Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
BraveGirl spune:
Da, din cauza voastra o sa devin balena, ca dcplaceri trupesti n-am, macar papilele sa mi le satisfac.
Symo, felicitari pt achizitie. Ai fost la hdm? eu imi doream tapet cu cer si norisori si pe norisori sa fie ursuleti
evident n-am gasit, dar am draperie roz cu alb, cu ursuleti pe norisori si luna....chestii de femei gravide, care n- au ce face![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Cris, je e la mare cu gupilul din dotare si sotul e acasa....ce placeri vrei sa am? Raman la satisfacerea papilelor gustative![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sashenka_h spune:
miruna si eu i-am spus ca nu pateste nimic dar tot nu pricepe....
Mami Andreea
27sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
gabriella1 spune:
deci...
sunteti nesimtitoare,"opsedate", desfranate, si etc![]()
buuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeey, va urasc!

al meu doarme dus, io iesii de la actiunea ligheanu', si voi deja va vedeti ca aia din "noua saptamani juma' ".
distrabalatelor 

Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
crisis81 spune:
Si al meu spunea mai de mult ca ii e frica sa nu-l loveasca, dar i-am explicat ca o
fericita=
fericit si mami e fericita atunci cand in meniul zilei se gaseste
.
Oare faza asta cu orgasmele tine si dupa aia sau se pierde odata cu diviziunea
?
Auzisem de la o prietena ca nu a avut orgasm niciodata pana dupa ce a nascut. Deci s-ar putea sa se pastreze simturile astea ascutite.....sper
.
Il omor..... s-a oprit la Cernavoda sa manance o ciorba de burta
. Intre timp m-am apucat sa spal prin curte sa se mai duca din energie.....
Cris
mami de Teodora si
30+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisis81 Si al meu spunea mai de mult ca ii e frica sa nu-l loveasca, dar i-am explicat ca o fericita= fericit si mami e fericita atunci cand in meniul zilei se gaseste .Oare faza asta cu orgasmele tine si dupa aia sau se pierde odata cu diviziunea Auzisem de la o prietena ca nu a avut orgasm niciodata pana dupa ce a nascut. Deci s-ar putea sa se pastreze simturile astea ascutite.....sper Il omor..... s-a oprit la Cernavoda sa manance o ciorba de burta . Intre timp m-am apucat sa spal prin curte sa se mai duca din energie.....Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
nu ma fa sa vin la constanta sa te

Spala si la vecini,poate-ti trec

Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
celesta spune:
Gabriela, rad cu lacrimi ![]()
![]()
(adevarul e ca-i un fel de rasu-plansu ![]()
)
Nu toata lumea are noroc, so let's pls change the subject 
29+ 
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui celesta Gabriela, rad cu lacrimi )Nu toata lumea are noroc, so let's pls change the subject ![]() 29+ ![]() |
nu le vezi ca nu vor?cand zici c-au terminat vine una satisfacuta si-ti da cu paru'-n cap."opsedate" domne, ce mai?
si colac peste pupaza, vin si virginicile si le intarta !
pi tati,tati ps -iar mananc ca dementa

Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
sashenka_h spune:
| citat din mesajul lui celesta Gabriela, rad cu lacrimi )Nu toata lumea are noroc, so let's pls change the subject ![]() 29+ ![]() |
ok eu am terminat....nu te supara pe noi

gabriela stiu ca ne urasti dar ne si iubestiii

Mami Andreea
27sapt cu
+,
sashenka_h spune:
doamne ce iti este si cu gravidele astea 

....urla toate soiurile de hormoni in noi si cica tre sa fim decente si responsabile ptr ca suntem mamici.....bine ca suntem aici si cu bune si cu rele si ne intelegem 

Mami Andreea
27sapt cu
+,