Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 15
dana n. spune:
Monis, eu am o reteta de gulas adaptata gusturilor noastre noastre:
Calesc o ceapa mai mare in putin ulei, adaug peste ardei capia taiati julienne si sos de rosii. Eu folosesc carne de porc ptr gulas (taiata cubulete) pe care o calesc separat si o adaug peste ceapa si ardei. Adaug boia, sare, piper, pun apa cat sa acopere carnea si las sa fiarba la foc mic. Il servim alaturi de orez. Este delicios.
Nu stiu sa iti dau cantitati exacte (predomina ardeiul). Eu fac "dupa ochi" in functie de cate persoane mancam.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
many_bani spune:
Seara buna si de la noi
Mare cinste in seara asta, doamele sunt servite cu ce le doreste sufletelul, am baiat de 10 luni.
Multumim mult ptr.urari,ptr. ca va ganditi la noi
Nu pot sa spun prea multe, nu am reusit sa citesc din urma prea mult. Despre noi ce sa zic, a fost bine, cald asa cum spunea si Dana( noi dupa-amiaza ieseam pe la 17,30, mai devreme nu se putea). Primele 2 zile Vlad a fost de o maraiala de nu stiam ce sa-i mai facem, luni a iesit dintele nr.3 incisiv central sus, dupa care s-a linstit, sa va mai spun ca acolo pe la 21,30-22 dormea deja(afara), il schimbam, il puneam in patut si nu se trezea, au fost nopti cand nici tzitzi nu a vrut, dar cum ce-i frumos tine putin, de cand am revenit si-a reluat vechiul obicei, trezitul des noaptea.
Acum gata cu vacanta , care per total a fost ok.
O sa va mai povestesc cate ceva si sper sa adun si toate pozele.
Sambata am venit foarte tarziu, am ajuns acasa pe la 1 noaptea, azi mai mult am dormitat, cat mi-a permis Vlad, iar acum sunt cu ochii in gura.
Incerc sa mai citesc cate ceva din urma.
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
dana n. spune:
sarbatoritilor de saptamna ce a trecut.
Eu am recuperat dimineata ce ati postat cat am lipsit. Ce imi mai amintesc acum este ca Licurici a terminat baia si am vazut poze. Imi place cum arata. Am vazut pozele frumoase ale Ionelei, poze frumoase cu fulgusori si mamicile lor la intalnire. Simina s-a tuns si imi place cum ii sta, Ramona a revenit la sentimente mai bune fata de sot si asta ma bucura.
Cam atat pot la ora asta.
Flavours, nici David nu mai vrea in tarc. Se tine de zabrele si incepe sa urle. Parca este King Kong.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
laviniablaga spune:
Neatza buna!
Va las una bucata ! Pentru toate gusturile
La raport noapte foarte linistita!Multumesc lui DD...doar trezire la 1 si la 4 pt tzitzi!
Dana N superbe pozele! Ma bucur ca David al tau a fost cumintel!
Flavours, bine ca Tudor e ok!
Monis, si prestat gulas sau nu?
LMA SARBATORITILOR ZILEI:
Ruxi de Ramonik
Raluca de Lauradi
Dragos si Eva de Gabitza
laviniablaga spune:
Las aici, pentru ca DOZZ sa modifice in pagina principala, sarbatoritele lunii septembrie:
sarbatoritele lunii septembrie
Ralu_seby - 02.09
Dienutze - 12.09
Andrecluj - 18.09
AleXA(Douradoudou) - 23.09
Ariadna33 - 28.09
Lili_A - 30.09
Monica80 - 30.09
Andrecluj spune:
Zic repede repede buna dimineata, adaug niste cafele si fug la plaja, nu inainte de a spune ca am admirat poze de familie de Dana , David e minunat, iar tu, Dana, esti atat de frumoasa ca n-am cuvinte! Ma topesc cand vad atata frumusete. Pupam repede Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lylyana.ion spune:
Neata!!
Frapucine, capucine si multa si de la noi! In plus, acum va putem lasa niste alcoale asa de dimineata, dupa temperaturile de afara ..., dar si un ceai caldut cu brazica proaspata , caci azi serbam pe Sf Alexandru. asa ca urez tuturor ce poarta numele Alexandru(a), si luniversatilor
Dana, Many, ma bucur ca a fost ok concediul
Flavours, ce sperietura la voi
Lavi, cine sunt nasii pana la urma? cum mai sunteti voi?
Monis, eu n-am decat o floare care sta bine mersi pe pervazul geamului dintre bucatarie si balcon . sper sa ne lase toamna sa ne vedem pe paturica. noi am fost si ieri dimineata la o tura prin H
o saptamana usoara fetelor!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
Dozz spune:
Neata!
Merci, Lavi pt lista cu sarbatorite, am adaugat-o.
Dana, minunate poze, ai o familie tare frumoasa!
Many, ma bucur ca a fost ok in vacanta si multumim de cinste!
Dozz spune:
Diana, de o vreme tot doresc sa iti scriu despre o stagiara LLL, stiu ca esti interesata de asta. Se numeste Roxana Dudus si are blogul http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/
Mi-a spus ca ea e stagiara, dar va obtine in scurt timp certificarea. Cu siguranta te poate ajuta cu informatii despre certificarea asta. Tot de la ea am aflat ca, deocamdata, in Romania este o singura persoana certificata LLL, din Oradea.
Lyly, multumim de capucine si cafele, chiar era cazul; de la 3 noaptea ciu-ciu somn... Si noi ieri am prestat doua plimbari, una in Herastrau si a doua in Gradina Icoanei, cert e ca am imbracat copila cam subtire si azi-noapte a inceput sa produca muci, o concureaza pe rechinasa, de acum. Iar eu o concurez pe mama de rechinasa, ca nu m-am lasat nici eu mai prejos, se pare, m-a doborat temperatura extrema de ieri.