Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Onana spune:
Artu
Sabina, ce precoce Iustinica ta, desi probabil n-a fost un "mama" constient, dar oricum fata de ggg, aaa, eee, buu, ale lui Tudor, mmam aaa e super!
Ioana5255 spune:
si eu cred ca e precoce, mai ales ca Ekaterina la fel scoate niste sunete nedeslusite, iar Alex a zis primul mama pe la 7 luni, nu cred ca era mai devreme. Ma uimeste Iustina in fiecare zi, mereu face ceva nou. Pana la urma ea a fost si un studiu de caz, cu acea insertie velamentoasa, e clar ca e desteapta lui mama, daca a stiut ea cum sa se tina legata de Ekaterina sa vina pe lume sanatoasa. Sigur ca Doamne Doamne a fost alaturi de noi.
nikolett2445 spune:
vreau si eu parola noua daca se poate
NIKOL
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) si DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
am vrut sa vad poze si nu se mai poate
cand aveti timp poate imi trimitetisi mie parola noua va rog frumos
NIKOL
Jocurban spune:
La multi Ani! fericiti si plini de impliniri, Ale!
Flory, multumim de linkul cu diversificarea... e o sursa de insipratie!
Apropos de retere de bebelusi si eu am gasit pe unul din blogurile culinare pe care le urmaresc, o sectiune de retete si sfaturi pentru prepararea hranei bebelusilor. V-o recomand: http://gospodini.blogspot.com (in dreapta jos gasiti sectiunea de Mancare pentru bebe, sunt retete mai inedite).
Ruxi, multumesc de info... o sa-l trimit pe sotul sa caute, eu n-am drum nici spre Sora, nici in Zorilor.
Sabina, la cati mai multi mmmaaammm...aaaa!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Madamar spune:
Bun gasit si de la noi!
Nu dati cu rosii ca am lipsit!!! Am avut petrecerea puiului pe 20 - m-am decalat putin cu cititul, nu am reusit sa ajung la zi pina vineri... vineri am dat o fuga la munte (pt numai 2 nopti) impreuna cu Alinettero, cu-al ei Tudor, la izvorul Muntelui, sub masivul Ceahlau.
Copiii au fost relativ cuminti, in sensul ca Mateo a mincat si n-a prea dormit iar Tudor a dormit si n-a prea mincat. In functie de cum privesti lucrurile (comportamentele lor), impreuna formau un copil excelent sau unul fff obraznic. Am stat de vineri pina duminica, a fost bine ca am iesit putin. A fost un fel de team-building!:)
De-altfel Alina povestea ca stie din experienta unor cunostinte active pe un forum tot pe DC ca au stabilit o intilnire comuna intr-un weekend, cu familii si copii mai mari decit ai nostri, la Bran si a venit cu ideea ca ar fi frumos sa se intimple si in cazul nostru... CE SPUNETI?:) Va tine pe la anul sa ne vedem pe teren neutru:)?
Ale: felicitari, casa de piatra si MULTA DRAGOSTE!!!
Vero: la multi ani cu intirziere! Si la noi botezul a fost prin scufundare fara echipament de protectie!:)
Sabina: waw, primul mama, chiar si din buccati, e minunat! Ai concediat bona la timp, cit sa ai timp sa il auzi si sa fii o prezenta activa in viata fetelor! E minunat si esti de laudat pt efort!
Artu: felicitari pt ultimile 700 g! Cind am spus team-building m-am referit si la tine, cu toti cei 3 pui dulci!
Ce-am vz noi acolo e olitza? Pe cind pocinogul?
Interesante informatii despre autodiversificare - si eu ma gindeam ca si Carla sa ii ofer minimul de hrana solida+deschiderea orizonturilor alimentare.
Nu reusesc sa vad nici un film...doar un trailer... sau poate nu am fost atenta...???
Carla: welcome back! Felicitari si tie pentru minunile dulci!
Onana, sa ne spui despre rezultatul remediului asupra lui Tudor!
Vivela, pls, spune=ne: nu e ok de administrat si pt o iritatie de la scutec remediul in discutie?
AVEM PROBLEME!!!
Ne-a aparut, cel mai probabil de la MINUNATELE scutece pampers o iritatie initial! A coincis cu schimbarea baxului - am crezut ca mi se pare si am mai asteptat - utilizind in continuare cu alternanta bepanthene, unguent de galbenele, sudocrem.
Nu m-am bucurat de rezultate: rosul a devenit mai rosu!
Primesc sfatul sa dau micutul cu ulei de floarea-soarelui fiert la bain marie! Rezultat minune: se diminueaza roseata insa apar niste bubite ca ... niste pustule.
Cumpar intre timp un preparat de farmacie cunoscut cu rezultate, dau si din ala...azi de dimineata gasesc pe zona pe care a fost roseata o bubitza galbuie, colecta de puroi: pe pliutzul de pe picior, la chisculitza, exact unde sta si erodeaza elasticul. Am spart bubitza, am dat cu albastru de metil in zona, in ideea de a usca si mai vedem pina miine... adica daca mai apar sau nu alte bubitze... Acum stam fara pampers pt a lasa sa se vindece piciorusul: am taiat fisii din aleze de la Happy, pantalonasi si alta aleza sub funduletz: asper sa nu compromitem si-n jur...
Legat de pampers, am ajuns sa studiez pe cantul baxului de unde-s importate si de ce am avut probleme: scutecele initiale care au fost ok si nu l-au iritat au fost produse in Polonia, acestea rigide si cu elasticul tare sunt produse in Turcia iar acum avem unele facute in Germania, si ele la fel de nasoale. Unde mai pui ca si parte din fata care era foarte neteda, acum nu stiu ce granule contine de o asprime... doamne, doamne...
AVIND IN VEDERE SUFERINTA MICUTULUI SUNT DECISA SA TREC PE SCUTECE REFOLOSIBILE daca imi spune cineva dintre voi cum e: aveti pb, iritatii? Alinutzaa, Corina, voi parca vb-eati despre astfel de scutece...sau ma insel?
Astept sfaturi daca aveti... in materie de funduletz flenduri!
Am patit si=acum ca si cu deochiul: am crezut ca numai daca nu se bucura de grija si atentie funduletul lui bebe are sansa sa o "incurce"... dar nu e asa: am avut mare grija mereu cu igiena... dar nu face totul se pare...
A, si daca o fi sau nu de vina, am folosit si niste servetele umede... ceea ce de regula nu utilizam la funduletul dumnealui...
si noapte buna!
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
arturicii spune:
Nikol, nu a schimbat nimeni parola.
Ti-am mai dat-o eu inca o data.
Mary, si noi la odiseea baietilor aveam intalniri cand si cand; asa au si aparut legaturile stranse ce dainuie peste ani.
Imi pare rau de problemele cu pampersii. Sper sa rezovi problema.
Haha. aia nu e olita!!!! e fotoliu!
Pai da, e doar site-ul de promo al filmului. Insa il recomand. Poate ai pe unde sa il gasesti.
Carla, ai PM
Edit: am rezolvat misterul
Ioana & PYS
nikolett2445 spune:
Sorana,Camelia multumesc
Atru nu am primit nimic de la tine,nu am mai comentat pt ca mie imi functiona asa ,era memorata pagina ,dar aseara mi-a cerut sa ma logez din nou si nu a mai functionat
NIKOL
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Se discuta acum cateva zile ca nu e bine ca bebe sa depaseasca 1 litru de lapte pe zi: DE CE?
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
Onana spune:
Neatza, dragelor!
Mary, n-am folosit inca remediul homeopat pt ca n-a mai fost nevoie sa ajungem la crema cu cortizon, crema recomandata de pediatra contra dermatitei atopice a functionat si in 3 zile nu mai are nimic pe obrajori. Dar cum spunea Vivela, e posibil daca nu mai dam cu crema sa reapara si atunci vom incerca cu homeopate. Va zic sigur de efecte.
Nikol, cu placere, dar n-am facut nimic
Si eu ma intrebam cu laptele de ce sa nu consume mai mult de 1 litru??
Eu am niste greturi de ieri, chiar n-am idee de la ce dar mi-e tare rau. Si mai am si o infectie la degetul mare de la picior care nu-mi mai trece de vreo 4 zile, Mira, daca esti pe receptie imi zici si mie, te rog, cum ai rezolvat tu? Ca nu-mi mai amintesc, dar parca ai luat antibiotice, nu?