Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
stefimic am vazut pozele..ce dolofana e Ioana ..sunteti toti frumosi.
Multumim deasemenea pt vizionarea pozelor..da a crescut Ioana..azi a facut cunostinta cu gentuta pt gradinita. Si a avut inca o zi fara sa se scape (zilele trecute a m facut pe ea).
Nici Justina nu are cercei in urechi (cerceii ii avem in dulap de la nasa), astept sa faca 1 luna de la vaccin sa-i facem gauri.
Cum a gresit gaurile? Ii v-a da alte gauri, Ioanei?
nibi_niki ce ma bucur ca gandesti asa..daca asa ni le-a dat Dumnezeu.
Dar odata ce i-am facut Ioanei gauri si are cercei, ma gandesc c-a m tarziu sa nu ne reproseze ca ei de ce nu i-am facut.
Rebiana arati super super bine. Si papusile(copii) sunt frumoase (i).
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nafi spune:
BABYANGEL - da, a fost o zi de cosmar caci am putut iesi doar un pic dupa ora 20.00 si astfel m-a terminat toata ziua numai in casa. noroc ca am deumidificator si in casa umiditatea a fost in jur de 50%. Ricky e f agitat zilele astea si cred ca e si vremea asta de vina.
BRIZA - si eu ma simt la fel. ma doare spatele de la cat il car pe Riccardo si cand sunt singura (si cate 5 zile la rand) aproape ca nu stiu ce-i aia mancat la masa! Am reusit si performanta de a calca cu el calare pe o mana!
Odihna placuta fetelor. sper sa aveti o noapte linistita si tihnita!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mucenici Adrian si Natalia!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Bumbitza spune:
Buna seara fete! Hai ca am reusit si eu sa mai recuperez un pic
N-as vrea sa uit pe nimeni (mereu mi-e ca uit pe cineva), asa ca multumesc din start tuturor pt vorbele de incurajare, m-au ajutat enorm Azi a fost mult mai bine, ma simt si eu mai bine si mai odihnita.
Scriu si eu un mesaj lung lung de tot:
SANZI, mai dorm ziua cu ea, dar zilele astea au fost f grele ca a fost ea agitata si a plans mult si m-a cam stors de energie... Incerc sa n-o obisnuiesc cu mine mereu, deocamdata doarme bine si fara mine noaptea in special, dureaza cateva ore pana ma duc la somnic langa ea.
N-am bagat completare pt ca de azi e mai ok, accepta sanul bine. Cu sanii moi intr-adevar, simt cum vine laptele in timp ce suge, dar pt ca era asa agitata am zis ca poate nu se satura sau ceva.
STEFANNA, mari comori mamele astea :) Azi am fost la mama ca a avut zi libera si mi-am incarcat bateriile. Fata a fost f bine, probabil pt ca a spart si al doilea dinte de tot si sigur m-a simtit pe mine mai odihnita si mai linistita.
FREEDELIA, de regula si Ilinca vroia la san si tot asa manca cu ochii inchisi si dormea in continuare, iar eu la fel :)
Bafta multa cu noua afacere, sa-ti mearga bine!
Si eu stau cu grija de fiecare data cand al meu sot zboara, asa ca te inteleg :( dar din pacate nu prea avem cum controla...
ELBA, tare bine mi-au picat vorbele tale, multumesc mult. Stiu ca vor trece toate, dar cateodata ma simt coplesita. Ma mai ajuta mama cand poate si ea, slava Domnului! :) Pupici multi.
AMI, multumesc, vad ca e intr-adevar mai ok dupa ce a iesit dintele cum trebuie.
NAFI, merci mult pt cuvintele frumoase. Nu adoarme mereu pe picioare, aseara de exemplu a adormit singura in patut..tre sa notez in calendar, minune mare! Nici nu-mi imaginez cum ar fi daca as sta numai eu singurea cu fii-mea atatea zile, esti f tare!
IOANACT, nu stiu de ce se trezea, de aseara e mai ok, a revenit la programul ei de treziri si papat frumos si dormit in continuare. Ceva tot trebuie sa fi avut ea, presupun ca dintisorii astia, of!
Castelana, Wapi, cred ca voi continua doar cu alaptat, imi pare rau ca am cedat la presiunile celor din jur sa dau apa sau ceai..cand stiam f bine ca bebe are tot ce-i trebuie in laptic, dar deh...oricum nu mai e mul tpana la diversificare :))
Wapi, mi-a stat inima-n loc cand am citit despre surioara ta, sper ca e mai bine acum si bebe la fel :*
MIHAELA, suntem mai bine, multumesc pt intrebare si grija. Au si bebicii nostri zile si zile, cel mai rau ma supara ca nu pot s-o alin mereu...
CHILD, mie imi foloseste babyphone cand mergem la munte/tara..undeva, sau acasa daca stau p ela bucatarie si nu aud bine in camera. Oricum, NU-ti recomand Fisherprice, e f sensibil si interfereaza cu toate semnalele de mobil. Tu intrebai parca de umidificator?, ti-am scris ca am luat Gorenje si sunt multumita de el.
INA, f interesant ce ai scris despre "furtunile" bebeilor, multumesc pt info.
BRIZA, imi pare rau ca treci si tu prin momente greute cu Eric, sper sa va reveniti cat mai repede.
Eu incerc treptat s-o dezvat de a o tine non-stop in brate, ca mor de spate...asa ca avem perioada ziua cand o las pur si simplu sa planga, o pun ba in patut, ba la noi in pat ca are spatiu de alergat, ba in balansoar, ba in scoica...si trece timpul!
ELLA sper ca esti mai bine
VLADI, spre ca sunteti si voi mai bine amandoi. Mie pediatra mi-a zis sa ii prepar ceai de musetel 100ml+o lingurita rasa de bicarbonat si tot asa cu degetul infasurat in tifon steril sa-i sterg rin gurita, cica schimba PH-ul.
Gata, trimit dupa care incerc sa pun si eu niste filmulete cu piersicuta mea nazdravana.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
castelanaC spune:
Buna dimineata!
fetele dau o cafea mare mare cu lapte, cum o preferati.
Cred ca si eu am un puseu de crestere ceva ca as dormi si iarasi as dormi... poate m-a ajuns si pe mine oboseala, ca acasa aici m-am mai linistit si eu. cand vad ca si baiatul si-a revenit ( aseara a adormit la 10 si a dormit pana la 9 acum dimineata, deci parfum)
Rebiana, merci de intrebare, ehehehe cate nu am eu in cap, pe unde sa mergem in vacante sau sa stam... vedem ce ne iese acum. Pana acum imi doream sa fiu mai aproape de tara cand traia mama, ca preferinte ar fi: Irlanda, Portugalia, Turcia dintre cele europene, criteriile sunt multe si foarte personale pentru noi. Alte preferinte ar fi continentul sud american, din pacate delincventa juvenila este la cote inalte, daca eram singuri era una, dar cu copil acum cantarim bine si pentru el.
Asia am vazut-o cam toata si nu ma mai tenteaza sa ma mut tot in zona asta, am batut-o in lung si-n lat, fireste una e sa fii in delegatie sau in vacanta si alta e sa locuiesti, uneori poti sa ai imaginea deformata si superficiala.
Acuma sa vedem ca se pare ca vom stii zilele astea, luam in considerare si chiar Romania, e doar tara care o cunosc cel mai bine.
Ei eu deja ma obisnuiesc cu ideea cat de cat si vad ca pe zii ce trece sunt mai optimista. Trebuie sa incep sa ma organizez si pentru intalnirile de bun ramas, etc, deci intru in paine ca sa zic.
Vladi sanatate si mi se rupe sufletul cand vad ce povestesti de Floricel al tau, sa treceti mai repede peste si sa va intrati in ritm.
Nafi... stiu cum e cu umiditatea, la noi cam asa e tot timpul: 35-36 grade si umiditatea 90-100%, bebelusii intr-adevar se simt mai rau...il gaseam mereu ud de la umezeala nu transpiratie.
Nu il puteam scoate si eu afara cand era mic mic, acum mai mergem la mall, distractie maxima (nu agreez eu asa mersul la magazine fara rost, nu-s fan shopping)
Ina dezvolta cand ai timp subiectul cu dezvoltarea picilor. Mi se rupe mie sufletul cand am citit ca trebuie sa te intorci la scarbiciu...dar nu vreau sa te amarasc mai tare eu.
fetele va las, mai intru cand mai pot, poate mai tarziu, vine cineva ( o cucoana in toata regula) in vizita si sa ma organizez asa pentru un coffee morning ceva, va povestesc dupa.
va pupupup
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
ami_84 spune:
Neata. Dau si eu o cafa.. tati a avut grija sa-si trezeasca fata de la 6 si a fugit la lucru. A adormit inapoi pe la 7 jum, dar imediat vine ora ei de trezire, asa ca am zis sa vad ce ati mai scris..
Miria tu ce fel de LP ii dai lui Casi?
Meniul de azi:
- piersica, para, branzica calcica din LP;
- cartof dulce, radacina alba, piept de pui;
- cereale.
Ina si eu sunt curioasa daca ai timp sa ne scrii. Interesant chestia cu saptamanile.
Gata am trezit-o!
O zi buna!!
Irina Paula (8 martie 2010)
babyangel spune:
Ami,mersi de cafelutza.Inca o savurez
Andrutzo, tu pe unde umbli cu Ianisu' ochiosu'??
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Am o cafea mare in fata si deja ma mai gandesc la una asa de somn imi e. Al meu baiat vorbeste si urla in patut fara sa vrea nimic de m-a trezit, gata!
ANDRA - Da, iubitul mamei! Aretoate puseele la zi. Azi, insa nu stiu in care saptamana a intrat de urla in halul asta si da din picioare de zici ca are arcuri.
M-am uitat eu nitel mai atenta la el si de fapt se joaca, dar eu aveam pacla pe ochi de somn, ce sa ma mai joc!
AMI - Eu ii dau Aptamil 1 si sunt foarte multumita. Incepusem cu Nan, ca asa primise in maternitate, dar nu-l satura deloc si manca foarte des, dormea in reprize scurte, caca era prea moale. Nu fu bun.
Din momentul in care am trecut pe Aptamil s-a reglat si e si acuma la fel de bine.
Aptamil 2 ii voi baga cam de pe cand trecem la diversificare, adica de pe la 6-7 luni.
Nu ma grabesc ca este un voinicel si asimileaza bine ce primeste. E drept ca suplimentele de Fe, Ca, minerale se micsoreaza cu cat e copilul mai mare daca nu-i dai ceva mai complex, ca si necesarul lui e la fel de mare ca el.
Are acuma 8kg200, dar fara sa fie gras. E foarte greu si lung.
Saptamana viitoare vom face vaccinul de 4 luni si voi vedea atunci, mai exact cat are.
nafi spune:
Neata' fetelor!
LA MULTI ANI SARAH MARIA , SOPHIA SI ADAM LEO! PUPICI MAMICILOR SI LE ASTEPTAM SA MAI DEA UN SEMN DE VIATA!
BUMBITZA - ma bucur ca ai mai luat o pauza! te simti alt om intr-adevar dupa o zi mai usoara. sa speram ca iepurica se mai calmeaza acum dupa al doilea coltzisor!
CASTELANA - imi inchipui ca acolo e si mai si. nici eu nu merg prin mall caci nu-mi place sa bantui daca n-am ceva de cumparat.
MIRIA - si manzul meu m-a trezit de la 7.20 , a papat un pic, a facut kk si pe urma sa vezi chef de joaca pe el! iar eu eram zombi! acum mi-am baut ceaiul negru cu bergamota (imi place parfumul asta f mult) , un iaurt cu cereale si o prajiturica Acum sa vedem ce vrea musiu sa fac...joaca joaca sau un somnic?
De cateva zile e ca un balon...se rostogoleste tot timpul pe burta. si cand trebuie sa-i schimb scutecul tot asa face si e lupta mare sa-l schimb
Gata am fugit ca mai are un pic si plange!
o zi buna fetelor!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
wapi spune:
Sora mea si bebele ei sunt bine, multumim pentru incurajari! Eram ingrijorati pentru ca nu stim cat timp a durat starea de inconstienta, si ne era teama de lipsa de oxigenare. Si este tot baietel Va fi soacra cu trei nurori
Am facut aseara si vaccinul de 4 luni; acum Mihai are 65 cm si 6.800 kg - suspectez un cantar defect, nu stiu care din ele, la trei luni avea 6.500 (la Municipal); mie mi se pare diferenta mai mare de 300g cand il iau in brate. O sa-l verific si cu alt cantar. Si apropo de puseele de crestere, cred ca are cate unul la doua trei zile , ca mereu e nemultumit de oferta mea.
O zi racoroasa va dorim!