Prietene la bine si la greu - 46
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
am o intrebare, poate s-a mai confruntat cineva cu asta. am observat (cred ca e deja o luna de cand vad) in scutecele fetei niste pete rozii. sunt in dreptul pasaricii, nu la fundulet. nu pare a fi sange, sau daca e, e foarte diluat. petele sunt rozii, pe ici-pe colo, nu e o pata mare.
nu-mi dau seama de la ce ar putea fi. daca era vreoinfectie urinara, probabil si-ar fi facut simtita prezenta si altfel pana acum, nu? si Ruxi nu da semne ca ar deranja-o ceva, e bine-mersi.
are cineva idee ce ar putea fi?
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crissa13 spune:
Buna ziua,
sunt si eu prin zona, dar fara prea mare chef de scris.
Vreau sa ii raspund Ramonikai, eu am observat la Robert petele rozalii in special atunci cand nu prea bea apa, si in zilele foarte calduroase. Am concluzionat ca sunt semn al deshidratarii. Am mai patit si cand era foarte mic (avea cam o luna) si mi-a dormit toata noaptea.
Bye
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
salutari,
noi tot cu treziri fara numar si fara motiv(aparent) o tinem...Dragos clar s-a hotarat sa-mi testeze rezistenta. E bine totusi ca Eva nu se trezeste si ea decat la semnalul de la ora 5.
Azi-noapte la 5, cand le-am dat masa de la 6 ...doar doar o fi liniste, am schimbat si tura,a intrat tati ca eu nu mai puteam, mai ales de spate ...asa am reusit si am prins cam 2 ore de somn legate.Acum toata casa doarme de la 15 si eu nu reusesc deloc ...sper sa am o noapte mai buna...poate schitez si un bilant
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Ramonika, sa nu fie cumva de la hormoni tai care trec prin lapte, astfel incat fata sa aiba ca un fel de secretie. Parca ne zicea ceva de genul asta la scoala de mame. Mai sigur, intrebi pe pedi.
Dana, mama lu' Pinky
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Dozz abia astept sa iasa si Ana din hamurile ei si sa participe la marea imbranceala de pe paturica . Astept zilele frumoase de toamna... Multa bafta la controlul de septembrie! si ma bucur ca ai gasit un fel de solutie sa doarma fetita
Dana "in mare a fost totul ok"? hmmmm, asta nu suna a vacanta senzationala, dar sper ca a fost totusi bine. Abia astept poze si povesti cu David cel frumos
Mihamora la voi cand se gata canicula? (si nu ma innebuni cu plaja pe care o faceti in oct ).
Lavinia ati gasit nasi?
Andre
Licurici tu unde esti azi?
Ionela felicitari pentru sarcina finutei tale
Tina ce bilent frumos ce mare e Geo
. Spor la multele treburi pe care nu stiu cum le faci... ma minunez si eu ca si fetele cata putere si energie ai, bravos
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Dozz spune:
Am mesterit la prima pagina si am scos link-ul, pana la urma. Dar am copiat aticolul respectiv intr-un fisier si l-am incarcat pe contul comun. In partea de sus a documentului am trecut si link-ul unde poate fi gasit articolul, ca s-ar putea sa fie de interes si alte info de pe site-ul respectiv. Dankutza, multumim!
Ce frig s-a mai facut! Eu am iesit in tricou si pantaloni scurti si in 10 minute dardaiam. Dar dupa atatea zile caniculare, pot sa spun ca am dardait cu maxima satisfactie, mi-a placut chiar.
laviniablaga spune:
Reteta gulas pentru monis!
Eu acum iti scriu cum facem noi:
Ingrediente:
1 kg cartofi
2 ardei grasi/gogosari
4 cepe potrivite
costita afumata sau carnati de casa afumati
1 ardei iute
sare/piper/boia de ardei iute
1 pahar ulei sau o lingurita de untura
Preparare:
Se pune uleiul la incins, sau daca folosesti untura, topesti si lasi sa se incinga. Intre timp, tai ceapa marunt si o adaugi in uleiul incins. O lasi sa se caleasca, pana cand prinde o culoare aurie, si adaugi o lingurita de boia de ardei. Apoi, stingi cu o cana de apa. Pe urma, tai costita bucatele sau carnatul dupa caz, si adaugi in oala...si mai lasi putin sa se patrunda gusturile, apoi adaugi si ardeiul gras sau gogosarul taiat marunt, adaugi apoi si cartofii taiati cubulete si ardeiul iute, tocat marunt, si apa cat cuprinde oala(sau ceaunul). Mai amesteci din cand in cand, iar cand cartofii sunt aproape fierti adaugi sare si piper dupa gust. Nu stiu daca iti place, dar se gaseste in comert pasta de gulas, la tub(are culoare portocalie tubul - eu din aia folosesc in loc de boia de ardei). Poti sa adaugi jumatate de tub in loc de boia, la inceput, si daca iti place mai iute, poti sa adaugi restul si la sfarsit. Nu e greu de facut...si e excelent! Pofta buna!
Da! Am gasit...nasi...in final!
Va doresc o seara frumoasa...eu azi am avut o zi foarte nasoala...dar va povestesc maine!
laurairina13 spune:
Monis, se vede treaba ca e duminica si e tati acasa cu Santi, de stai matale pe acilea
Eu sunt prin zona, umblat fleaura, cica as vrea sa incerc un magiun de prune cu fructoza maine..sa mai vad daca imi si iese..
De pe frontul de lupta, tot 2 mucioase la orizont-eu si fiimea. In rest nik nou, ba da..ma incearca si o tuse
Alexa, ma bucur tare sa te 'vad' la noi, si tare vreau sa te vad in gasca la H. la plimbare. Fetelor, de nu puneti de o intalneala si cu Alexa ma supar rau pe voi!!
Lavi, super ca ati gasit nasi!
Crissa, noutati? sau gospodaresti de zor si matale?
Ramonika, eu nu am vazut pete de alea roz. Cel mai bine e sa pastrezi un scutec si sa il arati pediatrei, sa vezi ce iti spune si ea..S-ar putea sa fie de la hormonii transmisi prin lapte..
Vreau si eu sa mai citesc pe : Ancutza, Diana, Fdaniela, Alinus, Laura Garner, Stephy, daca tot au mai aparut fetili iestelalte mai scumpe la vedere la raport, as vrea sa vad si restu de mamici Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna seara!
Bine v-am regasit.
Am avut parte de un concediu frumos si relaxant...maximul de relaxare pe care o poti avea cu un copil de 9 luni. Din fericire David a fost in mare parte calm si fara prea multe maraieturi.Ce mi-a placut tare a fost ca peste tot la plaja, la piscine aveau si baldachine. Sunt perfecte ptr famiile cu copii mici. Acolo era tot timpul umbra si se puteau juca sau dormi linistiti.
Am un baiat tare sociabil si prietenos. Zambea la toata lumea iar daca il baga cineva mai mult in seama el intindea manutele sa se duca la persoana respectiva...pe o chelnerita a dat-o gata: s-a dus la ea in brate si s-a mai asezat si cu capul pe pieptul ei. I-a placut marea si sa se joace in nisip. Dimineata il bagam in mare iar pe seara in piscinuta lui (marea devenea agitata).
Zborul cu avionul a fost si el ok. Cand am zburat spre Turcia a fost putin mai dificil ca am decolat la 7 seara. Am prins in avion chiar orele cand el mananca si adoarme. Nu prea isi gasea locul. La intoarcere a fost tare linistit. Se juca cu noi mutandu-se de la unul la altul in brate.
Am fost la hamam, am facut masaje...cadoul sotului ptr mine a fost un pachet relaxant de trei ore la hamam, peeling, masca faciala si impachetare cu alge marine totul incheindu-se cu un masaj medicinal. A fost de vis. Maseuza m-a simtit incordata si mai mi-a recomandat cateva masaje cu pietre calde...pe care nu le-am putut refuza.
Monis, ce nu mi-a placut a fost caldura care era insuportabila. Dupa 11 ne refugiam in hotel pana pe la 16 (nu rezistam nici la umbra iar David nu reusea sa adoarma). Nu ma asteptam sa fie chiar asa cald. Am avut parte si de o intamplare mai nefericita: eu stateam la soare iar sotul cu David in baldachin...el a adormit iar puiul meu a cazut de acolo si s-a lovit la cap...jos era ciment. S-a ales cu cateva zgarieturi (din fericire) iar sotul cu o cearta serioasa.
Sper ca am fost cat de cat coerenta...
Cam atat imi vine in minte acum... va las poze facute de noi si poze facute de un fotograf profesionist.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Flavours spune:
dana_n, ce frumos v-ati relaxat!
Dozz, in tarc urla imediat cum il asez... si busileste pana la usa si trage de zabrelele lui plangand... iti dai seama ca ma face pilaf cu faza asta.
ca noutate, pe Tudor l-a intepat astazi o viespe... eu nu eram acasa si cand m-a sunat mama am crezut ca fac eu soc. pana la urma nu a avut nimic, nici macar locul nu s-a umflat si slava domnului nici urma de scenariile care imi traversau mie creierul atunci. a fost prima oara cand am sunat pediatrul.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete