Prietene la bine si la greu - 46

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Neata fetele!

am fost plecate la tara de am copt vinete pentru iarna, am venit ieri dar am facut bulion si compot de piersici asa ca am citi rapid pe fuga

Lavi -tare ma bucur ca nu are nimic Rares, iar am rata vizita ta la Mures

Ralu_Sebi- sa gasesti o rochie pe placul tau, grea alegere

Ramona- greu de decis, eu am avut o mamica in prima generatie, tot asa cu sotul plecat si pana la urma a renuntat, dar copilul era deja in clasa a 3-a, au reusit sa si faca si o situatie materiala. Parerea mea ca e foarte greu dar daca ar avea cine sa te ajuta aici ar merita efortul sa va puneti un pic pe picioare. Poate trece si criza pana atunci

Broscuta- ani multi fericiti impreuna, ma bucur ca ati sarbatorit

Domi si Iulia , pentru ieri
Rares
Mariaandrea, multi ani fericiti cu impliniri si sanatate

Puteti sa mi trimiteti si mie noua parola ca sa pot vedea poze

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Mariandrei ai PM!

Natalia iti trimit si tie PM cu noua parola! si noul id!Si iti trim un nr de tel de-al meu, si daca vrei lasa-mi-l si tu pe al tau sa te contactez cand ajung iarasi la Mures!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Sa va povestesc ca fica-mea a atentat la ghivecele mele cu flori, sunt cateva pe jos in sufragerie, deci e clar ca tre sa le mut, iar aseara inainte sa doarma s-a ridicat de pe burta in fund. in rest, asteptam 2 dinti sus, ca e foarte umflata gingia

Laura irina -fain ca va mutati in apartamentul vostru si sunt sigura ca cea mai frumoasa va fi camera Amaliei pictata de mami,ai sa vezi ca satisfactia ca ati muncit voi la apartament il va face mai pretios

Lavi-

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Va mai amintiti de mine?
Am intrat si eu sa va spun ca suntem bine,am avut niste probleme,dar trecem peste.v-am mai citit cateodata,dar nu am putut sa fac fata,pentru ca sunt singura cu baiatul,nu are cine sa ma ajute,si e foarte "energetic",nu sta locului o clipa,si cand se trezeste e in picioare direct.Avem 4 dintisori,la capitolul mancare stam cam prost,dar bagam titzi la greu.Are 8,300Kg si 74 cm.
Sper sa reusesc sa mai intru,va pup

poze poze mai noi

Mergi la inceput

TInonino, ma bucur ca sunteti bine amandoi!Pupici si te mai asteptam....si imi pare bine ca inca alaptezi!Lasa ca o sa aiba timp micutul si pentru papa!

Mergi la inceput

Aaa,si daca va rog frumos,as vrea si eu parola,sa mai vad si eu fulgusorii frumosi,ca am vazut ca s-a schimbat.Multumesc

poze poze mai noi

Mergi la inceput

tinonino ai PM!

EDIT:Natalia, si eu am experienta cu florile rupte...te cred! Rares al meu e fan distrugere la orice! Si mai nou, cand ne plimbam prin parc si trecem pe langa arbusti, intinde mainile sa ii rup crenguta!

Mergi la inceput

Lavi,multumesc mult

poze poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Mariaandreeai

Na_Bo,ce vrei daca fetei ii plac florile?

Tinonino,ma bucur sa te vad,sper ca au trecut de tot problememle de care spuneai. Cu mancarea te inteleg perfect....

Lauriciu,sunt sigura ca vor iesi super peretii din camera Amaliei,atunci va fi randul meu sa te invidiez. Cum mai e cu mucisorii?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Lumi
Si eu ma bucur sa va vad,acum bag recuperari,sa ma pun la punct macar cu ultimele noutati.Problemele nu au trecut,sunt acolo bine agatate,dar ce sa facem...

poze poze mai noi

Mergi la inceput