Tigara electronica si cei din jur !!!

Tigara electronica si cei din jur !!! | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Mai nou in compania unde lucrez s-a lansat moda tigarilor electronice asa incat colegii care pana deunazi fumau in locul special amenajat fara a deranja non-fumatorii, acum se plimba non-stop cu tigara electronica in gura printre non-fumatori.

Ma poate ajuta cineva cu parerea oficiala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii referitoare la inhalarea acelor aburi emanati de tigara electronica de catre non-fumatori ????

Va multumesc anticipat!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Pe aici n-am vazut-o inca, dar nu inteleg de ce au voie sa o fumeze in birouri, chiar daca nu emite noxe in atmosfera! e ca si cum ai avea voie sa-ti injectezi marihuana in birou intre colegi.
altfel reclama o prezinta bine:

http://www.tigaraelectronica.com/index.php?page=informatii_despre_tigara_electronica

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Si aici, de cand cu interdictia de a fuma in locuri publice ( in imenssa parte nerespectata ) au aparut tot felul de dezbateri in legatura cu tigara electrica. In birouri, unde tot prin lege nu se fumeaza tigarile electrice sunt permise.

Socrul meu foloseste una in incercarea de a renunta treptat la fumat. Eu nu fumez.
Din ce am citit, in functie de rezerva pa care o folosesti ele contin nicotina sau nu. Insa vaporii care ies din ea sunt simplii aburi de apa, ca sa aduca si mai mult cu senzatia fumatului. Acum studii nu am citit, nu stiu daca s-au facut deja fiind un produs relativ nou. Sunt multe bloguri pe net care mai mult ii lauda calitatile, nu stiu cat de relevante sunt. Tot asa, in interiorul pachetelor au un card emis de compania producatoare, pe care posesorul il poate purta cu el si prezenta in caz ca cineva ii cere sa isi stinga tigara. Cardul asta explica de ce nu e acelasi lucru cu a fuma si garanteaza ca nu sunt efecte secundare precum fumatul pasiv. Binenteles, emis fiind de producator nu stiu cat de sigura e informatia.

Aaa... alta chestie: aici ele sunt comecializate in farmacii, nu stiu daca e o garantie.

Ana Stroe, n-am inteles ce ai vrut sa spui cu marijuana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

baaaaaiii..ce m-ati lovit drept in moalele capulu..deci ce am vazut eu la un nene acu vreo luna era tigara electronica???eu tot vedeam ca trage din ea..si nu iesea nimic fum...si am zis ca nu vad bine..ori o fi vreun caraghioslac...
Dooooooooaaaaaamneeeeeeee...mare Ti-e gradina!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si colegii mei au tigara electronica si fumeaza in birou, si mama are una. Din cate stiu "fumul" este doar vapor de apa. NU ma afecteaza, nu miroase, din cate am citit tigarile electronice nu ii afecteaza pe cei din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu te afecteaza cu nimic, nu vad care e deranjul. Sunt doar vapori de apa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sunt doar vapori de apa, care e problema ?

Cumnatul meu s-a lasat de fumat intr-o luna cu ajutorul tigarii electronice.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

e ca si cum ar roade guma cu nicotina sau ar purta plasturi. pe cei din jur nu ii afecteaza cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Daca-s doar vapori de apa ar trebui sa strangi mai multi colegi cu tigari dinastea intr-o camera si o pui de sauna . Eventual incasati taxa de intrare.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 29+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Uite colea niste informatii vizavi de tigarile electronice

http://pagingdrgupta.blogs.cnn.com/2010/06/03/my-boss-smokes-e-cigarettes-in-the-office-is-this-safe/

http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_cigarette

Fiind un produs nou, nu prea exista nici reguli, nici studii despre eventualele efecte in urma folosirii lor timp indelungat sau asupra inhalarii pasive, daca ea exista si in ce masura.

Dar din moment ce utilizatorii acestora vor probabil sa evite sau sa renunte la fumatul tigarilor clasice, nu cred ca ar trebui trimisi la fumoare. Poate sa se faca pentru ei niste... vapoare? Ori sa fie rugati sa vaporizeze pe langa ferestre deschise?

Personal, eu mi-s fumatoare, incerc sa nu-i expun pe ai mei fumatului pasiv, etc etc, dar ma irita agresivitatea campaniilor antifumat, care imping uneori lucrurile pana la discriminare, abuz impotriva fumatorilor si creeaza situatii uneori absurde, pe care mi-e lene sa le descriu acum.
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Cred ca sunt mult mai periculoase noxele pe care le inhalam vrand nevrand in Bucuresti din cauza masinilor decat amaratele alea de tigari electronice

Mergi la inceput