Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Eu dupa ce papa Irina, bat din palme si zic bravoooo!! si ea rad cu gura pana la urechi.

Si noi, si noi, la fel

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Astero felicitari pt primul "mama", ce frumos, cred ca e un sentiment de nedescris

Anca ce iepuras frumos ai si ce mare si descurcaret e el, dragul de el.

Briza felicitari pt papaciosul lu'mama, sa o tina tot asa pana ce papa tot!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Vladimirescu eu zic sa-l mai lasi cateva zile cu diversificarea daca zici ca acum ai inceput si au aparut si gazele. Eventual incerci peste cateva zile si fara sucuri pana se obisnuieste. si insanatosire grabnica atat lui bebe cat si mamicii.
Si sa te incurajez putin, sa stii ca Floricica nu e slab, daca el nu e mancacios asta e, nu toti copiii sunt grasi. Uite Angela mea e clar si de departe cel mai slab iepuras, are la 5 luni 6100 g . Nici ea nu e papacioasa deloc. Pe grafice e pe percentila 15, mie mi se pare putin, dar medicii toti care au vazut-o au spus ca e foarte bine.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am pus poze de la botez
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLunaAugust#5510511099808180194

prima ignorati.o , dar am pus.o ca asa bine ma simteam...pe cand in biserica imi venea sa.mi rup rochia dupa mine si cand am plecat i.am zis lui leo sa traga masina langa scara, pt ca eu nu circul cu fodoreii dupa mine pe strada :))))

silvana a fost cuminte a plans doar cand a udat.o pe cap, nu a bagat.o deloc in apa, a pus.o in ceaun (apropo misto ceaun) si a turnat apa dintr.o ceva in capul ei
al doilea rand de poze cu ceaunul il pun mai tarziu, sper sa fi facut poze

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

am pus poze de la botez
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaLunaAugust#5510511099808180194

prima ignorati.o , dar am pus.o ca asa bine ma simteam...pe cand in biserica imi venea sa.mi rup rochia dupa mine si cand am plecat i.am zis lui leo sa traga masina langa scara, pt ca eu nu circul cu fodoreii dupa mine pe strada :))))

silvana a fost cuminte a plans doar cand a udat.o pe cap, nu a bagat.o deloc in apa, a pus.o in ceaun (apropo misto ceaun) si a turnat apa dintr.o ceva in capul ei
al doilea rand de poze cu ceaunul il pun mai tarziu, sper sa fi facut poze

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Roxana, eu am observat ca esti cam zgarcita cu pozele..si chiar ai ce arata..pai imi vine sa-i mananc rochita aia frumoasa(si vad ca si ei ii vine sa o pape?

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Irinabobe, Vladi, noua ne-a mers excelent cu Infacol.Dar voi stiti ca degeaba va recomand eu , ca depinde de organism.Am auzit si de Bonisan si de Sab Simplex ca ar merge bine pe gaze. Vedeti ce aveti la indemana.

Kossir, tu esti in concediu sau esti ocupata tare??

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara sunteti niste frumosi. Silvana e o scumpa si rochita e superba. Sa va fie de bine. Dar tu ce ai cu rochiile? Mie mi se pare mult mai lejer vara decat cu pantaloni, uneori si prin casa imi pun rochie.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Fete dragi, am luat nota de tot e ati zis, multumesc mult!

Dupa-masa am mai scapat de plinsete, dar am eliminat supa (ieri as zice ca a hapait prea multa...) si am eliminat si sucul de piersici, pere, mere si morcovi, deci tot ce mincase cu 1 zi inainte. Am dat totusi putin suc de caise Hipp pasteurizat, in care am dizolvat Chamomilla si niste Colic Baby (am gasit prin casa, e din plante exclusiv, din astea).

A fost asa dragut la aerosoli... a adormit cu mascuta pe figura! Mie mi se rupe inima de el cind il pun la aerosoli, dar el s-a obisnuit repede si sta cuminte daca il tii ocupat cu cintece, vorbe, si acum... iata, am avut curaj sa-i pun mascuta cu elastic pe dupa cap, ca sa stea mai fixa si, desi erau nasul si o falca cam turtite, nu a parut deloc sa-l deranjeze, ba chiar a adorit :) Incredibil ce usor se adapteaza astia micii la orice1

Azi n-am avut dureri, multumesc lui Dumnezeu! Doar o nesfirsita oboseala, ziceam ca pic din picioare la un moment dat... Cred ca si din cauza caldurii...
Stiti ce am facut saptamina asta ca sa ma binedispun? Am cautat pe net case in Normandia, o zona care mie imi place f mult si unde niciodata nu e ucigator de cald! Am vazut la preturi de in jur 300.000 eur casa veche f stylish, cu toate utilittaile moderne, cu gradina imensa, peisaj de vis, deh, francezi ! Si cind tegindesti ca in Buc iei cu banii astia vecitura renovata romaneste cu rigips, spoturi si faianta peste tot :))
Pe bune, eu sint f serioasa, de indata ce pot, plec intr-un loc cu clima buna, ca mor de la caldurile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

vladi, alina, irina pup piticii sa le treaca gazele

briza pupam ericutu papacios intotdeauna exista o lege a compensatiei, pana si in pofta de mancare a copiilor

anca protectis nu ii mai dau dupa ce termin sticluta asta, pt ca i-am introdus iaurtul o sa ii dau o data la doua zile o masa de iaurt simplu dupa-amiaza ca sa il ajute la tranzit

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxi sunteti doua frumoase, tu pari o copilita in rochita aceea si sa stii ca nu s-a vazut ca ti-a iesit calcaiul din sandale si ivan este frumos, este strengar tare cu tepii aceia

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput