Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Cristina fara suparare dar reteta pt biscuiti impartasita de tine cred ca e pt bebe peste un an, zic dupa ingrediente. Eu am cercetat aseara si am gasit mai utile unele dintre aceste www.wholesomebabyfood.com/teethingbiscuits.htm" target="_blank">retete.

Andra nu stiu ce sa iti zic de praz. Incearca si tu cu o buc mica pt inceput...

Irina Paula (8 martie 2010)

Foarte bine, nici o suparare, eu sunt aici cea care dau idei doar...ai dreptate ca e pentru copiii mai mari. Multumesc, e mai greu de transformat masurile americane da ne descurcam noi.
Editez sa mai scriu ceva, am mai gasit retete pentru biscuiti da in germana, in caz de interes mai apuc sa le traduc; aici se da de pe la 7-8 luni in mina waffel de orez expandat,
www.flickr.com/photos/produse_bio/4127845293/" target="_blank">orez expandat.
va spune ceva? Sigur sunt de cumparat la DM sau magazinele naturiste, sunt cu si fara sare in ele, pentru bebei ar fi fara sare. Si tot aici rod/mananca bebeii cand au primii 2-3 dintisori zwieback (paine alba prajita uscata), un gasesc alternativa in romaneste, e de la firma Brandt, cu un baietel pe ea... asa http://www.u-helmich.de/bio/stw/enz/vers/zwieback.gif
Aceasta piine, de obicei e usor dulceaga se topeste imediat in gura si bebelusii nu se vor inneca cu ea.

asta e traducerea pe care am gasit-o:
ZWIEBACK

Zwieback, sau pâinea coapta; de doua; ori, este unul din alimentele cele mai usor de digerat si mai gustoase. Pâinea crescuta, obisnuita, si fie taiata; în felii si uscata într-un cuptor cald, pâna când orice urma de umezeala a disparut. Apoi sa fie rumenita usor peste tot. Într-un loc uscat, aceasta pâine poate fi pastrata mult mai mult decât pâinea obianuita, iar daca este reîncalzita înainte de a fi folosita, va fi la fel de proaspata ca atunci când a fost facuta.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

despre biscuiti, eu ii voi da dupa 8-9 luni, pt ca la prematuri enzimele ce digera glutenul sunt prezente mai tarziu. si voi opta pt biscuitii populari, ca sunt cei mai simpli si mai sanatosi, au cel mai mic/sau deloc adaos de sare, zahar, grasimi, etc, cum spunea si anca

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Buna dimineata,

daca tot mancarica facuta de noi e cea mai buna, vis-a-vis de ce cea la borcane, de ce sa nu incercam sa facem singure si biscuitii...
Biscuti

de acord, oricum eu aveam reteta pusa bine, este in materialul trimis de rebiana pe mail-ul comun. si eu sunt pro pentru produsele facute in casa, chiar daca necesita timp si rabdare

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

neata!!!!!!!!!!!

eu azi dau de baut la toata lumea si de papat si tot ce vreti voi...
sunt cea mai fericita...nu imi mai incap in piele de fericire...

azi sigur o sa deschid cu sotul o sticla de vin

de ce...??????

pt ca printesa mea dulce a spus azi primul ei MAMAA ffff clar.

a mai avut o tentativa sambata pe 21 aug dar nu ia iesit decat MAMM atunci.
am notat ambele dati in carticica ei cu amintiri

sunt tare tare fericita [colegi

va pupik dulce pe toate

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

BRAVOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

trebuie sa fie un moment f emotionant

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Andra am vazut ca ai scris ca ii dai orez lui Ianis. Poti sa imi spui de care? Cel obisnuit de care mancati si voi?

Irina Paula (8 martie 2010)

da, de care folosim si noi, orez Scotti Bob cu Bob Selectionat (am cautat punga sa iti spun )

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Am uitat sa va spun ca am fost la vaccin, Albert a fost foarte curajos, a plans cat i-a bagat acul, apoi a ras.
Are 8 kg si 67 cm.
Am intrebat de LP, medicul mi-a spus sa trecem la LP2.
Mai intreb, inca nu sunt convinsa, cu toate ca nu cred ca degeaba sunt facute pe categorii.

Am mai discutat cu pediatra de vit.D3.
La Albert fontanela nu s-a micsorat deloc si mi se pare ca are un pic coastele cam evazate.
Un alt pediatru mi-a spus ca este recomandabil sa se faca D3 injectabil, pentru ca se absoarbe mai bine.
Este careva care face D3-ul injectabil?

Pana acum i-am dat vigantol 3 pic./zi.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

ASTERO - felicitari ptr mica vorbareata! imi inchipui ce emotie sa auzi MAMA ptr prima data!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Am uitat sa va spun ca am fost la vaccin, Albert a fost foarte curajos, a plans cat i-a bagat acul, apoi a ras.
Are 8 kg si 67 cm.
Am intrebat de LP, medicul mi-a spus sa trecem la LP2.
Mai intreb, inca nu sunt convinsa, cu toate ca nu cred ca degeaba sunt facute pe categorii.

Am mai discutat cu pediatra de vit.D3.
La Albert fontanela nu s-a micsorat deloc si mi se pare ca are un pic coastele cam evazate.
Un alt pediatru mi-a spus ca este recomandabil sa se faca D3 injectabil, pentru ca se absoarbe mai bine.
Este careva care face D3-ul injectabil?

Pana acum i-am dat vigantol 3 pic./zi.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Child, Daria a avut probleme cu absorbtia calciului. Stiu ca nu se gaseste D3 injectabil la noi. Voi ati gasit?
Sper sa nu aiba si David aceeasi problema. La el o sa fiu organizata si consecventa. Picurat seara, direct in gurita 2 picaturi.

Am vazut frumoasul cu cardiganul legat pe spate!!!

Vladi, si noi pe aerosoli si Prospan, Calciu, vit C. Sanatate!

O zi buna tuturor!

Vazut pozeel de pe Picassa. Toti iepurasii sunt duci!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Bravo Asteriopi,

si noua ni se pare ca atunci cand ii e foarme striga Ingrid Hunger (foame) si cand vrea la mama ii iese cate un ma-, ma...
M-am mai uitat iar ce retete nemtesti mai sunt am si eu o carticica, care e chiar pentru mama si bebe, deci se face mancare pentru toata lumea si pentru bebe in acelasi timp, baza e aceeasi si se ia separat si se mai imbunatateste cu una sau cu alta pentru mama sau pentru bebe; la unele mancaruri, mai ales cele cu carne se pun si 2-3 lingurite de suc de mere sau de portocale, tocmai pentru a preveni constipatia, asta e altfel acolo decat in Romania si se adauga si ulei de rapita sau de masline; in general dacas e face numai pentru bebe se gateste mai mult pentru 4-5 portii si se congeleaza pe portii.
Sunt unele tare interesante, mamaliga cu morcovi ( 2 morcovi mici, 20g faina fina de porumb (gris de porumb), 400 ml de lapte), asta e mancare de seara dupa luna a 6-a, deci de printr-a 7 asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

"Neata!" Si noi mai la praz ca am fost in parc pentru micul dejun. Vorba unei prietene, la iarna ce-oi face?

Meniu azi:

dimi- reteta de mar cu scortisoara si cereale ce a dat-o si Rebi, numai ca eu nu am pus praf de scortisoara si bat intreg, doar la fiert si apoi am scos
pranz - e acum pe foc: cartof normal+cartof dulce+dovlecel+rosie

Maine cautam prune ca suntem constipati.

Alina2 felicitari pentru MAMA. Noi suntem in continuare engleziti si spunem MUM, dar TATA spune ff clar.

Andra multu de ideea cu orez.

Apropo, paste de cand puem baga? Cele fara ou. As vrea sa ii dau cus-cus.

Vazut poze cu minunea de Robin. Ioi ca scumpic e, ca o papusa vie.

Hm, nu mai stiu ce am citit.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

alina se asteapta o luna intre vaccinari, nu si intre vaccin si gauri in urechi pt cercei

POZE

Buna!

Te contrazic..asa ne-au zis unde i-am facut gauri Ioanei (tot acolo ii facem si Justinei)..in plus asteptam si indemnizatia in Septembrie.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput