Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Vicky cu placere. Da stiu ce zici si aici sunt de alea lungi simple ca sunt unisex si cu boneta de aia, alea is traditionale.
E super oricum rochita cu cardiganul alb, poti "lega" si cu ceva flori roz in buchetul de la lumanare de ex trandafiri albi si niste gerbera roz cateva numai asa de efect, ca gerbera au nuantele alea si mai deschise si mai inchise de roz sau doua feluri de trandafiri albi mai mari si roz de aia mai micutzi sau albi si cu marginea roz.
O sa fie f frumoasa finutza.
Dara, Moni multumim de comentarii.
Moni ma bucur tare mult sa aud ca sunteti mai linistiti si se redreseaza relatia cu sotul.
La noi tot ploua si e tare rece deja tre sa dau drumul la caldura din cand in cand ca se face prea frig. Maine pleaca si bunicul is curioasa cum o sa reactioneze fetele ca tare s-au atasat de el.
mcoca spune:
Bai, la noi ieri au fost 35 de grade, nici nu puteai sa respiri si azi ploua si e frig.
Asa e un aer de toamna , ufff.
Mada mie mi se pare ca copiii sunt asa miserupisti. Conteaza parintzii si atat. Si e normal, ca noi stam cu ei tot timpu'.
Vicky si Printzesone
Didi81 spune:
A doua zi fara suzeta! oarecum din proprie initiativa - se crapase putin si i-am aratat, i-am zis ca incepe sa se rupa pt ca o foloseste prea mult, si nu a mai cerut-o nici ziua nici la nani
Aida mergea cu ochii inchisi prin casa si a dat cu nasul intr-un toc de usa
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
MissJJ spune:
Vicky aici deja arata bine a toamna daca te iei dupa ploile din ultima vreme si temp de dim/seara in timpul zilei desi ploua e mai inabuseala asa mai bate vantul, dar in rest se vede ca e gata vara. Ai sentimentul ala ca dupa sarbatorile de iarna ca gata te intorci la realitate. Macar cand e soare si frumos afara desi ai multe pe cap parca te simti mai bine da cand e totul gri si trist.
Didi felicitari pt reusita cu suzeta. Si ale mele au obiceiul de a da cu, capul de tot felul de obstacole si prin casa si pe drum ca nu se uita pe unde merg.
Dianami spune:
La multi ani Raul si Radu! Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani surioarelor de pepenasi Eliza si Theona!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Vicky, si mie mi-a placut cardiganul alb. In afara de ciorapei, pantofi si pelerina, trebuie musai bentita cu fundita .
Maitreyi, cum esti? Sper ca n-ai nascut!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Didi81 spune:
Mada, merci . Da, e la ordinea zilei alergatul fara sa se uite in fata, dar de data asta a mers intentionat cu ochii inchisi peste tot.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Marina_1609 spune:
nu mai are sofi stafilococ
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
MArina ma bucur mult!
Diana adevarat graiesti cu bentitza. Cred ca o sa merg cu hainele in plasa, ca sa le asortez cum trebuie :).
Vicky si Printzesone