Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
loutzy spune:
Ana pai painea in casa o cumpara soacra mea , dar sincer nu stiu de unde, spre rusinea mea. Ea zicea ca trece pe la Lujerului cand tre sa ia paine. Am sa intreb sa vad de unde ia.
Laura
20+ cu 
Shines spune:
Ca sa ma bag si eu in seama..eu cred ca semnele de puctuatie si exclamare sunt foarte importante...mai ales pe un forum, cand vrei sa povestesti ceva si astepti sa fi inteles, totul depinde de cum scrii (ex: daca ma injuri..da nu exprimi nimic, decat insiruiesti acolo, s-ar putea sa inteleg altceva)..si asa e greu cu ''cititu'' asta, altceva e cand vorbesti fata in fata.
Dar asta nu e motiv de suparare..fiecare cum crede
Eu mai mananc litere din cauza tastelor de la laptop si ma oftic
pup fetele 

Simo
21
loutzy spune:
Fetelor sa ma avertizati daca nu se mai intelege ce scriu, ca sa stiu.![]()
![]()
. Nu ma supar. Pt mine observatiile sunt constructive.
Laura
20+ cu 
shubulina spune:
Laura,nu e cazu.
pe tine te intelegem ce spui stim unde se termina si unde incepe macar atat sa intrebi si tu pe soarcata de unde ia ca acuma nu te mai las pana numi spui
Superb,nu?![]()
17+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
mirela2 spune:
angi cea mai buna soacra o sa fiu
gabi la ce foame am facut 3 luni...........si pietre manc, numai sa le faca bine mormolocilor
+18 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
loutzy spune:

Ana ma faci sa rad. Eu una sunt cat de cat obisnuita cu stilul asta fara semne de punctuatie, desi nu-mi place deloc. Cunosc ceva persoane care scriu asa si m-am obisnuit sa citesc si de 5 ori pana inteleg ce zice. (ex: nu vin eu mai tarziu, ce sa inteleg de aici ca vine sau nu?)
Laura
20+ cu 
mirela2 spune:
ref la virgule
lucrand tehnoredactare norariala, aveam 4 notari si fiecare cu stilul lui
care mai de care cu mai multe virgule
era o nebunie

+18 
mirela2 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui loutzy![]() ![]() ![]() ![]() Ana ma faci sa rad. Eu una sunt cat de cat obisnuita cu stilul asta fara semne de punctuatie, desi nu-mi place deloc. Cunosc ceva persoane care scriu asa si m-am obisnuit sa citesc si de 5 ori pana inteleg ce zice. (ex: nu vin eu mai tarziu, ce sa inteleg de aici ca vine sau nu?)Laura 20+ cu ![]() |
dupa cuvantul nu trebuia pusa virgula
parerea mea
+18 
Shines spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
dupa cuvantul nu trebuia pusa virgula parerea mea +18 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
tu unde ai gasit bre ''cuvantul'' ?

na..ca m-am pierdut si eu .Simo
21