Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 4
larisel spune:
Azi le-am dat fasole verde cu ou (retzeta: pastai, galbenush, iaurt, unt, patrunjel verde, sare, lamaie) si Natalia nu a vrut deloc sa manance... Felul 2 a fost supa de roshii cu orez...noroc cu aia ca a manacat un pic... In schimb masa de dupa-amiaza le-a palcut la nebunie: iaurt cu mango si cu cereale (cu biscuitzi)... Alena a mancat 250 m l iar Natalia 170 ml ...
Acum sunt plecate cu tati la cealalta bunica...asha am si eu un respiro pt forumeala.
Am si recuperat dar nu imi vine sa comentez nimic... ati spus deja voi tot... laude, urari, incurajari...
Asha ca va las ...pe moment...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
miremia spune:
Intrebare:
Cerealele cu lapte le pot pune in iaurt? Sau trebuie sa le fac intai cu apa si abia apoi sa le combin cu iaurtul?
_
Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 7 kg
haircut spune:
Xela, ce faceti?
Miremia, multumesc de intrebare. Da, tot in oras a servit masa de fructe, a papat tot, se pare ca functie treaba asta. Cu legumele ne luptam in continuare, o fac sa pape 100-150ml, dar cu greu...mai incercam...acum la 6 i-am dat pepene galben cu putina para si cu cereale, a papat. Incercam sa introducem si masa asta. Maine mergem la Stanciu pt control si noi directive.
Am admirat delfita in pozitia de somnic Si pe mami cum vorbeste frumos de bebe al ei
Nu mai stiu ce-am vrut sa zic, fug la baita si sper sa revin
de Maia
vikinga spune:
buna ziua mamici de pufuleti, ne aratam si noi dupa atita vreme.am mai citit din cind in cind din umbra dar nu am putut tine ritmul.plateea, nu tre sa-ti faci prea mari griji daca flacaul nu papa inca prea variat. avind acum experienta cu toti trei am invatat ca fiecare are stilul sau, ehei de as fi stiut asta cind era aldo pui mic ma scuteam de multe griji. Aldo a fost mare mare fitos si reticent la gusturile noi, a papat pina la un an 80% laptic si restul asa din gustareli cite ceva iaurt, brinzica proaspata si citeva fructe, toate numai la borcanel Hipp, da' cumparate de aici, ca in ro is aduse de prin alte parti ale europei, stiu ca mai alte fabricute inafara de asta de aici si sesiza schimbarea la gust si nu mai vroia nici borcanel cind eram in vacanta. nu ca ar fi fost acum rele. dar un gust mai altfel tot or fi avut.sa mai zic acum ca e in clasa intii de o saptamina si din 28 de copilasi e cel mai inaltut, e bine facut, nici slab nici dolofan, destept peste medie si frumos nu mai povestesc.nu ca ar fi de la lapte mutl ca la superlativ e si Nadja care a papat mai bine decit el din alea de diversificare si vad ca letizia acum papa si ea binisor, insa tot lapticul a fost si pt ele preferatul.asa ca fara griji si prea mult stres, sa-l vezi acum pe aldo cum papa ca un barbatel. de la vikingi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Intrebare:Cerealele cu lapte le pot pune in iaurt? Sau trebuie sa le fac intai cu apa si abia apoi sa le combin cu iaurtul?_Mirela mami fericita de Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 7 kg |
ioana_fota spune:
Larisel pt ca in momentul tau de respiro te-ai gandit sa intri pe la noi cate un si o pt tine si fete.
Vikinga WB,ma bucur ca sunteti bine si ai reusit sa mai intri pe la noi.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Beatrice1982 spune:
buna seara!
multumim frumos pentru uraile voastre!
sa dea domnul sa fie asa cum ati zis........si cum am zis........va multumim.va pupam ducle pe toate si pe toti pufuletii dragi!
aseara, am sarbatorit cu un super-extra-mega fantastic.......................a fost de vis, si doar pentru asta va zic si voua ca a fost de vis, nu cred ca ne-am mai simtit vreodata asa in 2...............................
la servici................se cam uita lumea cash la mine...........zici ca le luam painea de la gura................acum incep sa isi revina,...............
datorita faptului ca se inteleg super-bine tata-cuplias.........m-a lasat sotul toata saptamana de marti sa merg in fiecare zi...
aia tragde mine sa merg sa merg daca pot, ca le este foarte mult de lucru...........maine mai merg si samb nu, ca plecam la cluj..................
si sapt viitoare mai vedem ce o sa ne dea dumnezeu............
ma bucur ca sunteti bine................
am citit..da mai greu cu raspunsurile acum..................sper sa nu va suparati pe mine, dar duminica o sa am mai mult timp, desi duminica asta vine so_acra cu cumnata si astia l o mica fiesta pentru cei 28 de nai ai lui sotior.........asa ca iara o fie harmalaie multa..................
zici ca nu mai am timp de nimic..................
fac tot ce faceam ianinte, doar ca acum mai merg si 8 ore la lucru.................asa ca va dati seama ce e..dar, multam' lui DD ma descurc..rezist ok.................ce nu as face eu pentru cei doi sufletei ai mei, penru care traiesc si ma lupt sa le fie bine...............
asa....
deci am vazut poze frumoase............tot timpul ma uit.......ramane mereu deschis picasa si mereu dau refresh sa vad cine mai apare la orizont.......vazut pe nora frumoasa..vai de mine ce pozitie.......nu i-o arat lui Ivan, ok?curscra??sa nu se gandeasca la prostii.........:)).cred ca ar fi cazul sa o dai lagimnastica.........pe sebi.pentru mine copilul minune......ca e foarte harnic si e deja microbist.........
vazut si pe uca ce harnica e.deja se catara............ioiiiiiiiiiiiiiii ai grija de ea mami ca noroc cu acel covor ca altfel zbura din pat.............
ce am mai tinut mine e.....postul lui ayanna cu ingerii...........am ramas foarte surprinsa, de cat adevar se ascunde printre acele randuri..............si m-a facut sa gandesc altfel despre unele lucruri ce se intampla.................mersi mult ca l-ai postat............
am citit de bobitza harnica si precoce..........felicitari pt masuratori.....al meu Ivan a trecut pragul de 9 kile. cred............:)
asa e de greu.................
la multe lunite pufilor ce i-am ratat..........mii des cuze..
am mai citi de evyme ca era tare suparata..sper ca ti-ai revenit si ti-e bine..............
am citit de dulcineea cat ii e de greu....ai mare grija de tine..........si sper sa treaca odata starea asta de rau....pune mana si papa, si ia ceva vitamine.........ca esti si slabita de la oboseala..............of offfff..................sper sa treaca repde............si sa nu va mai chinuiti cu dintii.........
nu stiu ce am mai citit............
va pup pe toate
aveti grija de voi si de pufi
merg ca atata treaba mai am si as vrea sa ma pun la somn macar la 12.................
sper sa mai reusesc sa intru sa va mai citesc si sa va scriu.........
aaaaaaaaaa.................bbx e bestial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
vikinga........ cerealele care sunt in amestec cu lapte(praf-formula) se dizolva neaparat in apa fierbinte asa la mediu, nu oparita ca se distrug toate alea pe acolo. Si pe urma de o fi in amestec cu altceva, dar atentie totusi la lapte ca nu prea merge cu altele combinat, cu iaurt cel putin nu prea as zice. de aia-s mai bujne cerealele simple dar si pe alea le desafaceam intii in ceva apa calduta. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis. |
ce faceti??????????????????
cum e bebicul?????????????sunteti bine????????
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
intrebare
unde gasesc sa fac cel mai ieftin RCA?????????????????