Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

si mie mi-a aparut colostru....prima oara cand am vazut pe rochita pata umeda pe sfarc.....am zis ca m-am udat.....pe urma....stiti........omul meu....ma....suge si a zis ca simte ceva dulce si bun.....eh....de atunci cand ma strang ori iasa un lichid...ori dopuletze!!!
parca dubioasa este ca am momente cand ma "mulge" Marius si imediat dupa am o stare de greata/voma exact cum am avut-o in primele 2 luni de sarcina.....sau dupa orgasm mai am starea de voma....ma depaseste acest lucru:))

Kitty

25+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Symo mai bine iei haine mai mari pt 2y decat sa nu ii vina. Sunt patita ca nepotica e f dezvoltata: are 5y si arata ca de 7..

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

anym,ona,eu tot la Filantropia nasc!!!

Kitty

25+

eu intru astazi in sapt 25 si la ultima eco mi-a dat DPN 9/12....vad ca tu ai 08/12. poate ne nimerim in acelasi timp pe acolo :)))...dc mandra ta sta la caldurica pana atunci. se spune ca fetitele sunt mai grabite decat baietii

24+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Symo, cand am vazut la semnatura ta AMR 6saptamani....s-a ridicat parul pe mine!!!!!!mai putin si iti ti ingerasul in brate
asa repede au trecut aceste luni....
Ummmm....ar putea sa fie o ipoteza si treaba ca trage de cordonel:)....uite...de exemplu.....ieri,a mea fata m-a lovit tot sub coaste cam in apropiere de stomac......astazi ma loveste in buric si si-a gasit un loc dragut la mine pe vezica!!! probabil se distreaza teribil ca mami se pliba din juma in juma de ora la shushu

Sugubino, a mea pedichiurista e la 600km de aici(la Arad).....inca nu mi-am gasit o pedichiurista in Bucuresti!apropo,voi cunosteati o pedichiurista curata pe care sa mi-o recomandati?

Kitty

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo eu am avut sterilizator cu aburi d ela chicco si solutie de sterilizat tot de la ei..ambele mi s-au parut f ok

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

symo, nasa mea a avut sterilizator de la ei si nu a fost f multumita, eu am luat solutia de strerilizat si nici pe mine nu m-a incantat.....dar stii tu fiecare cu piticii lui. eu una ti-as recomanda sterilizatorul de la avent. eu am luat unul de cand eram gravida cu iustin si l-am folosit si la sasha si inca este foarte bun si vine runda 3 de sterilizari , asa ca asta ar fii recomandarea mea

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ioanast,Crisuletzul, ieri m-au cam speriat taieturile alea, simteam ca nu pot respira. Poate tragea aia mica de cordonel, se distra si ea. Dar, am luat nospa si am stat in pat toata dupa amiaza si seara si gata. Cu toate ca iubi era la o lansare si as fi mers si eu....

Anymona, multumim....acum chiar am cu ce sa-l bombardez pe dl dr.

Ma laud si eu, dar de fapt sunt bucuroasa, ieri am luat tapet pt bebelina: este un fond roz fff pal cu elefantei crem: mama, tata si puiul si scrie din loc in loc My family, este asa dulceeeee. O sa va pun poze la sf sapt viitoare.

Mai tarziu merg la Chicco sa luam un cadou pt un baietel si ceva pt finuta noastra (apropo oare cat poarta la 2 ani? in aprilie i-am luat marimea 20 acum sa-i iau 23?). Vroiam sa va intreb daca a folosit cineva sterilizator si biberoane de la ei, ca daca tot ma duc vreau sa cumpar si ce-mi trebuie mie. Am inteles de chilotii de unica folosinta ca sunt ok, sa vad daca au si tampoane sterile....si mai vedem. Idei???

Ratusca, nu te stresa cu analizele, e normal sa fie modificari in sarcina. Spor la shooping marti!

Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI

mai bine incerci sa afli ce inaltime are finuta. eu ii cumpar Clarei haine pt 5-6 ani, desi ea are 4, pt ca e mai inalta. de regula, la hainele pt copii, pe eticheta scrie si pt ce inaltime sunt

24+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

anymona, sa stea atat cat trebuie!!!ca la mama in burta nu e nici unde!!! dupa eco la mine a iesit dpn 01.08.....deci.....nu ciu ce o sa fie

Kitty

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Vroiam sa va intreb daca a folosit cineva sterilizator si biberoane de la ei, ca daca tot ma duc vreau sa cumpar si ce-mi trebuie mie.

Symo 31+ Diana Nicole
AMR 6 SAPTAMANI

Symo, eu am avut sterilizator de la chicco. E mare si ok in sensul ca poti sa sterilizezi multe biberoane (eu aveam avent - intrau 5 sau 6 nu mai stiu) si accesoriile lor. Cam deranjant e faptul ca scrie ca se sterilizeaza in 15 min si de fapt dura 25. Dar m-am obisnuit. Eu l-am primit, daca ar fi fost dupa mine luam alta marca.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

anymona, sa stea atat cat trebuie!!!ca la mama in burta nu e nici unde!!! dupa eco la mine a iesit dpn 01.08.....deci.....nu ciu ce o sa fie

Kitty

25+

adica trebuia deja sa nasti?sau era o eroare la ecograf?

29+ Ianis Andrei

Mergi la inceput