Aspirante optimiste > 20 ani (558)
Raspunsuri - Pagina 18
mihahegarty spune:
Sorinake, OHH cine stie?
UM a fost pe 22 august 2010 iar eu si sotul o sa incepem conceptia pe data de 3 septembrie cand o sa mergem in concediu in portugalia.
Noi nu am mai incercat pana acum, asa ca voi fi foarte curioasa.
Care e povestea ta? Esti sau incerci?
MHegarty
felicityhope spune:
Buna dimineata,
Am intrat plina de emotii sa anunt:sunt matusica din nou !!!!!!!!!!surioara mea(draguta de ea) a adus pe lume un baietel mare,gras si frumusel minca-l-ar matusica de dolofanel.3900GRAME (dintr-o mita de femeie de 50 de kg( la inceputul sarcinii) -pt 170 cm e putin, f. putin)a iesit un daco-roman zdravan.
A dormit ca un motan toata noaptea dupa ce s-a nascut,iar dimineata a trecut la supt tituca cu forta.
Surioara mea mai are un dragon acasa (tartorul 10-11 ani) care a "suferit" (cuvintele lui) ca nu s-a nascut o fetita.Dar si-a revenit repede.Acuma vrea sa doarma cu el in camera.O sa dureze dorinta asta pina vine bebe acasa -garantez asta!!!!
Va pup,si sa ne ajute Domnul si pe noi sa traim momentele grele dar binecuvintate ale nasterii
sorinake spune:
Felicity, felicitari! Sa fie sanatosi si bb si mami!!!
Mihaela, incerc sa fiu mamica de vreo 7 ani, fara succes, din pacate!Vine si vremea mea curand!
mihahegarty spune:
Felicityhope, asa e fratiorul cel mare o sa aiba o criza de gelozie ca mamica o sa i dea mai multa atentie bebului acum. Dar am si eu o cunostinta care are o fata de 11 ani jumate si tocmai a nascut pe 1 iunie o alta fetita. Ei bine, la inceput fata cea mare ii zicea mamii si tatii: 'Voi nu ma mai iubiti ca inainte, ca acum stati tot timpul cu cea mica!'. Dar o mama nu poate sa si iubeasca copii in mod diferit, ii iubeste la fel de mult pe toti si acum fata cea mare isi adora surioara, vrea sa stea doar cu ea. Super!
Oricum, eu pe parcursul vietii am avut o senzatie ca mama mea a iubit o mai mult pe sormea decat pe mine, dar pe patul ei de moarte mi a cerut iertare ca a lasat aceasta impresie, dar de fapt mi a explicat cu iubire, ca unei mame e imposibil sa si iubeasca mai mult un pui decat pe celalalt! Asta e!
MHegarty
mihahegarty spune:
Sorinake, dar care e treaba cu voi? De ce nu mai apare bebe? Ce va zis medicul? Care e problema?
MHegarty
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!
felicityhope felicitari!!!!pt nepotel....sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!!!