Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Artu, ai PM
Noi vom incepe clar dupa 6 luni. Adica ar fi 28.10- dar cred ca tot prin noiembrie. Ca nu ma gandesc sa incep fix in ziua in care a facut 6 luni. Eu cred ca trebuie sa fiu si eu relaxata in acel mom, pregatita psihic pt "mizeria" ce va urma in bucatarie.
Dar pana atunci voi citi cat mai multe info. Si voi incerca sa ma uit si pe forumurile straine...cu toate ca engleza mea nu e stralucita.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Vreau si eu linkul... pls...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Iritatia noastra arata mai bine...dar e groaznic sa nu poti pune copilului scutec - deja m-am plictisit de schimbat pantaloni si alezele de dedesubt,,,

a mai intimpinat ineva pb asta? cu nce tip de scutece "lucrati" acum?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Marlena, ai putea sa incerci si crema Petrini (e romanseaca, e crema clasica ce se folosea si cand eram noi bebelusi), mie mi se pare mai buna si decat Bephantenul... Am vazut mai multi bebelusi vindecati de iritatii cu ea... O gasesti in farmacii ori produsa de Farmec, ori facuta in laboratoarele proprii.

Noi tot Pampers folosim si ma sesizat si eu diferente de la bax la bax (unele erau mai moi, altele mai rigide), dar nu mi-a trecut prin minte sa ma uit unde sunt fabricate si sa caut de acelasi fel pe viitor... Tu spuneai ca cele facute in Polonia au fost cele mai bune?

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Da Carla, cele produse in Polonia erau si mai groase si mai fine, elasticul interior mai permisiv si nu doar o bucata de hirtie nasoala: parca mai "bumbacos". Eu sper sa nu aveti probleme si sa nu trebuiasca sa va puneti probleme.
Avem si un bax produs in Germania, nu foarte diferit de cel de Turcia... din pacate.
Comparatia am facut-o direct, in sensul ca imi ramasesera niste scutece in geanta de plecat la plimare si am desfacut fiecare pampers si l-am comparat...deci nu din amintiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Carla, noi incepem la 7 luni fix; cat sa lasam, cum zice Cata, timp pt party-ul de 6 luni, sa lasam halloweenul sa se desfasoare si sa ne plimbam fara probleme de organizare peste tot unde om vrea sa savuram culorile toamnei.
Ca apoi incepe iarna si o sa avem vreme de aburit legume si devastat bucataria.

are fata cu blogul happy-mami niste combinatii super de la mei la roscove si mamaliga cu banane.

mie sigur o sa imi fie mai clar si mai usor daca o sa am meniul pe zile (pt o luna ma gandesc) pregatit in avans.

voi cum va ganditi sa faceti?

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

m-apuc sa crosetez capitol nou

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Carla, voi incepeti deci dupa jumatatea lui sept. O sa povestesti pe undeva (blog/forum/te si sun )cum decurg lucrurile la voi te rog?

Ioana & PYS

He-he.. eu nu ma grabeam deloc si aveam de gand sa te las pe tine prima, sa vad cum te descurci cu Sabina...

Eu n-am stabilit o data fixa, ma gandeam sa fie oricum dupa 6 luni si nici nu mai e asa mult pana atunci... Momentul ales de mine era conform cu ceea ce am mai citit pe alte siteuri: se recomanda inceperea diversificarii cand bebe stie sa stea in scaunelul de masa... Eu n-am de gand sa incep mai repede, in scoici sau in pat, rezemate in perne, mai ales pentru cata mizerie se va face cu autodiversificarea... In bucatarie, la masa cu ele!

Hai sa incepem deodata, asa putem face si schimb de opinii la zi...

Blogul mazarichilor

ce frumooos! SUNT DOUA MINUNI: frumusete la dublu, mizerie in bucatarie la dublu!!!!:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

vivelace legume se pot pune in congelator
de exemplu ma gandesc ca dovlecelul se inmoaie si nu mai este bun de nimic
te rog frumos sa imi spui/ne spui caci eu sunt una din fericitele cu bunici la tara
multumesc
madamar ma gandesc sa ii mai dau probiotic poate tine doar de cacki
nasa mea imi spunea azi sa nu fie intoleranta la lactoza, fiica ei avand asa ceva,tot hranita la san(sau cel putin asta a fost diagnosticul ca eu nu mai cred tot ce spun dr) si o perioada i-a dat lapte de soia timp in care si-a pierdut si lactatia...........

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

vero, dar daca era intoleranta la lactoza nu avea sa se manifeste si pina acum?
Avea sa nu ia bine in greutate, etc... nu cred! Sper sa fie ceva trecator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Acestea sunt site-urile. Sper sa fie de folos tuturor celor care vor sa abordeze autodiversificarea.

http://happy-mami.blogspot.com/search/label/Autodiversificarea
http://autodiversificare.blogspot.com/2009/08/alaptat-dar-pana-cand.html

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Am tot citit de azi-dimineata, sa vedem ce am retinut !

Teuta, Sorana, Bia : ce bebei mari aveti voi , felicitari !
Vor fi disponibile vaccinurile de la stat incepand cu saptamana viitoare (sursa sigura de la sanepid)... noi l-am facut insa Infanrix hexa acum 2 saptamani (250 lei) ca nu erau venite cele gratuite.

si va doresc o zi minunata !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Multumim pentru stirea cu infanrix-ul,chiar ma batea gandul sa-l cumparam.

Mergi la inceput