Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
si voua drum bun si vreme buna Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
merci
Onana spune:
Hello, hello!
Multumim de primire Ruxi, Sabina, Laurita, Nana.
Vivela, multumesc mult de lamuriri, puteam si eu sa dau un search pe google pt farmacii, dar ai fost mai rapida! deci o sa-i dau 2 doze pe zi, 2 zile a rand, ziceai ca apoi pauza o zi si reiau?
Sabina, a fost bine la Breaza, am stat initial la o pensiune langa casa de vacanta a prietenilor nostri dar nu mi-a placut deloc, asa ca ne-am mutat la alta pensiune, chiar in centru si a fost super ok, ti-o pot recomanda, singurul minus e ca e pe o strada destul de circulata si e cam galagie.
Vineri plecam si noi in Grecia, voi parca tot asa, nu? O fi adevarat cu tantarii, ca e pericol?
Theo, tu ce zici?
Eu tocmai ce m-am intors de la cununia civila si ma pregatesc sa merg cu baietii in parc.
Revin mai tarziu, zi frumoasa tuturor!
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Hello, hello! Multumim de primire Ruxi, Sabina, Laurita, Nana. Vivela, multumesc mult de lamuriri, puteam si eu sa dau un search pe google pt farmacii, dar ai fost mai rapida! deci o sa-i dau 2 doze pe zi, 2 zile a rand, ziceai ca apoi pauza o zi si reiau? Sabina, a fost bine la Breaza, am stat initial la o pensiune langa casa de vacanta a prietenilor nostri dar nu mi-a placut deloc, asa ca ne-am mutat la alta pensiune, chiar in centru si a fost super ok, ti-o pot recomanda, singurul minus e ca e pe o strada destul de circulata si e cam galagie. Vineri plecam si noi in Grecia, voi parca tot asa, nu? O fi adevarat cu tantarii, ca e pericol? Theo, tu ce zici? Eu tocmai ce m-am intors de la cununia civila si ma pregatesc sa merg cu baietii in parc. Revin mai tarziu, zi frumoasa tuturor! Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Sorana, pauza de tot , astepti reactii (la noi reactiile au fost de genul: a doua zi s-a estompat eczema, adica a inceput sa capete culoarea normala a pielii, a treia zi avea aceeasi culoare cu pielea, dar petele inca erau mai uscate, iar in a 4-5-a zi pielea era ca noua).
lui david i-a revenit dupa vreun an, sub forma unei pete mici-mici, pe burtica, am incercat s-o ignor, apoi am observat ca se tot marea, de la dimensiunea unui bob de orez s-a facut cat o moneda de 1 ban. asta in decurs de cam o luna. nu deranja, insa am zis sa nu las sa evolueze, asa ca am repetat doza de remediu si in 2 zile a disparut. deci clar ca n-a fost o simpla coincidenta prima data.
acum, poate ai auzit si tu, homeopatele se dau individualizat, insa eu cred ca sunt sanse mari sa functioneze si in cazul vostru. rau nu are ce sa-i faca, insa cortizonul...nu suna prea bine.
sanatate multa si distractie in Grecia.
iesim si noi la plimbarica.
pupici
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
arturicii spune:
Daca ieri noapte am avut cosmaruri ca nu ma trezesc la timp si intarziem cu baietii la scoala, azi noapte am dormit rau de tot nustiudece.
insa...
plecam la surpriza ce incepe azi si se termina duminica. stam 2 nopti la hotel deci o sa faca altii ordine dupa noi!!!
Sabina, m-am terminat de ras cu mersul de-a busilea. Poate merge facut un research,apoi editata o carte pe tema asta, ceva emisiuni la tv, niste cusuri in Buc apoi extinsa reteaua si in tara! Musai un site web, protectii super speciale din mega fibra, covoare de exercitii. Sa nu uitam mersu' pe la expozitii tematice, asocierea cu vreun alt brand!
Nana, am fost azi intr-un mag ptr copilasi si aveau un stand mAAAAAre cu www.laymark.com/i/k/k035.gif" target="_blank">Hello Kitty. M-am gandit la voi si la fan club-ul vostru
Pai facem si o campanie (vezi cea cu mersu' de-a busilea) ptr diversificarea cu ciocolata! Plus ca merge la sigur ca si dieta ptr proaspetele mamici, mai ales ptr cele ce alapteaza. "ptr un lapte plin de savoare si o silueta de invidiat"
Laurita, te inteleg cu geloziile... mai avem si noi 2 care au oaresce scapari ....
Ha! am luat suzeta fitzoasa fetei! Daca unii exerseaza mersu' d'a bushilea sau mai stiu eu ce, noi o sa exersam nimeritul suzetei ! Glumesc desigur. Dar mi-a placut ca are "manere"; nu ma pricep sa ma uit pe net dupa ea insa sigur o stiti. Nici sa o descriu nu am cuvinte acusi
Sabina a inceput sa vrea sa agate tot ce ii place in magazin! a prins azi in mana o punga de baloane pe care apoi o ducea desigur la gura.
Voi mai sterilizati? Eu spal cu apa sapun (uneori mai si clatesc iar glumesc) suzetele. O data/zi le dau o fiertura clasica in ibricul de lapte si gata sterilizarea.
Sorana, si eu, si eu! si eu ti-am zis bun revenit!!!! Insa pe cand sa trimit s-a prabusit netul asa ca am ramas cu gandul si intentia in brate!
Cat se da la o nunta in Buc? Cum afli cat sa dai? Iti zice cineva cat e meniul sau cum?
m-apuc de bagaje!
Ioana & PYS
maribell spune:
salutare gagici......dulci
am fost si noi la dr azi ca sa ma interesez de vaccinuri...si pauza.mi-a dat o lista de vaccinuri pe care sa le caut in farmacie.am intrebat-o de rotarix si ea nu auzise, mi-a zis ca nu se face aici.mi-a cantarit-o si....soc....nu a luat nimik in greutate de vre-o 2 -3 sapt.mi-a masurat-o si a crescut 6 cm.eu m-am panicat, m-am gandit ca nu e bun milumil(asta papa acum.abia acum am vazut ca aptamilul de aici e almironul pe care il papa ea in spania .daca stiam ii cumparam tot aptamil, chiar daca se stramba la el pt ca e amaraciunea intruchipata...acum nu mai vreau sa o zapacesc si sa-i schimb laptele din nou)....dar ea mi-a zis ca e normal...adica are 4800g la 2luni si 3 sapt, ca daca a crescut in lungime nu avea cum sa mai creasca si in greutate.mie tot nu imi convine...oare sa nu fie laptele bun pt ea?
voi ce stiti?
apoi ne-a dat vigantol-2 pic pana la 1 an, dar nasa-mea mi-a spus ca la 4 lunisa-i da-u vigantolete 500 ca e mai bun
ne-a mai dat si espumisan pt burtica pt ca dupa ce papa face scandal burtica si daca o ridic in brate da afara.
in rest e bine, vioaie, rade, pedaleaza, baleste, scuipa, face baloane.......dar eu sunt cu semne de intrebare......
dr e pocaita si la ea functioneaza pe baza....''cum ne ajuta dumnezeu'', e foarte draguta dar parca nu e pusa la punct cu ce e nou...prea ca la tara( ca in reclama cu iaurtul )
CASA DE PIATRA ALESICOOOOO !!!!
MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!
TUTUROR.....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
Onana spune:
Seara buna!
Cred ca nu mai apuc ever sa raspund fiecareia in parte, din urma,dar macar atat sa zic:
Casa de piatra, Ale, sa fiti fericiti muuulti ani de-acum, si sa va bucurati de printesa voastra!
Felicitari pt crestinarea Karinei, si pt botezul lui Rares de Nicoleta (daca nu m-a lasat memoria)!
Si nu-mi amintesc alte evenimente importante ce-au trecut, iertati-ma daca omit lucruri importante, tre sa mai citesc din urma, dar zau ca nu stiu cand mai apuc..
Artu, multumim si tie de primire, gandul conteaza, chiar daca mesajul a venit cu intarziere..
Vivela, acum am priceput, mersi mult inca o data, sper sa functioneze si la noi!
Azi am fost in parc cu baietii si am reusit sa stau mai mult cu Tudor si am constatat ca apuca jucarii, daca i le ofer, cu stangacie, se chinuie si se concentreaza ceva pana-i iese, se incrunta si tuguie buzele, dar in final tot apuca ceva si duce la gurita. asa ca m-am mai linistit un pic, am vazut ca face si podul (stand pe spate), asa vrea el sa se ridice, deci nu suntem chiar codasi la motricitate, desi inca nu se intoarce, ceea ce cred eu ca nu-i ok, dar ii mai dau timp pana sa ma ingrijorez serios.
Maine sunt cu nunta, nu cred ca mai apuc sa trec pe la voi, sa aveti o duminica frumoasa si linistita!
Onana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Cat se da la o nunta in Buc? Cum afli cat sa dai? Iti zice cineva cat e meniul sau cum? m-apuc de bagaje! Ioana & PYS |
Eu una nu stiu sa-ti zic decat ca meniurile variaza, de la 50 la 100 de Euro (si poate si peste 100), depinde de local, meniu, etc..Noua fratele sotului ne-a spus cat a fost meniul,desi noi nu o sa platim ci le vom lua un cadou mai deosebit. Cred ca depinde cat de apropiat esti cu cei la nunta carora mergi, dar oricum afli pana la urma cat e meniul. Despre cat se da, nu stiu, si aici depinde, noi dam mereu dublul meniului, dar na, asta tine de fiecare..
maribell spune:
VIVELA!!!
MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIE!!!!
Ioana5255 spune:
Sorana mersi de pont. Eu incep sa ma gandesc serios la varianta de a inchiria permanent ceva la munte. L acat dau pe un apartament la hotel, mai bine platesc chiria pe luna. Asa ca acum studiez oferte, dar inca nu am gasit nimic pe plac. Distractie frumoasa la nunta. Sa stii ca nici Iustinica nu se intoarce singura pe burtica. Nu ma stresez. Nu cred ca va sta o viata intreaga pe spate. Vineri plecam si noi la mare 15 zile, voi pleca doar eu cu Silviu+fetele. Pe mama nu o iau, ptr ca ma aduce intr-o stare de nervi teribila de ma face cu capul. Cand am fost doar eu cu fetele si cu Silviu in iunie la Mamaia am fost foarte fericiti si happy. Ca un exemplu am lasat-o sambata seara sa stea cu bebelusele si noi cu Alex ne-am dus afara, am ajusn fix la 11 in casa, iar reactia ei a fost de unde venim la ora aia, era verde albastra, de zici ca facusem cine stie ce. Elaterina fornaia un pic si era toata in panica, ca cien stie ce are copilul. De parca nu se inventasera telefoanele sa ma sune, unde mai pui ca eram pe langa hotel nu plecata te miri pe unde. In fine. Una peste alta mai bine doar noi doi cu trupa, ca e mai sanatos asa.
Maribell vad ca nici ale mele nu iau in greutate, ori s-a stricat cantarul, ori laptele asta Milumil are ceva, ori ma duc eu cu capul.
maribell spune:
NU STIU SABINA CE SA ZIC....dr mi-a zis azi ca ''ce o vreau obeza?''
dar totusi chiar 100g acolo sa se ingrase si ea.
oare doarme prea mult noaptea si de aia sa nu i-a in greutate?
pt ca de mancat mananca cate 150ml-4-5 mese pe zi...
si nasa-mea mi-a spus sa nu ma panichez ca nu ar fi nimic grav pt ca s-a lungit in schimb.
nu stiu...sunt cam intoarsa pe dos....chiar o simteam mai grea la mana si nu numai eu...toti
si zici ca si scumpelele tale nu ia-u in greutate....sa fie oare milumil?