Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
Vasari spune:
La multi ani, Lidia! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Sashenka, multa sanatate puiului mic! La noi f bine a mers ceaiul de menta combinat cu sunatoare (la recomanadrea dr) si pliculete de hidrasec. Maria nu a putut niciodata sa manance de regim, la enterocolite nu cere decat iaurt
si eu ii dau, am invatat sa o ascult. Unele infectii bacteriene trec si fara antibiotic.
Noi am avut multe episoade de enterocolita, din fericire am gasit solutii sa nu se deshidrateze (ea a fost pana de curand alaptata si sigur asta ne-a scapat de spitalizare), iar hidrasecul pe care nu-l suporta i l-am preparat intr-un ml de apa (in seringa de nurofen direct), sa fiu sigura ca il ia.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+
sashenka_h spune:
fetelor ma simt si eu rau...am o stare de agitatie continua, nu am stare sa stau in pat intinsa nici 5 minute si bebe este agitat....
ce sa fac???
Mami Andreea
27sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
crisuletzul spune:

Este o eroare a mea
.......01.12.2010...asa
....acum ma pun sa mananc ca se pare ca e grav cu foame asta!!!!
apropo, matza mea ma trezeste cam de o saptamana la ora 5:14 sa mananc ceva dulce!!!!sunt in stare sa comit crima pt ceva dulce
Kitty
25+
Mami si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
douradoudou spune:
la mine steriliza cam in 10 minute..plus ca era mare si avea loc destul..se curata f usor..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
28+ cu
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul si mie mi-a aparut colostru parca dubioasa este ca am momente cand ma "mulge" Marius si imediat dupa am o stare de greata/voma exact cum am avut-o in primele 2 luni de sarcina .....sau dupa orgasm mai am starea de voma ....ma depaseste acest lucru:))Kitty 25+Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
haoleeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuu

buey, voi o "vedeti " pi duamna?e cu suptul de tzitzi, cu orgasmele.moaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaa,moama, da' ce bafta are.
bey, virgininelele, sa nu va imaginati nik,nik, ca e cale lunga pana aveti si voi parte.
Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sashenka_h spune:
vasari si eu ii dau ceai de menta indulcit cu glucoza si il bea super bine si saracul mananca si de regim( el este un mancacios in general) numai ca vad ca inca face caca des
. ii dau si eu hidrasec, enterol si debridat....
Mami Andreea
27sapt cu
+,
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h fetelor ma simt si eu rau...am o stare de agitatie continua, nu am stare sa stau in pat intinsa nici 5 minute si bebe este agitat.... ce sa fac???Mami Andreea 27sapt cu +, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
tu-l agiti!ce te foiesti?stai linistita!leaga-te daca nu poti sta
Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
MSymo spune:
Fetelor, va multumesc de sfaturi, ma duc sa ma imbrac si am luat-o la picior, la 17 am manichiura.
Va
pe toate.
Symo
31+
Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI
gabriella1 spune:
crisu, daca mai dai detalii picante vin si te-mpusc.jur!![]()
Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
sashenka_h spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
tu-l agiti!ce te foiesti?stai linistita!leaga-te daca nu poti sta Gabriela 25 + viitoare mami de Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
stiu ca eu il agit

zici ca am zgarmuci in fund.... dar nu ma pot lega singura si celorlalti le este frica de mine 

Mami Andreea
27sapt cu
+,