Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn gabriela ![]() ete d*aia nu semnai io inca contractele...se pare ca maine tre sa am o dixcutie serioasa cu dna cu care am vb . eu ![]() ![]() Forever,Michael |
suna direct la Cluj,iti dau toate informatiile necesare .sunt foarte rabdatori
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
fetele pe cat de fericita am fost acum sunt suparata... sasha a facut enterocolita...urat de tot. are febra, face caca moale...si este trist rau de tot, sta numai lipit de mine. mi se rupe sufletul cand ii vad asa cand sufera..uffff
alinushca sa stii ca sunt tare mandra de baietii mei si in curand o sa am 3
Mami Andreea 27sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
JoAnn spune:
gabriela am sunat odata la cluj si mi-au dat exact acelasi raspuns ca si ioana cbc, adica pt o sg placenta un singur kit de recoltare.
apoi dr. mea mi-a dat o carte de vizita a unui reprez si cand am vb cu asta a zis ca trebuie 2 ...si io fac ca asta ca de, ii zice doctor pe cartea de vizita...
dar in mod sigur maine o sa sun din nou la Cluj sa imi dea info exacte.
![](smiley_pregnant.gif)
douradoudou spune:
citat din mesajul lui sashenka_h fetele pe cat de fericita am fost acum sunt suparata... sasha a facut enterocolita...urat de tot. are febra, face caca moale...si este trist rau de tot, sta numai lipit de mine. mi se rupe sufletul cand ii vad asa cand sufera..uffff ![]() ![]() ![]() alinushca sa stii ca sunt tare mandra de baietii mei si in curand o sa am 3 ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() |
imi pare rau andreea,,,mergi la doctor cu el pt ca stiu ca era anul asta un virus ..fetele de la nov-dec 20009 au patit-o si bb-eii lor la fel.....si vezi poate e bacterie si atuncoi macar poti sa-i dai ceva..sanatate multa
![](floare.gif)
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
gabriella1 spune:
nu face nimeni cap. nou?
Gabriela
25 + viitoare mami de
Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
JoAnn spune:
fetili ati vazut ca au aparut aproape toti delfinasii, mai e o odisee si intram in paine
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
haha Miru imi aminteam de povestea ta cu sucu si apa de la maternitate; da am ras si acuma! Era saracu emotionat..s-a pierdut.
Orcum ei sunt ametiti si daca nu le dam indicatii clare nu se descurca..
Fetele ia careva ELevit? Stiti daca se da oarece parte compensat? Il poate da dr de familie?
sugubina 25+ cu Puficele
ratusca83 spune:
sugubina eu iau elevit...nu se da compensat nici elevitul,nici centrum, nimic...am intrwebat si eu
27+ si ingeras in ceruri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Sashenka, sanatate multa micutului! Sa se repare repede toate relele!
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura! Sa aveti saptamani usurele pana la termen!
Am reusit si eu sa citesc ce-ati scris azi, ca la serviciu n-am avut nici o clipituta de liniste, intalnire de la 12, treburi dupa (si inainte, evident). Noroc ca am plecat totusi la 4, ca altfel faceam ore suplimentare... 23+
alinushca spune:
citat din mesajul lui sashenka_h fetele pe cat de fericita am fost acum sunt suparata... sasha a facut enterocolita...urat de tot. are febra, face caca moale...si este trist rau de tot, sta numai lipit de mine. mi se rupe sufletul cand ii vad asa cand sufera..uffff ![]() ![]() ![]() alinushca sa stii ca sunt tare mandra de baietii mei si in curand o sa am 3 ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() ![]() |
este epidemie de enterocolita. orice maini puse pe jucariile din parc si duse nespalate pe la gura inseamna imbolnavire garantata. putini parinti stiu ca odraslele lor raman contagioase o vreme si dupa ce boala a trecut si uite asa se imprastie la nesfarsit in fiecare primavara si toamna...
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)