Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIDI - aici nu exista nici o presiune sociala. Sunt si pampersi pt copii de 5 ani, si vezi pe strada copii cu suzeta in gura la 4, si nu se mai crizeaza nimeni sa se bage in seama.

Ieri am fost la o gradina zoologica si o fetita de 2 ani fara pampers facuse pisu, mama ei o clatea cu apa din sticla de baut, si isi udase pantofii si ciorapeii - iar afara erau cam 18 grade. Am crezut ca nu are pampers, ca am vazut ca o lasa in funduletul gol pe fetita, asa ca am intrebat-o daca are cumva nevoie de pampers, ca noi avem in plus.
A zis ca fetita nu mai vrea pampers dar deloc, ca ei i-ar fi convenit sa mai poarte, ca se mai intampla accidente cand iti e lumea mai draga, si ca e al cincilea copil al ei si ca la restul nu a avut incapatanari de-astea de copil, ca a fost mult mai simplu.
Ma uitam la ea, si o data jos palaria ca era la al cincilea si arata gagica beton! Apoi ma gandeam ce relaxati sunt, si ea, si copilul, si ala din jur, si doar eu am fost singura care am reactionat (asta pentru ca aveam pampers, sunt sigura ca si altii ar fi facut la fel daca ar fi avut pampers, dar eram singura cu copil de 2 ani in jur).

Er nu a facut niciodata la oala, nu s-a asezat niciodata la oala, mereu a refuzat. A stat de vreo 3 ori pe reductor, la cererea ei, dar nu a facut nimic si s-a dat jos in 10 secunde tops.

ANA - si Eliza inghite o multime din cauza sora-sii, si n-am ce sa ii fac. E pocnita, e impinsa, i se iau jucariile, e zgariata...
Uneori o cauta cu lumanarea, alteori e total nevinovata.
O sa trecem si peste asta... Incercam si noi sa echilibram cum putem lucrurile.

La noi azi e sarbatoare, deci abia maine mergem la scoala, inclusiv eu care maine am primul curs

O saptamana usoara va doresc tuturor si o toamna minunata!
Mie imi era dor de toamna, ma bucur ca a venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

De ce e asa liniste pe forum?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aici nu este presiune de nici o culoare. Astia si la 14-16 ani vin de la scoala pe bus si isi sug degetul sau au suzeta atarnata la gat peun lant si rontaie. I-am vazut eu de mai multe ori deci nu vb din povesti.
In carutz stau si la 6 ani si mai incolo depinde de caz, multi au frati mai mici si ala micu' merge pe jos ala mare sta in carutz cu genunchii in gat.
Anka bafta multa la cursuri. Bravo! Tinem pumnii.
Noi azi suntem acasa toata trupa ca astia de la tube fac greva , cand nu face BA face rail-ul cand nu fac ei face tube-ul si tot asa. Asa ca am profitat de dim sa mergem sa ne mai rezolvam cate ceva in sf si-a facut si Flo un x ray la spate ca ieri iar era sa ramana blocat de spate si am alergat ba la medic ba la spital la x ray si tot asa. Acum am pus maimutzele la nani si eu ma pregatesc sa merg diseara la prima sedintza de zumba fitness.
Am zis ca e 5 lire o tura deci nu tre sa fac abonament si etc si pot merge cand pot in ce zi cas diferite locatii in fiecare zi aici la noi in orasel. Deci e perfect pt mine care depind de scoala fetelor de scoala mea si de programul lui Flo. E seara tarziu deci e numai bine.
In rest nimic deosebit am emotii pt maine avem prima zi la pre school, asta mica, ca nursery pt Ari incepe abia joi.
Cam asta pe scurt de la noi am reusit si eu sa mai comentez din albumele de pe picasa mai am vreo cateva ca na tot tre sa ma opresc sa fac cate una alta si imi ia o vesnicie.
Pupam bostana noi suntem prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

La multi ani celor care se sarbatoresc astazi!

Bufi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!! tuturor ce poarta numele de SF.MARIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani! celor care se sarbatoresc azi.

Ce faceti? Cam liniste pe aici.
Eu stau si patrulez pe acilea pe langa telefoane. Am dus-o pe asta mica la pre school prima ei zi si am emotii sper sa nu ma sune sper sa fie ok si sa ii placa.
Nu a vrut sa ma lase de mana de la poarta dar cum a trecut de prag si a vazut jucariile mi-a dat drumul la mana si s-a dus la jucarii si dupa ce au inchis usa a inceput sa se uite in jur daca sunt sau nu. Fingers crossed sa nu planga.
Am pus poze cu prima zi de pre school pe picasa.

Mergi la inceput

Miss jj ce emotii,astept impresii cand o iei pe printesa acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Vad ca se incalzeste iar. Eu intr-un fel m-am cam saturat de vara, acum astept iarna . Nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa toamna, dar nici nu imi displace.
Am facut suc de struguri la robotul de bucatarie si maaaama ce bun a iesit. Din 3 kg de struguri muscat au iesit aproape 2L de suc. Aida a baut un pahar plin cu exclamatii "mmmm iam iam, ce bun e!" . Am de gand sa mai fac, eventual il las si in stadiul de must ceva timp.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna!

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui!
La multi ani pepenasa Alexandra! La multi ani Bujo, Daria, Nati, Jjovana!

Mada, asteptam vesti dupa prima zi de pre school.

Noi am intrerupt cateva zile gradinita din cauza unei viroze (tuse, rosu in gat). In rest, creste, intelege aproape tot, dar de vorbit mai putin, prietena ei cea mai buna e in continuare suzeta, nu am scapat de pampers, dar nici nu am incercat (avem tot timpul, zic eu). La gradinita s-a acomodat, mai plange cateodata dimineata, dar ii trece repede.

Eu sunt trista, noaptea trecuta a murit un fost coleg, avea 41 de ani si o fetita de 3 ani. A facut comotie cerebrala si in 3 zile s-a dus. Ma gandesc ca viata atana de un fir de par si noi nu prea o pretuim, suntem ocupati cu lucruri minore, cu servici si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Scriu si eu dupa ceva timp de absenta...
Am intrat sa spun la multi ani tuturor celor care serbeaza astazi de sf. MARIA!!!

GINI...mare dreptate ai...dar ne dam seama de chestiile astea abia cand cineva de langa noi nu mai este. Si reflectam 2-3 saptamani dupa care intram in ritmul asta agitat.
Eu as vrea sa ma mut din Bucurestiul asta infernal...de cand am inceput serviciul mi se pare odios...Pana acum traiam in lumea copiiilor ca sa zic asa...acum vad oamenii...Suntem atat de agitati si de grabiti...pe mine inca ma intreaba lumea cum de pot fi asa calma???toti aici tipa din orice...

DIDI..mi-ai facut pofta cu sucul de struguri...

MISS...nu-mi vine sa cred ca merge si Ami la gradi...cred ca esti super emotionata!!!

Raspund si eu la ce imi amintesc...

MONA...imi pare rau sa aud ca iar esti rau cu operatia

In rest noi suntem bine...

SURSU
...noi cu olita mergem peste tot...Irina abia face pisu la gaze,iarba..dar kknumai la olita. Am fosy la mall si am reusit sa o pun deasupra toaletei dar tot numai pentru pisu..
La ea a fost usor sa scape de pampers...face kk de la 1 an si 2 luni,cand am pus-o din intamplare...(am fost in vizita la finutul meu care avea 3 anisori atunci si el statea pe olita...ea a vazut si a vrut si ea..atunci a facut prima data kk la olita...apoi am pus-o si facea de fiecare data...).In schimb cu pisu abia in vara asta am renuntat ..cand au fost caldurile alea mari. Si vreo 3 saptamani i-am pus numai noaptea...apoi seara la culcare spunea"cotii gosi,jos"...si nu a mai vrut.,dar cerea la olita dupa ce bea laptele de seara...Acum gata..nu mai folosim...

Eu nu m-am agitat...asa a vrut ea...
In schimb si acum suntem cu suzeta si nici nu va renunta...nici eu nu ma stresez....imi spune lumea,dar nu-mi pasa...
Si eu am avut suzeta pana la 3 ani si nu am dintii strambi...asta e...

In schimb vorbeste mult,mult...si sunt innebunita dupa ea...simt ca-mi lipseste de cand cu munca..
Stie cantecelul cu iepuras coconas cap-coada...are 8 vresuri...

Si ma uimeste....pe zi ce trece...
I-am spus zilele trecute sa ii dau o canadiana...si ea imi raspunde nu canadiana...canamircea....ea a facut un joc de cuvinte legat de 2 prieteni mircea si diana...si radea evident...stia ca se joaca cu cuvintele...
Imi vine sa o mananc...desi face si ea niste fite...zbiara,tipa...si asta pentru ca se revolta din cauza lipsei mele...ma pedepseste in felul ei...nu vrea sa doarma seara cu mine...imi spune"peaca mami,sa vina tati"...asta e...

ma duc sa ma pregatesc sa pec acasa..
va pup si poate reusesc sa mai scriu si maine...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput