Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 8
andra_s spune:
salutare fete cucuiete!
vladi sper sa te lase repede durerea de rinichi
alina se asteapta o luna intre vaccinari, nu si intre vaccin si gauri in urechi pt cercei
ancule esti atenta cu noi ca de obicei sunt prin zona, dar imi gasesc cu greu timp sa zabovesc la calculator, citesc, dar cand trebuie sa ma apuc de scris, intervine cate ceva (a se citi bebe din dotare) dar promit sa ma organizez si sa stau mai mult la barfa cu voi
wapi ma bucur ca este ok sora ta
meniul de ieri:
- dimi: mango+branzica de vaci (o cambinatie delicioasa, de retinut si incercat cand vor papa iepurasii vostrii branzica )
- pranz: piure din orez (ff bine fiert si pasat)+dovlecel+morcov+carnita pui
- dupa-amiaza: suc de morcovi+iaurt
- seara: cereale fara lapte+iaurt
meniul de azi:
- dimi: mar+prune+ faina orez(este putin constipat din cauza fierului si i-am pasat cateva prune)
- pranz: piure din cartof+pastarnac+rosie+galbenus de ou
- dupa-amiaza: iaurt+branzica de vaci
- seara: cereale cu lapte
despre biscuiti, eu ii voi da dupa 8-9 luni, pt ca la prematuri enzimele ce digera glutenul sunt prezente mai tarziu. si voi opta pt biscuitii populari, ca sunt cei mai simpli si mai sanatosi, au cel mai mic/sau deloc adaos de sare, zahar, grasimi, etc, cum spunea si anca
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
Buna dimi!
Ne-am intors din parc, unde Albert a papat fructele (mar cu para) si a tras o portie de somn.
Bine-nteles, de acolo ne-am intors in brate la mami, caruciorul ardea!
Tocmai am savurat un kurtus, ca prea mirosea bine la baza blocului (e targ de imbracaminte langa bloc si astia cu kurtusi vin tot timpul la targurile astea). Uite asa iar am intrerupt dieta mea minune, din doua in doua zile, ba tort, ba piza, ba kurtus.
Asta e, o sa ma intrebe lumea la botez cand o sa nasc
BRIZA si eu sunt cu Albert mai mereu in brate, asta e, cere in brate si il iau, ma ajut foarte mult cu slingul!
Aseara eram la un punct de criza de nervi, de oboseala.
Noroc ca asta-noapte ALbert a fost de gasca si a dormit pana la 7, cu trezire de papa la 5,30.
BUMBITZA mersi de info cu umidificatorul, o sa prospectez si eu piata sa vedem ce luam.
INA vrem detalii din carte, cand ai timp
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
este ok daca pun in piure praz ??? ma gandesc ca are gust un gust f fin, putin dulceag, o sa fie bine acceptat
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s despre biscuiti, eu ii voi da dupa 8-9 luni, pt ca la prematuri enzimele ce digera glutenul sunt prezente mai tarziu. si voi opta pt biscuitii populari, ca sunt cei mai simpli si mai sanatosi, au cel mai mic/sau deloc adaos de sare, zahar, grasimi, etc, cum spunea si anca POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Buna dimineata,
daca tot mancarica facuta de noi e cea mai buna, vis-a-vis de ce cea la borcane, de ce sa nu incercam sa facem singure si biscuitii...
Biscuti
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
asteropipan spune:
neata!!!!!!!!!!!
eu azi dau de baut la toata lumea si de papat si tot ce vreti voi...
sunt cea mai fericita...nu imi mai incap in piele de fericire...
azi sigur o sa deschid cu sotul o sticla de vin
de ce...??????
pt ca printesa mea dulce a spus azi primul ei MAMAA ffff clar.
a mai avut o tentativa sambata pe 21 aug dar nu ia iesit decat MAMM atunci.
am notat ambele dati in carticica ei cu amintiri
sunt tare tare fericita [colegi
va pupik dulce pe toate
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
ami_84 spune:
Oana, Child - am aplicat si eu metoda papa in parc pt fructe.. niciun rezultat. Tot nu ne plac. Asta e, mai este si maine o zi!
Andra am vazut ca ai scris ca ii dai orez lui Ianis. Poti sa imi spui de care? Cel obisnuit de care mancati si voi?
Multumesc pt raspunsuri Miria, Anca, Andra.
Child am inghitit de doua ori in sec de pofta cand am citit de kurtus. Lasa ca meriti, nu te gandi la kg.. o pofta din cand in cand merge!
Irina Paula (8 martie 2010)
ami_84 spune:
Cristina fara suparare dar reteta pt biscuiti impartasita de tine cred ca e pt bebe peste un an, zic dupa ingrediente. Eu am cercetat aseara si am gasit mai utile unele dintre aceste www.wholesomebabyfood.com/teethingbiscuits.htm" target="_blank">retete.
Andra nu stiu ce sa iti zic de praz. Incearca si tu cu o buc mica pt inceput...
Irina Paula (8 martie 2010)
miria_cristina spune:
ATERO - Felicitari pentru vorbareata!!!
Mai, dar ce copii precoce avem! Unul merge, unul vorbeste, altii nu mai stiu ce fac. Ce drag imi e de ei!
Sa va traiasca si la cat mai multe bucurii!!
asteropipan spune:
Am uitat sa scriu meniul nostru cam de zi cu zi:
dim: laptic
la 12-1 : para+piersica sau nectaria+ mar(cand nu e constipata)
la 4-5 :crema faina de orez cu aroma de vanilie
la 8-9 :crema faina de orez sau laptic simplu (depinde daca suntem acasa sau nu)
la 12-1 :laptic cu o masura de faina de orez
noua ne-a recomandat pediatrul sa incep cu 3-4 fructe luna asta si dupa 6 luni sa bag si piure de legume si supitza.
REBIANA
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
miria_cristina spune:
ANDRA - Eu stiu cateva retete in care este inclus si prazul, dar recunosc ca eu i-am dat ceapa si praz dupa 9 luni. Imi era frica sa nu-i afecteze stomacelul chiar daca erau dulci in mancare. Dar le lasam sa fiarba langa celelalte ingrediente doar ca le scoteam dupa ce era mancarica gata.