Prietene la bine si la greu - 46

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

alex este in greva foamei, nu vrea sa manance nimic cu lingurita, numai banana, pruna, rondele de orez, paine. refuza sa deschida gura la fructe pasate, legume ori iaurt

coque, la voi cat a durat asta?

poze noi din we incepand de aici

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Lylyana, imi pare rau ca e mofturel Alex. Din cate imi amintesc la Coque a fost cu motiv refuzul mancarii, avea rosu-n gat Mateiutz. Sper sa nu fie si la voi vorba tot de asta.

Lyly si Raluci, eu nu stiu cum rezistati, noapte de noapte cu somn asa cum povestiti aici. Mie mi se intampla sa mai am cate o noapte cu Ana treaza si miorlaitoare si sunt kaput a doua zi. Sper sa vina nopti mai bune si la voi, repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

pana se incarca pozele,imi mai spune si mie cineva cum se pune filmulet direct pe forum?
.
multam frumos

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

pana se incarca pozele,imi mai spune si mie cineva cum se pune filmulet direct pe forum?
.
multam frumos

Dragos si Eva _30.11.2009

daca-i de pe youtube: [ tube] [ /tube]

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

buna amiaza,

Azi declar ziua somnului de pranz in tandem. Luati una bucata copil si somn cu el.

Alexutii, la multe somnuri in patut si mese infruptate.

Raluci welcome back. Sa iti traiasca aniversatii! Multi ani frumosi impreuna.. Pooooze.

Lyli la care greva te referi?Asta care e in plina desfasurare? Anterioara a durat 3 saptamani. Matei nu manca bine iar de cateva zile, azi nu a vrut nimic nici la pranz nici dimineata. De vreo 2 zile nu vrea seara... Refuz sa ma gandesc iar la rosu in gat. L-am mai puf-at cu niste tantum verde.( cica se tot cumpara Tantum-uri care contin benzidamina- efect halucinogen in combinatie cu alcoolul, in special ala rosa - praful pentru spalaturi vaginale - care se prizeaza )
I-a iesit al saptelea dinte si pare sa ii dea un pic de cap no.8, eu zic ca de la asta face nazuri acum.

Ramonika si Matei a avut in prima luna o pata roz pe scutec dupa o noapte dormita aproape integral si mi-a zis doc ca la o varsta atat de mica sa trebuie nu stea 6 ore nemancat caci se dehidrateaza.
Da-i mai multe lichide, e deshidratare, nu cred ca-s chestii hormonale acum.

Dana sunteti superbi. Spune-mi, te rog, ca aveai tenul ala superb in sedintele de fotoshooting dupa peelinguri si masti, nu ca arati asa every day..

Many Foarte curand gata cu luniversarile. Il pup pe Vladut si vreau sa-l pupam si in parc. Ce zici? Bun concediul, astept poze si cu frumosii de voi.. Pooooze

Tina Chiar ma intrebam pe unde esti.

Fug la joaca

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
Many Foarte curand gata cu luniversarile. Il pup pe Vladut si vreau sa-l pupam si in parc. Ce zici? Bun concediul, astept poze si cu frumosii de voi.. Pooooze
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Da, in curand incep si fulgusorii sa serbeze primul an. Poze o sa pun, dar nu am reusit sa descarc nimic, Vlad este asa de marait, cred ca de la dintele nr.4, si a inceput sa+i curga si nasulmor de ciuda, asa grija am avut de el in vacanta si a racit la intoarcere acasa. Sigur ne vom vedea si in parc,dar voi 7 dintzi, moamaaaaaaaa.

La multi ani celor care azi serbeaza ziua de nume, la cat mai multe lunitze, fulgusorilor nascuti in zi de 30 si la multi, multi ani Raluci.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sarumana de urari, pana se incarca pozele din vacanta, uitati ce faceam acu' 2 ani

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alexandrilor si Alexandrelor!

Ruxi & Raluca & Eva & Dragos

Lavi, Dana merci de reteta de gulas . Dar ma asteptam la ceva retete cu galusti de alea - adica in mintea mea (inspirata la greu din Erich Maria Remarque) asa suna gulasul, cu baza din carne, ardei iuti si galusti.... Dar eu nu sunt o gospodina, doar o visatoare

Lavi ce ai mai patit ieri iar?

Dana all in all suna bine vacanta voastra la turcaleti, cu exceptia cazaturii lui David. Mi-au placut mult pozele, dar marturisesc ca mai mult ale voastre decat celelalte .
Cu caldura mi-am promis si eu anul asta ca e ultima oara cand mergem in august la mare, gata la anul iunie sau septembrie ca sa putem sta si noi in apa, nu sa fim ocupati in permanenta sa ne adapostim . Cum s-a adaptat David acasa?

Flavours ce bine ca n-a patit nimic Tudor de la intepatura! Cand eram copil, daca ma musca o albina /viespe se lasa cu 3 zile de frisoane, febra etc.

Nasol ce povestiti voi cu tarcurile alea, bine ca n-am cumparat ca sa mai am si grija lor (adica pe unde sa-l ascund prin casa asta mica ). Nu puteti folosi parti din el ca sa securizati zone in care copilul nu are ce cauta? eu sunt disperata, ca numai sub birou vrea unde sunt multe cabluri, prize, modem, wireless etc etc.. tare ii place sa mestereasca la ele

Many uelcome bec

Andre ia zi, ai gasit iaurt sau te apuci sa experimentezi?

Dozz imi pare rau de muceala pe care ati agatat-o ieri. Adevarul este ca diferenta a fost foarte mare fata de duminica.... SI tati a fost cu Iulian afara si au stat 3 ore si tatal a venit usor inghetat... nici copilul nu era cald, dar nu a patit nika...

Ramonika ce par are Ruxi! Senzationala este

Chiajna petrecere frumoasa, v-ati intors la fix pentru chef

Ramonika, Licurici spor la fluturat picioarele

Liliana si Coque[/b] pupam Alexul, respectiv Mateiul grevist(i)

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Raluci am admirat din nou pozele de la nunta voastra - tare mi-a placut pieptanatura si toate! sa traiti fericiti 1000 de ani fara nici o reparatie si sa faceti un card de copii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dana vazut pozele cu voi cei frumosi, imi pare rau de cazatura, pupam Davidelu, multumim de didicatiunea lasat pe nisipul fierbinte

intrebai Natalia ceva de pampersi, scuze nu am vazut, mai repeta odata pls

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Dana vazut pozele cu voi cei frumosi, imi pare rau de cazatura, pupam Davidelu, multumim de didicatiunea lasat pe nisipul fierbinte

intrebai Natalia ceva de pampersi, scuze nu am vazut, mai repeta odata pls

cred ca intreba ce numar merge la 8.300 kg ale fetei, daca imi amintesc bine...

Mergi la inceput