Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 bai,dupa cum povestiti am impresia ca-mi raman 200 grame de sange in mine.restul va fi pe chilotii atomici si tampoanele +1000 picaturi ![]() Gabriela ![]() ![]() "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
24+
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinushca spune:
Andreea, felicitari pentru bebe grasun sigur ca e bine 1200! Te invidiez ca mai ai 2 baieti cucuieti acasa (intr-un mod pozitiv evident). Eu nu am mai fost la eco de la 22+ si abia la 30+ mai merg sa-l vad...
Mami de (28.10.2008) si
bb2 28+
douradoudou spune:
acum am reusit si eu sa recuperez.am citit vreo 16 pagini..eu la 1 nastere am folosit tampoane din alea pt dupa nastere si au fost super ok..apoi dupa 2 zile am trecut pe mai mici ..la mine au durat lohiile alea 2 saptamani..ultima saptamana erau doar cateva picaturi
gabriela si la mine bb este f f activa si puternica si nu are ore fixe de "activare"
fetelor am ras singura cand am citit de sotii vostri cum cumpara aiurea..eu am sotul perfect si nu exagerez niciodata nu mi-a cumparat ceva aiurea ..el stie excat marcile pe care le folosesc..stie ce am nevoie chiar daca uneori uit sa-i spun sa cumpere ceva ..
eu dupa nastere am baut direct 1 l de suc de mere (naural -la noi sunt peste tot mici magazine de fructe care iti storc suc pe loc sau fac cocktail cu fructe taiate..ashta(crema de caimac)si migdale crude plus miere ))..ai am mancat dupa cateva ore jumatate de pui grilluit cu muraturi
bagajul si eu o sa-l fac atunci cand trebuie sa plec la spital..stiu ce am nevoie ..
cam atat ma lasa neuronul sa scriu la ora asta..sunt un pic obosita si vreau sa ma odihnesc u pic pt ac vreau sa "abric" o supa crema de ciuperci azi .
va pe toate fara exceptie
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
alinushca spune:
inca un comentariu si promit ca inchei subectu. vad ca se gaseste EPO si semnificativ mai ieftin (la juma de pret) de la alt producator. http://www.farmaciiledona.ro/produse/cosmo-luminita-de-seara-cpr-x-30-I33581
Mami de (28.10.2008) si
bb2 28+
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi joann, ai voie la cumparaturi???? eu la ultima cho aveam col de 36-37 cu OI inchis si cand am intrebat daca pot merge in parcul din fata blocului mi-a zis: ce sa faci?????te duci acasa si faci un singur lucru: gaura-n pat! fii precauta, ai sarcina gemelara! sa nu te superi pe mine ca zic asa, pur si simplu nu as avea acest curaj. |
adipapazi
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
acu nu te gandi ca o sa merg nu stiu cati km sa caut haine si modele...nuuuu...cobor frumos in fata magazinului special de bb si acolo in cateva min(10 max) cumpar cateva body si niste pantaloni si poate 2 paturele si gata. ..inapoi in patut
![](icon_smile_big.gif)
offf...fetelor imi pare rau ca va luptati cu hemoroizii
![](amenintare.gif)
![](amenintare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
gabriella1 spune:
Jo, ai raspuns de la ioana-cbc .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146296&whichpage=15
Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
danaint spune:
hello
am trecut la pranz pe la mothercare sa ma uit la mega tampoanele de acolo. au 2 modele, unele slim si altele cica groase. si au si chilotei de unica folosinta, model de babe. tb sa avem si asa ceva? sau sunt mai buni chilotii de baba de bumbac? s29
ioanast spune:
Am si eu 2 intrebari , financiare sa zic asa.
Concediul de maternitate a ramas 126 zile calendaristice? Sau s-a majorat la 168 cum era o intentie?
Dupa ce se incheie concediul de maternitate care stiu ca e platit integral care e formula de calcul in CIC 75% din 855 din salariul net? Sau max 4000 ron? Stie cineva exact cum e acum in 2010?27+
si mami de Irina (10.02.2007)
alinushca spune:
e 85% din veniturile nete (deci si prime, salarii bonus, etc. incluse!!). plafonul e 4000. ca se scad apoi 15% pana la sfarsitul anului astuia e o alta treaba. nu s-a anuntat nimic despre cum va fi la anul... dar e destul de clar ca poate fi mai rau.
doar 126 de zile.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 28+
JoAnn spune:
gabriela multumesc., nici nu intentionam sa ma mai uit la subiect, credeam ca nu ne mai baga nimeni in seama...
ete d*aia nu semnai io inca contractele...se pare ca maine tre sa am o dixcutie serioasa cu dna cu care am vb . eu .
![](smiley_pregnant.gif)