coperta revista despre copii
Raspunsuri
Anda08 spune:
Citat: |
My_Lady0091 Posted - 25/08/2010 : 22:58:46 ce se intampla...eu de mai bine de 2 luni...chiar trei daca ma gandesc mai bine am trimis doua modele de coperti..nici una nu e in galerie... de ce? multumesc! |
Intr-adevar, numele dvs. nu figureaza in galeria de coperti desprecopii.com. In cazul in care fotografiile trimise nu au fost aprobate din motive precum o calitate sau claritate scazuta, am sa va rog sa mai creeati odata cele doua modele de coperti pentru a le aproba.
Daca se poate, va rog sa imi confirmati trimiterea copertilor, deoarece acestea se aproba saptamanal.
O zi buna in continuare!
A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anda08
Intr-adevar, numele dvs. nu figureaza in galeria de coperti desprecopii.com. In cazul in care fotografiile trimise nu au fost aprobate din motive precum o calitate sau claritate scazuta, am sa va rog sa mai creeati odata cele doua modele de coperti pentru a le aproba. Daca se poate, va rog sa imi confirmati trimiterea copertilor, deoarece acestea se aproba saptamanal. O zi buna in continuare! A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin |
multumesc din suflet.acum incerc..si va trimit PM, daca nu va deranjeaza!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
a.....si rog inchiderea subiectului, odata ce coperta(una am creeat deocamdata)..va aparea in galerie!!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
puteti inchide subiectul.multumesc. si indreptati-va atentia catre sectiunea "in unul sau in doi mergem mai departe/I LOVE MY WIFE"...e jalnic...parerea mea...