Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 7
lylyana.ion spune:
unde ati fugit toate???
poze de astazi
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
DORIS_71 spune:
Monis in sfarsit am reusit. de asa-i la batranete merge mai greu angrenajul.
Ralu-seby Sper sa gasesti rochita care-ti place, distractie placuta la nunti si botez.
broscuto si de la noi cu scuzele de rigoare ptr. ziua de ieri, asa ca in intarziere "La multi ani" si din partea noastra.
Lumi noi suntem bine, Matteo doarme de 2 ori pe zi, o data la pranz si al doilea somn pe la 20, si cand se trezeste e jale, nu-i convine nimic, e marait, vrea numai in brate, dar asta e.
Cred ca peste putin timp o sa ne iasa si noua primul dintisor ca are gingia un pic umflata.
Rares
Mariaandreai
Lavinia mersi dar o am numai ca nu reuseam sa intru, de neuronul batrancios. Multumim de tratatie.
Fug sa spal un baiat cacacios care imi striga de zor "caca caca caca" si ma-sa nimic, sta calare pe tastatura.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
23/08/2010-----75
target-----65
monis5 spune:
am auzit ca avem de baut in seara asta de la Maria asa ca vin si eu la un
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
fetelor, in contul comun, la documente, am pus 2 pagini cu schema de diversificare Medlife 8-12 luni (care contine si reteta de papanasi ).
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
raluci_b spune:
va pup inca din Germania, am pierdut avionul asadar revenim duminica
La multi Ani MARIAANDREI
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
laviniablaga spune:
Seara buna si de la noi...am revenit acasa...de la soacra, cu copil adormit care a plans la buna`sa de a capiat...cred ca simte si el cu ce drag merg eu acolo. Sotu se uita la meci, iar eu mi-am facut timp sa intru sa va pup. Intru sa vad pozili de la intalneala de azi, si sa trec in revista schema de la medlife data de monis.
Cum inca suntem sarbatoriti...va las cate o bericica rece...ca tot e canicula, un suc, o salatina, o maslina, un limoncelo, un sheridan....si ce mai vreti voi...si astept ca dj Raluci din germanica sa ne mai bage o piesa sa destindem atmosfera!
laurairina13 spune:
Deci de asta era asa pustiu pe aici azi..ca fetili faceau picnic de bebei la iarba verde. Bravo, frumos anturaj, picii vad ca au socializat frumos!
Eu sunt racita cobza, am nasu infundat, ma ustura in gat, nu vreau nimic decat sa fiu lasata in pace sa gogesc..da nu am sanse..Ca la noapte ma ia de fresh mucioasa ailalta mica
G.N.F.W.Y.A
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laviniablaga spune:
VVazut poze, lasat comentarii...citit schema postata de Monis...mai stau putin sa vad ce mai ziceti...si apoi cred ca ma asez langa febletea mea muscatoare(adica bebeloiul) si pasesc in lumea viselor!
mariaandreai spune:
Hm, ce liniste pe aici. Ia sa vedem daca va tentez cu ceva:
- sa o luam incet cu visinata sau afinata (facute de mine )
- apoi bere si vin
- un daiquiri, caipirinha si sa caipiroska
- si daca inca nu sunteti toate sub bancuta dau si o tarie: whiskey, vodka, techila sau tuica .
Si ca sa nu va cada greu, va servesc drept garnitura peste la gratar
Maria si Miruna(11.12.2009)
mariaandreai spune:
Si o in plus pentru fetele ce mi-au urat LMA si acum o luna
NB
Maria si Miruna(11.12.2009)