Prietene la bine si la greu - 46

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

In primul rand La multi ani Rares si Maria Andrei

Eu ma declar VARZA...din motive de el stiute Dragos s-a trezit azi noapte cam asa :
2.15 bibe lapte
3.30 bagat suzeta si incercat apa..cah
4.15 apa
5.00 matzaiala si incercari de catarat in picioare cu ochii inchisi ( cred ca-i somnambul)...urmarea a fost ca a trezit-o pe Eva
5.40 bibe si el si EVA
6.30 trezire definitiva...

Plus ca eu sunt supermega deranjata la stomac

Si clar,cineva mi-a inlocuit azi-noapte baiatul cu unul ultramarait ...sper sa fie de la dinti starea asta,nu ma lasa sa ma uit

Si vorbind de dinti,Evei i-a spart si al doilea...deci ne cresc 2 deodata

Acum ei dorm si eu nu pot pt ca fac naveta canapea-wc (scuze de detalii)

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

O gabitza, ce rele vesti ne dai :(((!!!

Pentru probleme cu deranjament la burta iti recomand sa incerci sa manaci o lingurita de orez crud, si daca nici aia nu da rezultat, incearca o lingura de cafea macinata sau o lingura de cacao!

Cu privire la gemenasi sunt sigura ca in cazul lui Dragos dintisorii sunt cauza. Evei ii doresc sa nu o doara prea tare dintucii...doi o data...mama...nici nu vreau sa ma gandesc!

Pupici!

EDIT-AI PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

fetelor, ati dat careva papanasi la bebei, cum i-ati facut?si la care masa?

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Sunt si eu putin ingrijorata.Raducu nu prea zice silabe,ca ai vostri.El zice doar ga,cateodata ta si tipa mai mult.In schimb el sta deja in picioare nesprijinit destul de mult.

Imi cer scuze ca eu sunt din categoria intrebatoarelor,nu prea am eu ce sfaturi sa dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

fetelor, ati dat careva papanasi la bebei, cum i-ati facut?si la care masa?

Eu i-am dat fie simplu, bucatele, fie pepene galben + branzica, fie pepene cu alte fructe amestecat. Si multe fete au dat pepene la bebei.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
[Lauriciu,sunt sigura ca vor iesi super peretii din camera Amaliei,atunci va fi randul meu sa te invidiez. Cum mai e cu mucisorii?

la pictat peretii inca nu m-am bagat, tre sa imi fac curaj Mucii ei stau bine, adica nu mai curg, in schimb am racit eu...Sa mor cu nervii, de cand am ramas gravida anu trecut nu am racit niciodata, iote ca am racit acu..Dureri de gat, de urechi, de toate alea, imi vine sa ma intind pe undeva ca o rama si sa nu mai misc un dej't. Da is singura cu asta mica..asa ca..fac patrula dupa curu ei.
Cand vine Richard?

Mergi la inceput

Tinonino, bine ai aparut la noi. Shu shu sa fuga problemele alea care stau agatate bine! Raducu tau sta bine cum evolueaza, nu iti mai fa ganduri, fiecare face altceva la varsta asta, nu e batut nimic in cuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Si inca o intrebare:fulgusorii vostri musca?
Eu nu mai pot,am semne peste tot,pe maini,picioare,burta.
Am vazut ca vorbeati de jucarii preferate.Ale lui sunt:perdeaua(toata ziua trage de ea),bidoane goale si pline,telecomanda,telefonul,reviste,si pe ultimul loc jucarii

Mergi la inceput

si lista continua cu : tastatura, capacul de la bibe, servetelele umede (cand prind unul il sug si urla cand il iau...amandoi) calculator de birou, orice punga plina care fosneste ( le dau pachete de servetele de masa ca sunt colorate..)

mucosii

Mergi la inceput

Si acum dorm mucosii,de la 11...imi vine sa ...daca au avut treaba azi-noapte ... daca stiam ma intindeam si eu si poate prindeam si un somn mic; acum cand se trezesc ma iau de odihnita si vor Eva joaca si Dragos sa fac paza la fundul lui sa nu cada...

Mai avem si hopul cu masa...azi e ficatel...sa vedem ce zic si ei,ca nu s-au hotarat daca e bun sau nu, sunt pe toane..

mucosii

Mergi la inceput