Viitoare mamici de Sept-Oct'10 Hai Office!(146)
Raspunsuri - Pagina 17
LilianaR spune:
Mama, ce bine ma simt acum ca mi-ati spus asta! De expulzie ma temeam cel mai mmult, acum sunt mai linistita. 
36+ 
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
hahaha, da corect, poate mergi cu ea-n burta! ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+ |
Baaaaai, vin pe jos pan' la voi si va iau de urechi, si tot nasc inainte. Nu se poateeeee!!!
Am dat cu aspiratorul deja, am sters pe jos..nimic, sunt mai fresh ca niciodata. Luna trecuta as fi avut niste contractii de m-as fi urcat pe pereti. Acum ioc contractii, ioc scurgeri suspecte!
LilianaR, exact asa cred/stiu/gandesc si eu vis-a-vis de epidurala.
A venit leaganuuul! Yes! Dar n-am baterii, sa-l probez, ca de asamblat, l-am asamblat eu, n-am mai avut rabdare pana diseara, cand vine tati acasa.
Lora, mami de Iustina si

39+ cu AdelinaCarti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Clabuc spune:
Liliana, eu spun ca asa a fost in cazul meu, dar nu pot sa spun ca asa e pentru toata lumea. Intrucat e ceva natural, la expulzie vorbesc, organismul te ajuta foarte mult. Mie mi-a spus o asistenta cum sa imping si sfatul ei m-a ajutat foarte mult: mi-a spus sa imping ca si cum as fi un pic constipata si as vrea sa fac c...; sa nu imping din cap (se pot sparge vasele de sange de la ochi, asa a patit matusa mea), si de la burta ca si cum as fi la baie; cred ca si datorita acestui sfat n-a durat mult (v-am zis 4-5 ori) si a iesit maimutica lu' mama. Dup-aia urmeaza cusutul, pe mine m-a deranjat putin si ala, dar cand iti vezi mogaldeata, parca nici nu mai conteaza altceva.
Voi mai intra marti cred ca sotul meu a plecat la Amsterdam pana luni si voi sta cu ai mei pana atunci si ei n-au net.
Va pup si sa aveti grija de voi! 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
34+ AMR 5
Poza preferata Clarinda
Pity27 spune:
LilianaR bebelusul meu este cel intors cu caputul spre exterior si cu el flexat mult pe spate, motiv pentru care trebuie sa fac cezariana, altfel s-ar bloca la iesire si tot pe masa as ajunge, doar ca ar fi supus copiulul unui stres inutil.
Crede-ma ca sunt inconjurata de atatia medici foarte bine pregatiti incat nu ma indoiesc ca cezariana este cea mai buna varianta. Diferenta este ca tu dai sfaturi dupa ce te documentezi pe net, ceea ce nu este tocmai ok, parerile tale nefiind avizate, iar eu am spus ce mi se va intampla dupa ce am consultat 4 ginecologi.
Fara suparare, dar m-am enervat cand am citit ce ai scis cu atata dispret despre cazul meu.
aura 37+6
TUDOR STEFAN
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui be_one
maai, da ci tari m-ai luat! ![]() pai eu iau de mult 3 no spa si 3 scobutil zilnic, iar dureri nu am avut decat de vreo doua ori si nu prea puternice, de asta nu stiam daca sa ma apuc sa iau gynipral sau nu Oana 34+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
pai daca ma'nervezi
-----
Mami de
roza +
35 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
Pity, te rog sa nu te superi, sunt doar pareri ale fiecaruia, nu-i musai sa fie si corecte. Adica eu, personal, am niste pitici pe creier legati de epidurala si cezariana, insa daca e musai, atunci no comment. Tot ce e posibil ca parerile pe care le am eu sa fie gresite. 
Lora, mami de Iustina si 
39+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Ideea era sa ne documentam inainte si sa putem decide in cunostinta de cauza; de exemplu, era cineva aici care spunea ca nu e bebe nu stiu cum intors, e cu capul in jos dar nu e orientat spre nu-stiu-unde... si de aia trebuie cezariana. Ca asa i-a spus medicul. Eu am intrebat si cica asa ceva nu e motiv de ceza, ca bebe tre' sa fie pozitionat cu capul in jos si in timpul travaliului uterul il directioneaza cu fata spre unde trebuie. 36+ ![]() |
nu e motiv de ceza dar e indicatie
-----
Mami de
roza +
35 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
Am mai pus si eu 2 poze - una de azi, dupa ce-am aspirat
si una cu leaganul bebelinei.
belle_sara, f. dragalasa fetita ta, o stiu din vedere, pare-mi-se. ![]()
Vazui si poze noi de Kamy, arati super! De fapt, toate aratam super, nu? 
A mai pus cineva poze noi in ultimele 2 zile si eu n-am fost pe faza?
Ma duc sa mai "fabric" niste tampoane dupa metoda "Ana", ca eu imi facui doar 4, am zis ca pt. prima zi, asa, de control, dar cand am auzit cate si-a facut ea...macar 10 ma duc sa mai construiesc si eu.
Lora, mami de Iustina si 
39+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pity27 LilianaR bebelusul meu este cel intors cu caputul spre exterior si cu el flexat mult pe spate, motiv pentru care trebuie sa fac cezariana, altfel s-ar bloca la iesire si tot pe masa as ajunge, doar ca ar fi supus copiulul unui stres inutil. Crede-ma ca sunt inconjurata de atatia medici foarte bine pregatiti incat nu ma indoiesc ca cezariana este cea mai buna varianta. Diferenta este ca tu dai sfaturi dupa ce te documentezi pe net, ceea ce nu este tocmai ok, parerile tale nefiind avizate, iar eu am spus ce mi se va intampla dupa ce am consultat 4 ginecologi. Fara suparare, dar m-am enervat cand am citit ce ai scis cu atata dispret despre cazul meu. aura 37+6 TUDOR STEFAN |
Se numeste prezentatie craniana deflectata - explicatia de mai jos am gasit-o pe net
-fatul se prezinta cu fruntea
-se incearca angajarea prezentatiei cu diametrul occipito-mentonier
-aceasta prezentatie este incompatibila cu angajarea din cauza diametrului prezentat…….SE INPUNE CEZARIANA OBLIGATORIE
-punctul de reper este nasul.
Stiu f bine acest lucru, deoarece o prietena de-a mea s-a confruntat cu aceasta situatie. Si cezariana este obligatorie. Copilul sta cu capsorul dat pe spate si exista pericol de rupere a gatului in cazul unei nasteri naturale.
Pity

Kiti,
33+ si mami de Vlad 15.05.2006
botosel452 spune:
Buna ziua, fetelor
Am reusit sa ajung si eu la birou...ultima zi de munca!!!! nu-mi vine sa cred 
dimineata am fost la medicina muncii, unde mi-au facut ekg (mi-au spus ca am pulsul cam mare - 100), tensiunea buna, ochii buni ( si pot sa nasc natural pentru ca nu am dioptriile mari).
M-am oprit sa le iau colegilor, totusi, 2 cutii de bomboane - am zis sa nu fac ceva mai festiv, pentru ca oricum este ziua unui coleg si nu vreau sa il eclipsez ![]()
si mi-au facut colegii o surpriza de milioane, ca m-au facut sa plang, iar eu i-am facut sa le dea lacrimile. Mi-au cumparat (adica bebelinei) o cutie ce contine: 3 body-uri, 1 caciulita, botosei, manusite, bavetica si un servetel din bumbac; mi-au mai luat o vacuta tare roz care cand tragi de ea rade si un set de animalute din cauciuc, pentru baie (si probabil si pentru ros, mai tarziu).
Sincer,nu m-am asteptat ![]()
Am citit ce ati scris despre "livrare" si mie se face de-a dreptul frica
Valentina
33+ 

(23.10.2004)
nu vreau sa nasc mai devreme da' nici nu fac nic ca sa preintampin asta...tztztz