Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Aoleu,Angi!!!
Felicitari!!Sa-ti fie sanatoasa!!

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Super tare esti Anasaru'mana mult

Angie+17 posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am revenit si eu
am bagat niste pepene acu si am ditai burta. abia mai am aer stan dreapta.

Laura ai facut dans sportiv doar asa de placere sau performanta?
Angi felicitari pt .

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Pai sarcina ca a mea va doresc tuturor. Nu prea am stiut eu ce sunt greturile si am papat cam orice.

Gabi am citit si eu multe articole cu ce e recomandat si ce nu in timpul sarcinii, eu prefer sa evit pastele(dar nu refuz niciodata painea proaspata abia scoasa de pe vatra).

Ziceam zilele trecute ca bebe meu e cuminte si nu prea il simt. In seara asta in schimb nu stiu cu cine se lupta la mine in burtica.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

fetelor,va felicit pe cele care puteti manca carne...mie daca nici inainte de a ramane insarcinata nu imi placea carnea, acum nici sa nu o vad.Asa ca mananc lapte cu cereale in fiecare dimineata si multe fructe si legume.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,de unde iau io acu paine calda de pe vatra,a?

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Scuze Ana.

Ralu initial am facut dans sportiv de placere, dupa ce mi-am gasit partener am inceput sa fac de performanta, dar a venit perioada bac-ului si a trebuit sa renunt si nu am mai revenit. Mi-a placut f mult. Daca o sa am si o fetita acolo o trimit.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pai zi de unde iei tuSau daca faci,da si mie o felie,mica,mica

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Haide sa va povestesc ce am patit eu noaptea trecuta:am simtit k ma atinge ceva pe burtica in dreapta jos si m-am speriat fff tare crezand k este ceva in pat.Am aprins lumina,am cautat prin cearsaf ca apoi sa imi dau seama k imi daduse bebe un ghiont.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

Angie..felicitari pentru bebelina, sa fiti sanatoase !!

Daca tot ati vorbit de jumeri..am bagat si eu acu slanina,branza si ceapa..buna rau, dar fundul meu va fi mai mare

Vas, bun site-ul..multumim,mi-au placut pantalonii, mi-am luat vreo 3 per
Raluca, eu am luat masura 40, scria acolo ca tre sa ai 86 la solduri..si eu cam pe acolo sunt, sper sa nu imi fie mici, sa imi incapa si fundul

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura si eu am facut dans sportiv de performanta. 8 ani
dar din cauza unui accident stupid la coloana, a trebuit sa ma las.

Simo asa credk o sa iau si eu. tot 40. asteptam impresii si dc se potrivesc numerele. k mi-am luat o pereche de blugi (aia care i-am avut la munte) care erau masura 42

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput