Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
Alinutzaa spune:
Salutare
Noi pe aici prin zona, dar ma rup piticii mei in doua, abia am timp sa fac un dus in timpul zilei. Ufffff!!!!
Atentie la Advantan Milk este o crema ce contine corticosteroizi. Eu nu as folosi-o pe pielea unui bebe mic...vorba aia...nici platita sa fiu.
Noi folosim acum in loc de Pampers, Pufies. Sunt mai parfumati decat primii dar daca de la Pampers o mai gaseam cu pielicica mai rosiatica un pic (fara sa fie iritata absolut deloc, doar culoarea usor schimbata), de la astia nu ni s-a intamplat deloc. Ba chiar e pielicica ei alba si curata.
Felicitari tuturor mamicilor care au decis sa amane diversificarea. Super decizie dupa parerea mea. Si pitica mea, desi alimentata cu LP, va primi primele lingurite de altceva decat lapte dupa ce va implini 6 luni.
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
aka spune:
Arturicii multam de strigare.
va citesc mereu dar greu cu scrisul. acum e in brate iar eu in picioare . si asta-i pozitia preferata, eventual sa mai si merg cand se plictiseste.
chiar azi am pus niste poze in album.
Miruna e bine, papa tzitzi cu acelasi spor, ne vom diversifica si noi pe la 6 luni. eu am notat la Cris ce a mancat pana la 1 an si am sa aplic aceeasi metoda. noi n-am avut probleme cu mancarea, gen sa refuze diverse alimente. am facut si vaccinul infanrix hexa cu emotii ca a facut temperatura 39 pana a doua zi. ne-am si botezat tot acum vreo luna. am fost la munte de doua ori, greu cu multe bagaje, copii nefiind in mediul lor mai agitati si mai maraiti, dar per total a fost bine ca am mai schimbat putin aerul. acum 3 saptamani avea 6.250 g nu-i cine stie ce de mare, dar nici micuta. in rest zambareata tot timpul, apuca jucariile si le baga in gura, se rasuceste in pat. mie mi se pare bine pentru varsta ei.
si noi tot absorbante Baby Love folosim, fara accidente sau fundulet rosu. fara servetele umede in casa, traiasca apa si sapunul.
a adormit in sling acum .
Arturicii poate indraznesc sa te abordez pe pm .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
veronicach spune:
m-am intors
mie una mi-e groaza sa mai scriu de problemute caci parca numai la noi se aduna
de duminica Matei are scaun la fiecare masa sau mai des, galben deschis, insa nu asta e problema ci faptul ca vine cu o durere destul de mare
saracutul se inconvoaie parca ar incerca sa faca podul..imi e tare mila de el
evident nici suptul nu il termina daca vine durerea
acum ma gandeam..oare a facut candida dupa antibioticul dat acum o luna, e de la panadol(desi nu apare la reactii adverse)sau, sau....?!
maine ma gandesc sa ii fac copro...
uf!
mai are cineva astfel de probleme
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Vivela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
vivelafructele si legumele de la stage 1 sunt majoritatea nefamiliare, importate ai ales aceasta varianta a fructelor/legumelor din hypermagazine? doar intreb inca nu am nici o parere...mai ales ca mai sunt 2 luni jumate pana incep diversificarea mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
vero, doar unele sunt nefamiliare, nu majoritatea. respect interdictiile si varsta de introducere a alimentelor, principiile, dar nu inseamna ca o sa le introduc pe toate de acolo.
eu sar deja la stage 6-8 luni, ca pana la 6 luni nici nu ma gandesc sa incep diversificarea. si cum o sa stau la fiecare aliment nou 4-5 zile, pana la 8 luni n-o sa apuc sa introduc mare lucru.
oricum, pica tare prost momentul inceputului diversificarii, adica ianuarie-februarie, cand oricum nu mai creste nimic in gradini.
o sa ma apuc deja sa congelez pt atunci legume si fructe autohtone, dar nu ma cramponez sa nu fie de la supermarket cate un mango sau avocado sau banana...la cantitatile pe care o sa le manance...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
R.Cata spune:
Seara buna fetelor!
Nu am mai intrat nici noi de mult timp. Adica de citit citim, dar scrisul e problema. La multi ani tuturor ce si-au sarbatorit ziua de nastere sau de nume! Sa fiti santosi/toase frumosi/oase si cu credinta in Doamne Doamne!
Arturicii, si eu sunt interesata de autodiversificare. Chiar pediatra imi spunea de situl asta si mi-a mai zis de inca unul. Dc te intereseaza, iti dau PM.
Sanatate multa tuturor puiutilor care au problemute!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
Jocurban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamar Iritatia noastra arata mai bine...dar e groaznic sa nu poti pune copilului scutec - deja m-am plictisit de schimbat pantaloni si alezele de dedesubt,,, a mai intimpinat ineva pb asta? cu nce tip de scutece "lucrati" acum? Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! |
Marlena, ai putea sa incerci si crema Petrini (e romanseaca, e crema clasica ce se folosea si cand eram noi bebelusi), mie mi se pare mai buna si decat Bephantenul... Am vazut mai multi bebelusi vindecati de iritatii cu ea... O gasesti in farmacii ori produsa de Farmec, ori facuta in laboratoarele proprii.
Noi tot Pampers folosim si ma sesizat si eu diferente de la bax la bax (unele erau mai moi, altele mai rigide), dar nu mi-a trecut prin minte sa ma uit unde sunt fabricate si sa caut de acelasi fel pe viitor... Tu spuneai ca cele facute in Polonia au fost cele mai bune?
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Jocurban spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Eu spuneam de cantitatea de lapte praf. Citisem ca nu e ok sa manance mai mult de 1L de lapte praf in 24h ca le supra solicita organele in special rinichii parca deoarece e mult mai concentrat decat cel de mama. Incerc sa mai gasesc unde am citit ca sincer nu mai gasesc, asa ca nu dati cu rosii... Mami de fetita frumusica foc! Nadia 29.04.2010 |
Flory, dar nici nu cred ca ajunge vreun copil sa bea atata... adica ma gandesc ca daca ajunge la punctul sa aiba nevoie de asa mare cantitate de hrana, e cazul sa primeasca hrana diversificata si atunci automat scade cantitatea de lapte...
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Jocurban spune:
R_ocsy, ar fi trebuit sa-i prinzi celofanul ala la stergatoare, impreuna cu un biletel in care sa-i explici in 2-3 cuvinte ca e un nesimtit. Chiar daca era frectie la picior de lemn, macar te racoreai tu putin...
R.Cata, vreau si eu pm! Am decis cu sotul sa mergem mixt, pe autodiversificare combinata cu niste cereale cu lapte, dupa 6 luni...
Blogul mazarichilor
arturicii spune:
citat din mesajul lui R.Cata Seara buna fetelor! Nu am mai intrat nici noi de mult timp. Adica de citit citim, dar scrisul e problema. La multi ani tuturor ce si-au sarbatorit ziua de nastere sau de nume! Sa fiti santosi/toase frumosi/oase si cu credinta in Doamne Doamne! Arturicii, si eu sunt interesata de autodiversificare. Chiar pediatra imi spunea de situl asta si mi-a mai zis de inca unul. Dc te intereseaza, iti dau PM. Sanatate multa tuturor puiutilor care au problemute! www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 |
da, da, da te rog!
tu cand incepi? noi o sa incepem din 3 noiembrie
Ioana & PYS
arturicii spune:
Carla, voi incepeti deci dupa jumatatea lui sept. O sa povestesti pe undeva (blog/forum/te si sun )cum decurg lucrurile la voi te rog?
Ioana & PYS