Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

eu am facut piza..nu mai facusem de un an cred si am baut un urias pahar cu lapte...iar inainte 2 felii de pepene urias..cred ca avea aproape 1 kg una...bietii bb ce inghesuiti tb sa fie!!!!!!!!

angie, felicitari pt rezultatul ok...

fluturas 16 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fluturas si al meu sot imi spune sa nu mai mananc mult ca nu mai au bbii loc
poi din ce o sa creasca????????????

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Gabi,multumesc de sustinere.
Fetelor,mancati carne.Din asta cresc piticaniile,nu din verzituri.Cred ca acuma nu ne mai e rau de la carne,nu?Mie una sigur nu mi-e

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetele am pus si eu 2 pozici cu burtica mea. Eu cand am fost la eco niciodata nu am baut cola sau cafea(de asta statea puiutul meu asa de cuminte).

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana eu am putut manca carne mai tot timpul si asta numai dimineata, daca vedeam carne seara ma imprieteneam toaleta.. Am scapat doar cu 2 crize de voma.

Angie trimit baiatul la mare cum sa nu?

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

De-ea,Gabivalceanu,Fluturasmultumesc din suflet..sa ne traiasca bebeii
Mirelapai gata ti-o promit de acumsa fii o soacra buna ,te rog

Angie+17 posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Loutzyil asteptam impreuna cu voi..
imparateasa o fac pe fata mea...o sa chem multi petitori

Angie+17 posibil

bebe jucaus

Mergi la inceput

Laura,norocoaso!Pe mine ma batea dr la cap tot timpu sa bag carne.Numa cand il auzeam si-mi venea sa vomit.Mai faceam cate-o mancarica,ceva cu carne.Asa mai mancam 2-3 bucatele mici.De cateva sapt,2-3 mananc.Asa sa tot faci copii frate!Fara greata,vomitat,somn...

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Aoleu,Angi!!!
Felicitari!!Sa-ti fie sanatoasa!!

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, maninca frate, daca poti!

SHUBULINA, si eu zic ca trebuie carne.
Ma si enerveaza istia uneori: zic in gura mare ca nu trebuie sa maninci pentru doi, ca nuuuu, e un mit de baba chioara. Foarte bine, foarte bine, zice Domnisoara Gretoasa, ca s-asa eu sunt inca cu minus 4 kile fata de cind am ramas gravida. Apoi dau o cautare pe google si descopar ce ar fi indicat sa manince o gravida: pai si muult lapte, dar si leguume, cit mai multe culori, vreo 6 asa, ar fi ideal, a, fructe, multe! Si cereale. Si carne, pai proteina? Si tot asa. Daca faci un calcul rezonabil, trebuie sa maninci cit trei daca nu vrei carente. A, si articolul se incheie sfatuicios: mai bine luati niste suplimente, vitamine, alea, alea, ca tot nu reusiti voi sa mincati cit trebuie. Eu nu iau nicio vitamina, niciun fier, nimic. Ca ma `nerveaza! Asa ca mincati, mama! Ce-as mai minca eu!!

Revin,
Gabi, Ioana si bebe de 16s.

Mergi la inceput