inchidere maternitatea giulesti
![](images/user_woman.png)
deja cred ca substraturile acestei nenorociri sunt cu totul altele. daca ieri se intrase cu constructorul pentru refacere si azi vin si spun ca s-a ajuns la concluzia ca s-ar putea sa fie inchisa definitiv, stau si ma gandesc al cui o fi interesul?
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
actuala cladire a maternitatii giulesti ar tb inchisa, perfect de acord cu asta. Cat despre conducere ar tb sa fie alaturi de asistenta
Medicii si mamele ar merita o maternitate noua si sigura
magdalena67 spune:
mamicile ar merita o noua maternitate, de fapt ar merita tot ce este mai bun, dar daca nu au fost in stare sa o faca pana acum, care ar mai fi sperantele sa o faca de acum in colo?
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina actuala cladire a maternitatii giulesti ar tb inchisa, perfect de acord cu asta. Cat despre conducere ar tb sa fie alaturi de asistenta Marina |
Sper sa-i fie alaturi si in inchisoare. Daca o conducere permite unei asistente sa paraseasca salonul pt atata timp (nu avea cum sa fie doar 12 minute, mi se pare o tendinta de musamalizare) si banuiesc ca nu e prima oara cand se intampla sa fie lasati bebelusii singuri, atunci conducerea sa-i fie alaturi asistentei si in celula de inchisoare multi ani de acum incolo. La prima abatere trebuia penalizata, la a doua good-bye.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui Gabi_K nu avea cum sa fie doar 12 minute, mi se pare o tendinta de musamalizare) si banuiesc ca nu e prima oara cand se intampla sa fie lasati bebelusii singuri |
Si mie! in 12 minute sa arda in halul ala??? era negru tot in incaperea aia!!
Gabi_K spune:
sigur vi s-a intamplat acasa sa se topeasca un prelungitor sau un stecher. De la mirosul acela intens de plastic/bachelita arsa pana ar fi luat foc dulapul de langa cablu, de la prima flacara pana la 200 de grade si topirea incubatoarelor plus a usii de la salon (cand de fapt a inceput sa iasa fumul din incapere) trebuia sa treaca mai mult de 12 minute.
Noah, presupuneri...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Exact asta am spus si eu la topicul unde se discuta despre asta, nu-mi vine sa cred ca au fost doar 12 min. Plus ca era clar ca mai lasa copiii singuri, in caz contrar ce nevoie era de usa cu cheie/cartela/etc? Intr-un loc in care se presupune ca e tot timpul cineva...Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
geniest spune:
citat din mesajul lui Gabi_K [quote]citat din mesajul lui Marina La prima abatere trebuia penalizata, la a doua good-bye. |
Pai cum sa fie penalizata ? Ca era angajata la clinica privata a dr Marinescu....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madyrizi/madyrizi.jpg)
madyrizi spune:
maternitatea n-ar trebui inchisa pentru ca si asa e inghesuiala mare in celelalte spitale/maternitati acum.
ce nu-mi convine mie e ca vom plati tot noi. daca maternitatea e data in judecata si se cer daune de milioane de euro, banii ii plateste primaria, deci de la fraierii care platesc darile.
eu n-am nici o vina ca asistenta si-a facut de cap ca o adevarata directoare. eu de ce sa platesc pentru ea?
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
dupa mine trebuia inchis de ani de zile,acolo era un focar de infectie ....cat despre asistenta ce sa spun ,toate cele care au mai fost pe acolo stiu ca ele sunt asa niste "semizei" cu puteri depline
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!