coperta revista despre copii

coperta revista despre copii | Autor: My_Lady0091

Link direct la acest mesaj

ce se intampla...eu de mai bine de 2 luni...chiar trei daca ma gandesc mai bine am trimis doua modele de coperti..nici una nu e in galerie...
de ce?
multumesc!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Citat:
My_Lady0091 Posted - 25/08/2010 : 22:58:46
ce se intampla...eu de mai bine de 2 luni...chiar trei daca ma gandesc mai bine am trimis doua modele de coperti..nici una nu e in galerie...
de ce?
multumesc!

Intr-adevar, numele dvs. nu figureaza in galeria de coperti desprecopii.com. In cazul in care fotografiile trimise nu au fost aprobate din motive precum o calitate sau claritate scazuta, am sa va rog sa mai creeati odata cele doua modele de coperti pentru a le aproba.
Daca se poate, va rog sa imi confirmati trimiterea copertilor, deoarece acestea se aproba saptamanal.

O zi buna in continuare!

A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anda08

Citat:
My_Lady0091 Posted - 25/08/2010 : 22:58:46
de ce?
multumesc!

Intr-adevar, numele dvs. nu figureaza in galeria de coperti desprecopii.com. In cazul in care fotografiile trimise nu au fost aprobate din motive precum o calitate sau claritate scazuta, am sa va rog sa mai creeati odata cele doua modele de coperti pentru a le aproba.
Daca se poate, va rog sa imi confirmati trimiterea copertilor, deoarece acestea se aproba saptamanal.

O zi buna in continuare!

A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin

multumesc din suflet.acum incerc..si va trimit PM, daca nu va deranjeaza!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

a.....si rog inchiderea subiectului, odata ce coperta(una am creeat deocamdata)..va aparea in galerie!!

Citat:

Mergi la inceput

puteti inchide subiectul.multumesc. si indreptati-va atentia catre sectiunea "in unul sau in doi mergem mai departe/I LOVE MY WIFE"...e jalnic...parerea mea...

Citat:

Mergi la inceput