Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ioana eu iau acelasi lapte la 600 gr cu 37 lei, pt. ca farmacia de langa mine are cica cele mai mici preturi din oras si pune adaos comercial mic.

Si Alexandru al meu a strambat din nas la prima masa cu Lactana, chiar a refuzat biberonul de 2 ori si abia a 3-a oara a mancat, a simtit ca e alt gust, dar ulterior nu am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ne-am intors de la ORL. Iustinica e ok cu urechea mai mica. Mi-a spus ca e o chestie doar de estetica, in rest copilul e perfect dezvoltat. Mi-a spus, ca daca mi se pare ca nu aude, daca e cea mai mica suspiciune atunci sa ma duc la dr Pascu la Panduri. Deocamdata nu mi se pare ca fetele nu aud. Mai vedem pe parcurs. Acum m-am calmat.

Ruxi tu de ce i-ai dus pe pitici la neurolog? Ti s-a parut ceva in neregula? Asta ca nu apuca suzeta mi se pare un pic subiectiv. Si eu sunt de parere ca fiecare copil are ritmul lui de crestere. De ex Alexandra s-a ridicat dintr-o data singura pe la 8 luni, tot atunci a stat si in fundulet, dar nu m-am panicat. Este un copil absolut normal. Ekaterina e f hotarata sa se ridice in fundulet, cauta bara patului, exerseaza intr-o veselie, ma distreaza f tare cand isi ridica ambele picioruse in sus, se tine de fundulet si incearcas a se arcuiasca, ea isi inchipuie ca asa sta treaba cu ridicatul. Azi le-am pus pe amandoua in patut, le-am facut niste poze atat de frumoase, cum se luau de manute, cum Ekaterina se juca cu o jucarie si Iusti o tragea de mana. Cred ca astea sunt momente unice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ruxi, chiar acum am "testat-o" pe Sabina cu suzeta si o ia dar nu nimereste sa o si prinda cu gurita; prinde plasticul acela insa atat.

A, jucaria zilei este o ...sticla goala de apa plata

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Sabina, ii lasi parul lung si nu o sa se vada diferenta la urechi; bine ca e doar atat. Un test de audiologie nu vrei sa ii faci?

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ruxi, chiar acum am "testat-o" pe Sabina cu suzeta si o ia dar nu nimereste sa o si prinda cu gurita; prinde plasticul acela insa atat.

Ioana & PYS
la fel face si cheliuta al meu,tot plasticul il nimereste,doar daca e pe patura cu tetina in sus si-o indeasa in gurita

A descoperit o noua distractie,se intoarce pe burtica si incearca sa mearga de'a busilea..Nu ar trebui sa-l las,nu?
Il intorc mereu,dar iar se rostogoleste,iar il intorc si incepe s aplanga,ca se enerveaza

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:

Sabina, ii lasi parul lung si nu o sa se vada diferenta la urechi; bine ca e doar atat. Un test de audiologie nu vrei sa ii faci?

Ioana & PYS

ma mai gandesc. deocamdata dupa mine copilul aude bine. Mai stau. Mi-a zis nenea asta, ca sa stau eu linistita daca mi se pare mie ceva sa ma duc la Panduri cu ea, care e aici langa mine.

Ekaterina prinde suzeta si nu o baga in gura, nu reuseste, Iustina reuseste sa o bage in gurita dar nu de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:

Ioana & PYS

ia pune-i si vreo 10 boabe de fasole inauntru, sa vezi distractie .

la noi asta a fost prima "jucarie" la care david se prapadea de ras, i se parea asa amuzant cum suna boabele alea inauntru . apoi am incercat cu diverse umpluturi, cu apa (si cu dopul pus, bineinteles), cu bombonele colorate, cu creioane... dar la fasole radea cel mai tare.

aseara am fost si noi la pediatru, copilul e ok, sanatos tun, toate cele la locul lor, m-am mai linistit, suntem apti de vaccinare.
(alaltaieri - cand trebuia sa ne vaccinam dar am amanat- vorbeam la telefon cu baiatul cel mare: "mami,l-ai vaccinat pe Damian? Saracu' de el! - cu o satisfactie sadica in glas ).

noi azi sarbatorim doua lucruri importante: primele hohote de ras adevarate si 10 ani de casnicie .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Cris, nu ai de ce a nu il lasi. bebeii nu trebe fortati (ex, sa il pui sa stea in fund daca nu vrea el,sa il tii sprijinit pe picioare, etc); insa cand vrea sa faca de ce sa il opresti?? mai bine decat ei nu stie niimeni unde-s limitele;

Am gasit un blog interesant, unde o mamica a tradus niste materiale despre o ..altfel de diversificare. Am inceput sa citesc si imi pare interesant.

Daca va intereseaza, gasiti aici teoria Baby Led Weaning (BLW)

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragelor!!

Tocmai ce ne-am intors si noi dupa aproape 2 saptamani la Breaza si mi-ati lipsit tare! Cum am venit am citit din urma, pe nerasuflate si pe diagonala ce-ati mai facut, dar nu am acum timp sa raspund, revin..

Baietii i-am lasat la mama, maine avem cununia cumnatului meu, sambata nunta, de-abia duminica ne mai linistim..

Noi suntem bine, baietilor le-a priit la munte, Tudor tocmai ce-a implinit 4 lunite, Matei 2 ani jumate..am baieti mari de-acum

Sunt un pic ingrijorata cu Tudor, luni mergem si la pediatru (nu l-a mai vazut de la 2 luni) dar nu se intoarce, nu apuca jucariile cu manuta cand i le intind, vad ca bebeii vostri mai mici reusesc..In rest e un cumintel, vesel toata ziua, rade si in hohote, il streseaza Matei care tipa, bubuie, tranteste si numai cand il vede plange, plus ca se sperie de zgomote puternice, iar Matei mai mult asa se manifesta sau se joaca, cu mult zgomot.
De asta la munte eu am stat mai mult cu Matei si mama cu Tudor (ca Matei vrea numai cu mine, nu cu bunica)si am un stres ca nu m-am ocupat mai deloc de cel mic. Matei a devenit tare posesiv, trebuie sa stau NUMAI cu el..off...simt ca nu m-am ocupat cum trebuie de cel mic, sper sa fie ok. Mai are si o eczema pe obrajori, adica initial era pielea un pic uscata, acum insa are pielea de pe obraji uscata scoarta, cu uleiuri n-am rezolvat, i-am luat azi o crema pt dermatita atopica si daca nu trece pana luni mi-a zis pediatrul ca-i da o crema pe baza de cortizon.
Ah, si eu il suspectez de dintisori, sta numai cu pumnii in gura, suzeta o scuipa si n-am reusit sa-l imprietenesc deloc cu ea, saliveaza abundent..Matei a avut primul dinte la 10 luni, dar e posibil la Tudor sa fie altfel.

Cam atat deocamdata, am o groaza de facut si nu e timp, va pe toate cu drag, mai incerc sa intru maine, desi am un we tare agitat.

Mergi la inceput

Vivela, acela este Step 2 . Insa o sa fie cu piese LEGO ca sa nu cumpar 10 boabe de fasole

Felicitari pentru primele hohote de ras! La cat mai multe si cat mai dese!

La Multi Ani Fericiti! Sa serbati sanatosi si 75 de ani!

Ioana & PYS

Mergi la inceput