Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Deci,de cand sunt gravida am cele mai tari orgasme ever:)).....si partea cea mai draguta este ca Marius ma vede mai atragatoare ca deobicei(are el o obsesie cu femeile gravide)....si daca sunt prea obosita....stiti....se ocupa in alt mod de mine!!!!gabrielo.....de supt,te poate suge cu tot cu fragutii tai hemoroizi:))....va pup!ma pun sa dorm putin ca la 10 imi iau omul din aeroport!a....si mie mi se intareste burtica in timpul orgasmului,dar bine spui crisis....tot contractii sunt si alea:))...si acelasi hormon se va elibera si cand o sa nastem!scriu de pe telefon si mi lene sa folosesc emoticons'urile:)
Gabrielo,pana cand iti este interzis sa....te folosesti de bijuteriile voastre?....

Kitty

25+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Gabriellaaaaa, m-ai omorat cu legatul Sashenkai si cu Tamponu - Tifonu s.r.l.. Dar acum iti vine randul ... ne faci pe noi, astea cu colul varza, virgine... cand si tu tot pe tusa stai??? Pai uite ca numai de a nabii nu schimb subiectul ba chiar le instig pe Crisuletul si Crisis sa vina aici cu detalii

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Deci,de cand sunt gravida am cele mai tari orgasme ever:)).....si partea cea mai draguta este ca Marius ma vede mai atragatoare ca deobicei(are el o obsesie cu femeile gravide)....si daca sunt prea obosita....stiti....se ocupa in alt mod de mine!!!!gabrielo.....de supt,te poate suge cu tot cu fragutii tai hemoroizi:))....va pup!ma pun sa dorm putin ca la 10 imi iau omul din aeroport!a....si mie mi se intareste burtica in timpul orgasmului,dar bine spui crisis....tot contractii sunt si alea:))...si acelasi hormon se va elibera si cand o sa nastem!scriu de pe telefon si mi lene sa folosesc emoticons'urile:)
Gabrielo,pana cand iti este interzis sa....te folosesti de bijuteriile voastre?....

Kitty

25+

Crisulet ai fost tare! Unele dintre noi avem interdictie din primele luni pana dupa nastere si duamna aceea care sta cu posteriorul in lighean ne-a facut virgine

Gabriella nu e vina mea, a intrat singura si ti-a dat detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

aualeuu fetelor imi faceti pofta. adevarul este ca si eu as sta tot timpul pe pozitii, numai ca barbatul mai are si servici dar ce pateste cand vine . Ma face nebuna, obsedata...dar nu prea are ce face si tre sa-mi faca pe plac, nu ca nu i-ar place dar este mai fricos ca mine....incepe cu chestii din alea....este baiatul meu saracul...daca il lovesc in cap

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

scuze mai aveam de scris...
daca ii dau in cap...uite este agitat....tu esti mama denaturata....invata copilul prostii de mic...nu vrei mai bine sa-ti fac masaj????? si multe astfel de dume din astea

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Sunt alaturi tuturor cu panza de paianjen la......pufuleata si celor care stau cu fundul in lighean!!!! Dar femeilor nu uitati ca mai aveti o cale spre placere....asa ca punetiva barbatii la munca!!!! Doar sunt Mofturi de Gravida!!!!hihihi.....azi am lluat'o rau de tot pe ulei!

Kitty

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Sunt alaturi tuturor cu panza de paianjen la......pufuleata si celor care stau cu fundul in lighean!!!! Dar femeilor nu uitati ca mai aveti o cale spre placere....asa ca punetiva barbatii la munca!!!! Doar sunt Mofturi de Gravida!!!!hihihi.....azi am lluat'o rau de tot pe ulei!

Kitty

25+

perfect de acord....

plus ca noi vrem ca balanta sa fie egala....adica sa le compensam pe cele ce nu pot....chiar ca am luat-o rau pe uleiiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

scuze mai aveam de scris...
daca ii dau in cap...uite este agitat....tu esti mama denaturata....invata copilul prostii de mic...nu vrei mai bine sa-ti fac masaj????? si multe astfel de dume din astea

Al meu a fost asa la prima sarcina si dr imi recomanda la fiecare control cat mai mult

Acum l-am pregatit din timp, i-am explicat ca nu pateste nimic copilul etc... si nre-a interzis dr. din prima luna

Deci e dupa noroc

Mergi la inceput

Gabriella... lasa mama tampoanele ca nu nasti maine... Isi fac fetele de cap si nu le pot tine eu sub control

Mergi la inceput

Al meu ma tine de burta cand sunt eu la conducere.....si e ff cute mai ales de cand a aflat ca e fetita ....tot spune ca acum I'll ia curentul de la atatea gauri:))))...al meu om era un adevarat ninfomat dar de cand a aflat ca e fetita ii este rusine de ea si am devenit eu o ninfomana....ii spun ca numa bine o leganam si doarme mai bine:))....acum datorita oboselii sunt cateodata un adevarat parazit!fetele cu probleme,profitati de celelalte moduri de a simti placere!;)......

Kitty

25+

Mergi la inceput