Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Dana la noi cu bicarbonat s-a dus dat dim si seara, la noi in aproape 3 zile s-a curatat, la Ari am patit, asa spalat bine pe maini imuiat degetul in bicarbonat scuturat exces si frecat bine limbutza si obrajorii sau unde mai are.
Pupam sa treaca repede.
sursula spune:
DANA-la noi glicerina a facut minuni,dar,cred ca,orice ai alege ,trebuie sa continui cu acelasi tratament ca sa dea rezultate.Of,sa treaca repede!
MISS-super olita!multumesc !!
SURSULA,mama lui TUDOR MILAN
MissJJ spune:
Sursu cu placere. Eu am vazut-o in magazin olitza si la o tipa de aici care zicea ca e f multumita noi nu am avut nevoie la Ari dar cand o sa incepem sa mergem mai des cu masina iau una sa stea in portbagaj ca daca ne apuca pe drum e mai usor decat da-le jos cauta toaleta si etc.
Moni multumim mult de comentarii. Avem noroc ca aici unde ne-am mutat avem parcul asta rezervatie asa de mare si e f aproape de noi si e super ca sunt atatea trasee si de biciclete si de mers pe jos creca ne ia vreo doi ani sa facem fiecare traseu si sa le invatam. Dar e bine ca putem merge si cu bicicletele si e safe pt fete mergem la pasari la ferma cu animale la picnic etc. Deci e un big range of possibilities. Chiar ne gandeam zilele astea si vb ca daca ne mutam mai in afara stam tot pe aproape ca nu vrem sa pierdem ocazia sa avem asa ceva on the doorstep.
Multumesc mult de compliment. Ma chinui si eu cat de cat ca eu in capul meu ma vad imensa desi nu sunt chiar atata si mi-e ciuda ca nu am un stil, adik na unele sunt f sporty unele f elegante eus ceva intre. Sper sa mai reusesc sa mai slabesc dupa ce incep cu scoala si etc ca stand acasa desi is busy mai mereu cu ceva nu fac atata miscare efectiv zi de zi, cu toate sa seara zici cas calcata de tren de oboseala.
Am admirat si eu pozele cu pepenasi, snt absolut superbi asa mi se umple inima de bucurie cand ii vad pe toti asa mari, copilasi mai ales ca i-am admirat de cand erau bebeii. Orice s-ar intampla in viata asta cred ca putem spune toate ca suntem cu adevarat blessed cu asa minunatii decopilasi.
monalac spune:
sursu,asa a fost si la codrin la 2 ani a cerut olita singur si in casa nu s a scapat nici macar o data pe el.afara s a scapat o singura data,pt ca n am avut olita la mine si a refuzat sa faca ''la pom''.
eu am cumparat o olita mica din piata,pt ca n am avut bani de olita din aia portabila...insa a fost ok.a incaput in geanta.
noaptea ii pun si acum pampers,pt ca bea lapte noaptea,dar de obicei se trezeste singur si mi spune ca face pipi,sau tine pana dimineata.
mai face uneori si in pampers,probabil cand e f obosit.
la somnul de pranz nu i pun niciodata pampers.
eu am incercat sa l trezesc sa l pun eu sa faca,dar nu vrea si daca insist,plange.
dupa 3 ani o sa i scot pampersul de noapte,cand sper sa scape si de baut lapte noaptea.
eu nu ma simt prea bine,mi s a deschis iar operatia,sunt disperata ca nu stiu incotro s o mai apuc,pe bune ca mi vine sa sun la vreo televiziune sa i o fac dr,ca m a nenorocit....
plus ca ma simt rau,am dureri mari de intestine si o diaree trenanta....
Didi81 spune:
Anka, si Aida e la fel, nu face deloc la olita, desii sunt sigura ca e pregatita pt ca acu cateva luni facea, a avut o perioada buna de timp cand facea pipi la olita, si cateva zile cand spunea ca face kaki, o puneam la olita si facea. Si ea are pampersul uscat dimineata cand se trezeste, cum rare exceptii. Nu stiu de ce, dar nu mai vrea si basta. Adica nu mai vrea sa faca la olita, dar de stat sta. Mai mult din obisnuinta cere ea la olita dimineata si seara dar nu face nimic.
Eu asi lasa-o in pace cat vrea ea, cum vrea ea, nu vad de ce m-asi stresa cu asta pt ca sigur pana la urma vom renunta noi si la pampersi. E intr-adevar o oarecere presiune sociala, dar pana acum am ignorat-o cu succes
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
ana_a spune:
anka bre, sigur nu vorbesti despre Mateiul meu?
Cuvintele lui preferate sunt "du-te!! nu! taci!"
Nu vrea sa ma apropiu de el cand se spala pe maini, cand mananca, cand se urca in masina pe scaun, mai nou vrea sa-si puna singur centura da nu nimereste si asta il enerveaza, nu vrea nici un fel de ajutor, si mai mult decat atat vrea sa fie lasat in pace
Si noi parintii stam ca niste tampiti si ne uitam la cel mic cum le face el pe toate singur si cel mare cum este pe zi ce trece mai dificil si mai plangacios ca el are nevoie de ajutor si nu il oferim fix atunci pe loc...
suntem in mijlocul unei mici furtuni de gelozie si frustrari...
greu...
ah, o sa pun cateva poze in albumul existent deja cu Matei cocotat cam pe unde apuca.... unde nu vrea sa fie ajutat sub nici o forma, nici la urcare nici la coborare...sa vedeti cum ma tine pe mine intr-un stres aproape de lesin...
desi, deja m-am obijnuit pentru ca il vad intradevar fff sigur pe miscarile lui.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
ana_a spune:
Matei in ultima vreme se ascunde cand face kk. Stefi nu-l accepta cu pampersul kk-cit din cauza ca miroase si striga la el ca pute!!!
I-am spus la Stefi ca si el a facut cand era mic in pampi dar nah... acu e mare si are motiv sa-l necajeasca pe asta mic...
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
MissJJ spune:
Buna fetele!
Multi ani traiascaaa!! Multi ani traiascaaa!!
La multi aniiiii! Si cine sa traiasca
si cine sa traiascaaaa...
Bujo
sa traiascaaa
La Multi Ani!
sa fii cat mai fericita
alaturi de baietii tai frumosi si
sa ai o zi minunata
te pupam dulce dulce de tot din uk
MissJJ spune:
La Multi Ani! Daria sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa.
Mona off mai multa sanatate cat te mai chinui cu operatia aia.
Ana si Ari cand era mica se ascundea cand facea kk, noi nu i-am zis nimic niciodata dar nu stiu de ce facea asa. Si Ari ii zicelu Ami cai stinky daca a facut in pampers.
Lasa bine ca e curajos, Ami e f sperioasa si vrea mereu ajutor cu greu mai invatata sa se catere sau etc ca se mai ia dupa sorasa ca altfel nu s-ar catara.
Abia acuma urca scarile cum trebuie adik biped pana acuma refuza de urcat urca singura la coborat o ajutam noi ca altfel se duce la vale cu totul.
Didi bravo voua lasa ca nu or merge cu pampersi la universitate, ma dispera faza asta cand se minuneaza niste straini cand aud cati ani are si ca nu merge la toaleta sau nu face la olitza, is belea serios sii mai si zic la copil ca nui frumos ca esti mare, iti vine sai bati serios.
Am avut si noi vizita de la pre school am dat hartiile de la colegiu sa mi le completeze si e bine ca nu trebuie sa platim nimic pana nu se lamuresc cat ne plateste colegiul.
Deci gata miercuri merge Ami prima oara la pre school si Ari merge prima oara la dans la academie sper sa ii placa.
Azi iesim oleaca la aer pana la vecina sa se mai joace fetele ca dupa aia incepe nebuneala cu scoala mea si etc si nu o sa maiprea avem timp de respirat.
Pupam bostana sa aveti o saptcat mai usoara.