Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
andreeacc spune:
Alinushca si Vasari, ce sunt pastilele EPO?
Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici,
astazi dam de baut....am implinit 29 saptamani
bautura la toata lumea
va pe toate
29+ Ianis Andrei
ratusca83 spune:
neata si de la noi!!!
lidia felicitari pt semnatura
Si noi dam de baut...azi am incheiat sapt 27 si am intrat in sapt 28....
Ana si pe mine ma doare spatele,coloana ufffff....nu-mi mai gasesc nicio pozitie de somn si este asa greu...
De saptamana viitoare intram si noi in curatenie
pupici la toate feteleeeeee
27+ si ingeras in ceruri
gabriella1 spune:
stie cineva cat sangerezi dupa cezariana? si daca sangerezi, laptele ptr bb mai e bun?
orice ar fi, eu vreau sa alaptez.chiar pana la varsta la care pleaca in armata
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Da-mi, te rog, mai multe data. E prima data cd aud de asa ceva...nici nu stiam ca exista si la noi doula. |
sigur ca exista. si am inteles ca in maternitatile private, cum nasti tu, sunt primite fara probleme. citeste http://www.nastecumsimti.org/ Eu am vb deja cu Irina Popescu de-acolo dar nascand la stat nu are voie sa ma asiste asa ca ne mai gandim cum facem.
Mami de (28.10.2008) si bb2 28+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui marizta neata burtici....eu vreau sa zic k ieri dp munca am ajuns la urgente la spital....am pov eu k ma durea in dreapta k la apendicita.si ieri inainte saplec kand m-am ridicat dp scaun am zis k lensin..o durere atat de puternica in dreapta de nu puteam sa merg si sub burtica un pic..in fine am ajuns acolo...m-au trim la gineco.acolo mi-a zis intai sa ma duc la chirurgie.acoo nu era nimeni..puteam sa si mor k acolo nimeni.....si m-am intors la gineco ,i-am povestit...mi-a dat sa fac niste analiz si urina,ajung in lab acolo stai k tb sa term ceva si dp ma ocup de tine....(numai in spital sa nu ajungi)....si rez a fost k am o usoara infectie urinara si k de la asta ar fi durerea, colul inchis......nu mi-a dat niciun tratm,nu tu un eco sa vada bebe.nikkkkkkk niste.....nu mai zic pup si sper k nu m-am lungit prea mult 24 + Doamne ai grija si de noi |
imi pare rau pentru cele intamplate si ma revolta mai ales ca te plimba de la unul la altul sa se spele pe maini si sa scape de tine...vb ta ...numai pe mana lor sa nu ajungi
Doamne ai grija si de noi 27+
sugubina spune:
Neata cikas!
Asnuapte a fost foarte bine-ceva mai racoare si chiar cu o brizulice.Daia m-am patucinizat pana la 9juma.
Gabriela dormiti cu PLAPUMA? Asa frig e la voi?? Cat de tare..
Joann Adi si Lore cu gemenasii-nici io nu am auzit ca la sarcini gemelare tre facut injectii pt maturare plamani. Probabil ca se fac in caz de nastere iminenta-col deschis, scurt..Io zic sa ne calmam un pic ca dr nostrii stiu mai bine.
letzy81 le-am gasit si eu pe site la Synevo-ai dreptate is mai ieftine. Sarumana!
sugubina 25+ cu Puficele
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui sugubina Neata cikas! Asnuapte a fost foarte bine-ceva mai racoare si chiar cu o brizulice.Daia m-am patucinizat pana la 9juma. Gabriela dormiti cu PLAPUMA? Asa frig e la voi?? Cat de tare.. Joann Adi si Lore cu gemenasii-nici io nu am auzit ca la sarcini gemelare tre facut injectii pt maturare plamani. Probabil ca se fac in caz de nastere iminenta-col deschis, scurt..Io zic sa ne calmam un pic ca dr nostrii stiu mai bine. letzy81 le-am gasit si eu pe site la Synevo-ai dreptate is mai ieftine. Sarumana! sugubina 25+ cu Puficele |
in cursul zilei 22 grade, noaptea mult mai putine, obligatoriu geam deschis ca io am calduri . Adi invelit pana in gat si cu pijamale de toamna,io cracita ,doar chiloti atomici -ce mai-despuiata toata- si curg apele de pe mine.episodic,dar curg !
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
pissi78ro spune:
Buna dimineata, fetelor si de la mine!Va ofer o cafea, celor are beau! Eu beau recunosc pt ca altfel nu ma pot tine pe picioare.
Aseara m-a durut spatele ceva de groaza. Parca am tras la sala de fitness. In rest, sper sa mi se mai fi lungit colul. Este posibil, nu?
Va pup si va doresc o zi buna
22+
JoAnn spune:
hello
am venit si io de la consult... ecograf nu am mai facut...
colul meu e scurt dar inchis.
pastram repaus la pat.
sugubina asa e, or sti ei medicii ce si cum trebuie...
fetele abia astept dumineca sa merg sa cumpar hainute la bubuline .
de produsele nivea pt bb ce parere aveti???sunt bune??