Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetili

mai , eu iar sunt de 2 zile prietena la catarama cu ratele si chiuveta , ieri m-am apucat de mancarica de ciupercute , totul fain pana la mirosul de final , camd am sfarsit tot in baie , nici n-am reusit sa gust mancarica si-mi era o pofta...

i-am spus mamei ca iar am itnrat in per. oribila cu raul si m-a rezolva mama de o supa de verisoare (alis perisoare) si o fasole facaluita

aa...iar am visat povesti din basme ... sunt si cu un ochi tot timpul pe burta...doar doar oi simti si eu un baby kick

mami 15+
lumina si putere
bebe dulce[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=madalina&year=2011&month=2&day=14&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

help:
1. cum sadau si eu un citat cum faceti voi ?
2. cum sa se vada la semnatura numai bebe dulce ca se pare ca nu-mi iese neam

mami 15+
lumina si putere
bebe dulce[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=madalina&year=2011&month=2&day=14&babycount=1"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

help:

mami 15+
lumina si putere
bebe dulce[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=madalina&year=2011&month=2&day=14&babycount=1"]

Sus deasupra mesajului din care vrei sa dai citat este o foicica cu "replay with quote", apesi acolo si se face citat.

Codruta cu de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Simis,nu stiu de iritare,ca n-am probleme,decat ca-mi cresc fire sub piele,da le rezolva cosmeticiana.Ma da cu nush ce uleiuri dupa aia,si cu pudra inainte.
Nu mai puteam suporta lama,as fi ajuns maimuta.
Am incercat si eu cu epilator Braun,da m-am umlut de rani,nu pot,am firu gros.Inainte sa raman insarcinata am facut vreo 3-4 sedinte de epilare definitiva.Super buna,ramasesem cu 2 fire,da apoi baga iar lama si s-au indesit.Dupa ce nasc,sigur ma apuc iar.M-as face si pe picioare,da intru in faliment.

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri scrie asa :

[ url = " http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=madalina&year=2011&month=2&day=14&babycount=1 " ] bebe dulce [ / url]

totu fara pauza intre ele
eeu am scris asa ca sa iti dai tu seama

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

help:

1. ai 2 variante: ori dai click pe simbolul care este afisat deasupra mesajului tau, ultimul din dreapta "reply with quote" ori scrii tu de manuta [quote ] scrii mesajul si [/ quote] (am pus spatii sa poti vedea)
2. scrii asa [ url = "aici copiezi link " ]bebe dulce[ / url]
(stergi toate spatiile puse de mine, daca nu le puneam nu-ti puteam exemplifica

sper ca am fost mai explicita decat cu sughitul la bebe in burtica.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri scoate toate pauzele. s fie totu scris legat cum ar veni.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Andri
Din acelasi motiv nu pun nici eu nici un d-ala.

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

bebe dulce

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Da-ma in ...ca am reusit.Mai au cateva spatii,unele pe la urs si unu dupa glass si nu mai stiu unde.Hai ca poti!!!

17+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput