea mai negre asa...nu stiu...astept sa vad ce se intampla luna asta, daca se vad ceva efecte...

La voi s-a observat ceva intr-o luna de zile?

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

crisspy, sa le dizolvi obligatoriu un lingurita de plastic, altfel nu isi fac efectul.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mara da dc le ia direct in gura cum sa nu isi faca efectul?

crisspy efectele s-au vazut in vreo 2-3 sapt;
noi am facut tratamentul vreo 3 luni (cu pauza cat am fost in canada)

singura chestie care nu s-a rezolvat asa cum vroiam a fost cu somnul
adica e mai bine ca inainte (nu se mai scoala de 7-9 10 n ori -dar in noptile bune se scoala de 3 ori)
in rest s-a intamplat cuma zis, a devenit f afectiv, vine sa ne pupe, cel putin pe mine ma albeste, si-a dat drumu la vb desi doar cateva cuvinte sunt f clar si vreo 20 semi clare
etc

Mergi la inceput

miere merci;

dubiile mele sunt dc fac bine ca il duc doar 2 zile, dc nu il derutez mai tare
eu asa simt ca e bine (desi facem eforturi fff mari de organizare cu munca sa putem suplini faptul ca nu o mai am pe varamea care venea 3 zile pe sapt)
oricum o sa incerc sa vedem dc e mai bine cand il duce sotu

apropos de chestia asta

pt mine e totusi unmister dece cele mai naspa "crize" trantrumuri le face cu mine,desi ce mai mari nervisori ii are cu mine?
de ce nu si cand sta sotul cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita tu chiar crezi ca medicamentele homeopate l-au facut sa vorbeasca pe Robert?
Eu cred mai degraba ca a fost varsta, de obicei cand au un vocabular format de 30-40 de cuvinte, urmeaza o adevarata explozie pt ca dupa ce trec de nivelul acesta de 30-40 de cuvinte copii sunt capabili sa retina si sa acumuleze mult mai usor cuvintele, legaturile si asocierile se fac mult mai facil. De exemplus sunt capabili sa asocieze cuvantul floare cu floarea din carte, cu floarea din gradina, cu o floare stilizata de pe o rochita, etc. Cand trec de pragula asta, dezvoltarea verbala devine mult mai evidenta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

crissy a zis ca nu le mai accepta in gura si vrea sa le dizolve in apa.bineinteles ca e cel mai bine direct in gurita.

si andru are cateodata momente asa.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si la noi se intampla la fel cu crizele de nervi, cu mine da, cu sotul nu.
Probabil simt nevoia sa ne testeze pe noi mai mult, sa ne testeze iubirea, limitele, sa fie siguri ca suntem alaturi de ei si cand se comporta asa, cand plang, urla, lovesc...pe mine au ajuns sa nu ma mai enerveze scenele astea, sunt mult mai putine ca inainte, se intampla cam de 2-3 ori pe saptamana dar sunt de durata mai mica.
E normal si cu asta basta, incerc sa nu ma enervez desi cateodata imi vine sa sparg totul in jurul meu sotul e din ala cu "vai ne face de rusine in public:)))) eu de aia nu mai pot, il las sa se tavaleasca pana ii trec nervii, din fericire nu prea face asta in public, dc s-a intamplat o data sau de doua ori si de fiecare data a fost ceva care a declansat, fie era obosit, fie plictisit, de inteles.

Incearca sa il lasi pe sot sa il duca la gradi si lasa-l toata spatamana, de ce numai 2 zile? s-ar putea intr-adevar sa fie un pic confuzant pt el.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Al meu e innebunit dupa tata (ii zice pe nume - Mitea de la Mircea), il cara toata ziua dupa el, Mitea.....hai....mete(mergem), si tarantelele cele mai mari cu el le face. Eu cred ca un copil face tarantele cu cel care e mai vulnerabil.

Azi a invatat sa spuna cum il cheama - Dade

Porumbita imi pare rau de nesomn si de gradi, o sa se rezolve repede cu gradi, eu asa cred

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Maine vine frate-meu in Glasgow. Are un congres...dar sta la noi Abia astept sa-l vad, mai ales ca-mi aduce pufarine

Nu am ajuns sa pun pozele, toata seara am dereticat, dar promit sa le pun zilele urmatoare.

Pupici la toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

cred ca homeopatele au "rupt " un blocaj care exista; tinand cont ca i-am dat o luna, pauza, iar o luna, pauza si ultima tura nu cred ca a fost de fiecare data coincidenta

Mergi la inceput