Aici pilota e dintr-un set de starter bed de la silent night.
Eu nu le dau paturi de astea groase si pufoase, am preferat ceva fleece subtirel care nu naparleste puf sau paturi de alea ca de bebeii fagure, Ari una de aia foloseste ca e lunga de numa patura. Ca si Ari are 4 ani da tot se infierbanta de numa e ca o soba mereu, asa ca prefer ceva subtire care sa le tina putin la spate dar si sa respire prin ele
sau cand e chiar frig frig pilota de copii dar si aia Ari noaptea o arunca intr-un colt
asa ca tot temp din casa conteaza mai mult.
salut fetele!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
Noi suntem ok, Miruna e acasa in recuperare dupa o raceala zdravana, sta cu sotul acasa...Eu is racita cobza, luat de la ea, da' ma tratez...
Despre invelit la noi are mare trecere sacul de dormit, asa ca nu ma mai ingrijorez, mai ales ca la noi noaptea e frig bine, ca mai oprim centrala (asta iarna, ca deocamdata nu am porit-o).
Miruna are tot mai dese crize, nu vrea sa se imbrace deloc, orice ii dau zice "altu", abia reusesc, in rest zice tot mai multe cuvinte si creste. Mi-e mila de ea ca e tot bolnavioara de cand cu cresa, a ajuns sa se aspire singura in nas si sa-si bea singura siropelele din siringuta (eu ii umplu seringa si ea bea singura, nici nu mai protesteaza, asa e de obisnuita
).
Va las ca ma calareste sa ne jucam.
Numai bine, sper sa mai intru curand!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
Dia insanatosire grabnica la amandoua.
Mai asa e cu gradi/cresa dar maj is raceli si the odd ones ca varicela si etc dar na trec ele cresc copii e greu cand ii vezi ca se chinuie sa respire si etc dar incet incet isi mai fac anticorpi si nu se mai imbolnavesc asa des.