Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (308)
Raspunsuri - Pagina 4

_irina_ spune:
 Ada horror! 
Laureta 
 tu le-ai zis ca te intorci? Ai mei asteptau sa fie ei anuntati 
Dya deci pana la urma pleaca buna?

kllemi spune:
 hello
ada 
...tare greu trebuie sa fie...ooofff, ce nenorociti de oameni, daca te ajuta cu ceva si eu cunosc un dr. prof. care lucreaza si la Budimex si are si cabinet particular, as putea sa-ti dau nr. sa te programezi...iti spun este foarte bun...sanatate muuulta 

laureta mult succes in continuare la cautat servici si eu caut de la inceputul anului si nimic 

[size=3] MAIA, MARIA SI SOFIA [/size3] 

angy chiar asa o veni vre-o zi in care sa stam si noi?? 

dya intorcere placuta si sper sa fie ok bona, tin pumnii 
  fericita de 
  AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

dyanira spune:
 Irina da pleaca.A primit actele sapt viitoare isi ia biletul de avion si atunci va sti data fixa cand va pleca insa oricum cam intr-o luna va fi plecata.
Voi sunteti ok cu cresa?Cat platesti pe luna??
Eu acum sunt curioasa si cat va cere bona dra in primul rand trebuie sa imi placa de ea la prima vedere ca daca nu...
Kllemi multumesc mult.
Voi ce varianta ati ales pt Amalia?
Diana
mamica fericita de 
    ANDREI TUDOR    

dyanira spune:
 Daca tot sunt in masina si ma plictisesc macar sa vb pe aici.
Vroiam sa va zic ca de ieri Deiu zice ca il cheama ,,Dei Dor" e asa simpatic cum zice si are asa un accent frantuzesc![]()
Diana
mamica fericita de 
    ANDREI TUDOR    

kllemi spune:
 Tocmai am terminat de facut un salam de biscuiti (ma rog mi-au iesit vreo 3)
 si niste piept de pui si frigarui pe gratar...astept sa se trezeasca copilul sa-i trantesc si un piure 
si gata ca nu mai pot maine ma apuc de facut bagajul ptr vacanta IUUUUHUUUU ![]()
![]()
Mai, nu ma mai inteleg cu fi-mea, cand ajungem in parc sau trecem pe linga o saltea trebuie neaparat sa intram si noi acolo iar fetele care stiu in IOR ca exista pe partea cu potcoava si o tiroliana, bineinteles ca stam la coada sa ne dam si in aia 
...ii spuneam unei prietene ca pina la 2 ani cred ca facem si scuba-diving sau stiu eu rafting.....se uita la mine lumea crucis cum adica pina la 2 ani?? pai caum cat are??.....aaa....pai un an si 10 luni si raspunsul este 
...asa ca ce sa mai zic 
  fericita de 

kllemi spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui dyanira Irina da pleaca.A primit actele sapt viitoare isi ia biletul de avion si atunci va sti data fixa cand va pleca insa oricum cam intr-o luna va fi plecata. ![]() Voi sunteti ok cu cresa?Cat platesti pe luna?? Eu acum sunt curioasa si cat va cere bona dra in primul rand trebuie sa imi placa de ea la prima vedere ca daca nu... Kllemi multumesc mult.  Voi ce varianta ati ales pt Amalia?Diana mamica fericita de      ANDREI TUDOR     | 
eu tot cu socrii o so las pina la anu am zis cand o so dau la gradinita
VAAAAAIIIII....ce scump e Deiu

si Amalia zice ca o cheama "Amaia" dar un pic ridicat si are "do" ani, ea asa spune cand o intreaba cineva 
  fericita de 

dyanira spune:
 Si Deiu tot asa zice ca are ,,do"ani dar arata si cu degetele de obicei cu aratatorul de la fiecare mana dar uneori ne mai arata si cu cel mijlociu de la fiecare mana
![]()
Diana
mamica fericita de 
    ANDREI TUDOR    

kllemi spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui dyanira Si Deiu tot asa zice ca are ,,do"ani dar arata si cu degetele de obicei cu aratatorul de la fiecare mana dar uneori ne mai arata si cu cel mijlociu de la fiecare mana ![]() Diana mamica fericita de      ANDREI TUDOR     | 

poate vrea sa va zica si altceva si nu stie cum si atunci va arata 
  fericita de 

claudinna spune:
 Ada sanatate multa! nici nu stiu ce sa te sfatuiesc si-mi pare asa de rau ca sunteti bolnaviori!
soacra-mea imi spunea ca a citit in revista As despre o cura de intarirea imunitatii cu un anumit tip de miere
catai acum pe google si se numeste Manuka
cu virozele e f complicat...citeam ca-s vreo 200 cunoascute, dar cate sunt necunoscute...
_irina_, deci s-a acomodat frumos Deea la gradi, bravos!!
felicitari tuturor boboceilor pentru progrese! mi-e tare drag sa va citesc cum povestiti despre ei, despre ce fac, ce zic!!!
feli, recomand cu caldura cartea Anii magici! zau ca limpezeste mult lucrurile! in  multe din povestirile tale il recunosc si eu pe Razvan, dar le iau ca si etape
stii cumva cum tr scrie in cartea de munca pentru perioada asta de 2 ani? 
Lumi, ti-am vazut frumosii la mare si la munte si am vazut ca ati fost si la Manastirea Caraiman
sper ca vara urmatoare sa mergem si noi cu R pe acolo, ca vara asta n-am avtu curaj...a venit iar ursul in fiecare seara...si chiar devreme...asa ca eu prefer sa ma duc iarna la Busteni![]()
babytza, am vazut tunsuliciul simpatic foc!
sanatate multa mamei tale!
iepurila voi cum mai sunteti cu burtica?
kllemi, concediu placut!
eu va citesc, dar nu prea mai am ragaz sa scriu
azi am facut zacusca...mi-a luat juma de zi, ca aveam legumele pregatite de ieri...altfel...
R e ok, a stat cu tatanu saptamanile astea si a fost f bine, cu exceptia primelor zile cand era suparat mai tot timpul
acum cere sa vb cu mine la telefon si se mai linisteste...dimineata a inceput sa se trezeasca la 6 de frica sa nu plec...dar ramane sotul langa el, stau de vb si adoarme la loc..a.dorm amandoi, de fapt, pana pe la 10.30
ii da sa manance, il ingrijeste ff bine, se inteleg f bine
azi dimineata cand s-a trezit a venti in bucatarie si m-a intrebat: tatanu unde e?? deci s-a obisnuit sa-l vada pe el dimineata
e ceva mai ascultator, de vorbaret nu va mai spun, are un spirit de observatie si o orientare in spatiu de ma uimeste...a inceput sa se joace cu copiii, sa-i placa sa-i citesc, sa ceara cartile sa-i arat ceva anume...si cel mai important, sa manance singurel cu lingurita
acum o saptamana inca tinea lingurita aiurea si dupa ce in week-end am avut musafiri cu copii de varsta lui...a stat la masa cu ei, ei mancau singurei...sa-l vedeti pe R al meu ce baloteaza si nu mai da pe jos 
cu olita ne-am mai imprietenit, dar nu insist
adica acepta sa stea pe ea daca-i zic, insa nu face, deci nu-l trece, asa ca nu vad de ce l-as tine pe olita
astept sa spuna
nu uitati ca va astept cu impresii din concedii
si ii multumesc mult Oanei (tzitziri) pentru minunatul material despre Croatia!!
puteti sa-l cititi pe site-ul www .prinlume . ro
sunt mai multe articole si se numesc Croatia - jurnal de bord
 oana