Aspirante optimiste > 20 ani (558)
Raspunsuri - Pagina 19
mihahegarty spune:
Kitty nu gresesti. Si eusunt aspiranta din august 2010. :D
E prima data cand incercam sa concepem un bebe, de fapt nici nu am inceput. Prima zi va fi pe 3 septembrie, asa a zis doctorita mea de familie. Om vedem.
Soninake, am mai auzit fete care au facut laparoscopie si au reusit sa aiba bebe. Ai incercat aceasta solutie? Scuze, eu prea te cunosc bine si sincer as vrea sa ne cunoastem mai bine. Nu stiam ca daca ai trompele infundate poate dura asa de mult pana o sa ai bebe.
MHegarty
kitty-27 spune:
mihaela sa dea doamne-doamne sa nu astepti prea mult sa fie si prima luna de reusita.....ca asteptarea e tare groaznica..dar daca n-ai probleme poti ramane usor.
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 mihaela sa dea doamne-doamne sa nu astepti prea mult sa fie si prima luna de reusita.....ca asteptarea e tare groaznica..dar daca n-ai probleme poti ramane usor. |
Buna seara , la toata lumea , eu sunt aspiranta veche , am 3 FIV-uri la activ, infertilitate maasculina ,acum astept rezultatul la FIV 3 ...si sunt terminata de teama ca e negativ ( am simptome de CM , dureri )..
Pupicei multi si mult succes Sorina .Atata vreme cat sotul e ok , ai sanse mari cu FIV , vei avea embrioni de toata frumusetea
Miha , Kitty , best of luck
Ralu , Didi , Lia , Ramo ,Cosminutza , Carmen, Felicityhope ..
Camrynna ,
mihahegarty spune:
Camryanna, nici nu stiu ce sa zic de povestea ta! Eu totusi am citit pe forum ca sunt fete care au reusit si dupa 10 ani de incercari!
Cum este in Kuwait? Sunt tare curioasa ce te a adus acolo?
MHegarty
mihahegarty spune:
Mi se pare interesant site ul asta, gravidutele au tabara separata cu titlul de odisee, iar aspirantele au tabara separata cu titlul de aspitante optimiste. Ar fi interesant daca ar fi un site comun unde toata lumea poate vorbi si poate chiar impartasi experiente care ar putea ajuta.
MHegarty
mihahegarty spune:
http://lilypie.com/myDetails.php
Numai bine pica pe 3-4 septembrie cand incepem conceptia....
Hip hip huray!!!
MHegarty
ramo_b spune:
fetelor, va doresc tuturor cat mai multe doua liniute si bebei frumosi si sanatosi.
si, inca ceva... problemele vin dar mai si pleaca. si eu stiu pe cineva care dupa 10 ani de tratamente si alte chestii a ramas insarcinata absolut natural, cand chiar isi pierduse orice speranta si nu mai facea niciun fel de tratament. asa ca... privirea inainte si capul sus...
multi la toate si o saptamana usoara va doresc!
RAMONELLA spune:
Neata!
Eu cred ca luna asta nu mai am nici o sansa...temperatura bazala dimineata,in Z18 era 36,8...deci clar...Eu cred ca ma strezes prea mult...luna viitoare nici nu mai cumpar teste de ovulatie...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Lia73 spune:
neataaaaaaaaaaaaaa
www.youtube.com/watch?v=FiBHXgB5hIo&feature=PlayList&p=231EEE663972B1DD&index=0&playnext=1" target="_blank"> cafelutaaaaaaaaa
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> TB
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR