Prietene la bine si la greu - 46

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Monis, cu galusti eu stiu un fel de paprikas...care se fac asa...adica aici...gulasul nu e cu galuste...iti dau reteta de paprikas? asta e cu ardei iute mult mult mult mult...si galuste din faina de grau.

Cu privire la ce am patit...nu ma mai plang...doar ca sunt in prag de depresie...dar ma tin tare...motivele sunt diverse. Incerc sa nu ma mai gandesc ca poate asa trec mai usor...peste pasa asta. Cert este, ca nu m-as fi gandit niciodata, ca la varsta mea o sa ajung sa traiesc ce am trait pana acum, cand alte fete de varsta mea inca mai copilaresc si nu stiu ce inseamna viata cu adevarat. Insa asa mi-a fost scris...nu am ce face. Rares danseaza pe "THE HOOKEY POOKEY SONG" E FABULOS, ADORABIL...numai cand ma uit la el mi se alina orice necaz si suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

grigore_tina stiu de iaurtul Boni, doar ca are lapte praf ca celelalte.....parca asa imi aduc aminte... oricum stiu ca nu mi-au placut ingredientele...
Mi-au placut jucariile pe care ni le-ai aratat. Am salvat linkul sa ma mai uit si eu . Aaaa felicitari pentru bilantul de 9 lunitze si jumatate
Biara multumim de cinste, sa-ti traiasca printesa !!!!
Pup mamicile obosite, nedormite, si bebeii lor "energetici"
Bre sunt in mare intarziere asa ca trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Reteta de biscuiti de casa pentru bebei
Citat :
"- 150 gr. faina de orez sau de porumb ( singurele cereale ce nu contin gluten )
- 30 gr. de margarina nehidrogenata ( evident ca folosim unt )
- o jumatate de pahar de iaurt natural ( de preferat iaurt din lapte de soia )
- 30 gr. zahar brun
- un varf de cutit de bicarbonat de sodiu.
Nu trebuie decat sa amesteci bine toate ingredientele, pana obtii o mpasta omogena, sa intinzi aluatul, sa-l tai cu ajutorul unor forme speciale si sa-l coci la cuptor, la 180 grade Celsius. Biscuitii astfel obtinuti pot fi rontaiti ca atare de bebelus, sau pot fi razuiti si adaugati in piureul de fructe ( mar, banana, piersica ) sau in iaurt."
Mentiuni :
1. nu am forme speciale asa ca am pus pasta intr-o punga pe care am gaurit-o la un colt ( i l-am rupt, adica ) si am pus asa, strangand treptat de punga, aproape de tava, si iesea o turta mica ( sunt sigura ca stiti voi despre ce vorbesc )
2. am folosit si faina de hrisca si au iesit cam "inecaciosi" si nu am mai putut sa ii fac cu punga, ci in mana ca chiftelutele de carne.
3. nu cresc aproape deloc - f f putin in orice caz.
La ora actuala nu mai fac acesti biscuiti - folosesc biscuiti Petit B. si unii de la Plus "Buttekhecks" sau ceva de genul asta.
Dozz - scuza-ma, uitasem, si chiar aseara ne-am intors de la Milano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Imi permit sa bag si eu nistepe aici , pt ca naste surioaraaa. Stomacul meu face tumbe de emotie!!!

Mi-a trimis mesaj ca aseara a avut contractii, azi dim s-a dus la maternitate (fara contractii), au internat-o pe la pranz si i-au pus perfuzie. Astept vesti

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

gata....am terminat de incarcat pozele..

Lavi..te admir cum ai reusit sa treci peste toate ghinioanele....cu siguranta s-au terminat
Dana...frumoase poze,dar cu asa protagonisti...cum erau sa fie altfel?
Raluci....aniversare placuta,multi ani impreuna si bb2 cat mai repede

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Coque, as vrea eu sa am tenul asa. Pozele profesionale sunt prelucrate.

Monis, David s-a reacomodat acasa fara probleme. Ptr cateva momente a fost reinteresat de jucariile lui pe care nu le mai baga in seama.
Mie nu imi pare rau ca am luat tarcul. Mai face el figuri dar de multe ori cand am treaba il stiu in siguranta acolo.

Raluci, ati fost doi frumosi la nunta. Mi-a placut tare coafura ta.

Lavi, da-o incolo de depresie...sari peste ea si sa vezi ce momente frumoase vor veni. Asa este viata asta, nu ne lasa sa fim mereu lipsiti de necazuri si probleme.

Simina, ptr sora ta:

Pup si restul fetelor si le multumesc ptr complimente.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Laura- cred ca trebuie adresa de mail pentru facebook, natalia.boar@yahoo.com
Simina- tinem pumnii surorii tale
restul nu am apucat sa citesc

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ia sa fac eu capitol nou, poate va inghesuiti mai tare la scris

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Buna seara,

Trec si eu pe aici ca acceleratul prin gara

Natalia, Babylove nr. 4 -cel mai greu de gasit cel putin la Timisoara.

Monis eu fac gulasul cu carne de vita (ca e mai sanatoasa ), chimen, nucsoara si cu galuste de faina (asta pe lanfa ceapa, ardei si boia, iar acum vara si vreo 2 rosii)

Lili as sta eu mai mult cu voi, dar Miruna se trezeste f des noaptea, = de poimaine incep lucrul si a trebuit sa imi smotruiesc luna casa + a mamei unde va sta buburuza cat sunt eu la lucru. Asa ca nu prea imi iese

Raluci, te inteleg perfect. Miruna nu mai vrea suzeta de pe la 3 luni, iar acum se trezeste si la 15 minute dupa ce a supt si rar reusesc sa o adorm altfel decat la san. Asta desi seara o pun inca treaza in patut si ne-am creat un ritual cu rugaciunile, un pic de muzica si sh-sh la greu, pana adoarme. De cele mai multe ori are un prim somn de 2-3 ore, dupa care incepe trezirea din ora in ora sau chiar dupa perioade mai scurte. Mi s-a recomandat chiar intarcarea in cazul asta, dar nici nu ma gandesc sa ascult asa ceva

si restul fetelor

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Faci filmuletu de la LauraAndreea?

nuuuu... ca e prea lent pt. gusturile mele
azi am facut ultimate tae bo

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput