Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 miruna al meu sot din dotare, de cate ori mergem la parintii mei, si ramnanem peste noapte,cand face baie in loc sa-si dea cu sampon se spala cu nuantatorul mamei mele.. noroc ca el este brunet si nu se vede..nici nu vreau sa-mi imaginez cum arata daca era blond si cu nuantator in cap....si mai si venea la mine sa mi zica, ca samponul lu mama este expirat ca nu face spuma si are culoare inchisa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asta a fost cea mai tare
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Doamne ai grija si de noi
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
asta a fost cea mai tare ![]() ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi ![]() ![]() |
zi-le si tu ca rasu-i simptom de gravida
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
rala spune:
Miruna, Ratusca sunteti mortale cu sotii vostri! Am notat-o cu rosu p-aia cu apa. Nici eu nu suport potabila de robinet desi toata copilaria numai asa ceva am baut ba chiar si mai rau. Deci o sa imi pun intr-o geanta niste tampoane din alea odioase, apa, trusa pt epidurala un halat si niste papuci. Dar nu stiu unde sa o tin. Nu conduc (ca sa fie mereu cu mine in portbagaj) sunt foarte pietoana si extrem de mobila. Dar geanta nu car dupa mine! Las' c-oi vedea eu ca doar mai e pana atunci.
Gabriela draga, si eu am trecut prin durerea asta in partea dorsala. la mine a trecut cu unguent din muguri de plop, in vreo 8 sau 9 zile. De la plafar. Cica foarte bune ar mai fi si baile sarate. 27+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
vmadelain spune:
Buna Burtici,
Am intrat si eu sa va salut rapid! Scrieti frate intr-un ritm!!! M-ati alergat de am limba de-un cot! Dar sunt mandra ca sunteti active!
Vazusi ca scrieti despre soti, camera bebelului, amenajari, pregatirea bagajului,travaliu, ce sa mai, sunteti o intreaga enciclopedie, si ma bucur ft mult ca am de unde invata cate ceva! La capitoul injectii cu dexa nu ma bag, caci nu stiam de ele pana sa aud la voi!
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura!!! Sa aveti parte de restul de saptamani pana la 40 de liniste si nici o problema!
Miruna, Ratusca M-ati distrat copios cu sotii vostri! Radeam singura in fata monitorului!
Gabriela Incearca sa discuti cu dr de remediii pt hemoroizi, daca iti fac de-acum probleme, trebuie ca pt restul sarcinii sa faci ceva pt ameliorare! Miruna dadea niste sfaturi, nu strica sa incerci!
AnymonaArati super bine, numai burtica e de tine, esti super dulce!
Maritza Imi pare rau de experienta cu spitalul! Ft aiurea trebuie sa fi fost! Zic si eu ce ziceau celelalte burtici, ia legatura cu ginecul tau si cere-i sfaturi ce ar trebui sa faci pt acea infectie! Cu ea nu poti sta!
JoAnn Ma bucur ca colul e bine inchis! Stai cumintica, mult a fost, putin mai este! Curaj pt bebelinele tale!
Burtici, si eu consemnez o bebelina care loveste la ficati! Se pare ca imi stie punctul sensibil, ca da mama cu putere, asta in timpul zilei; in timpul noptii face box cu vezica mea si ma duc la buda de n ori pe noapte, si tare greu e sa readorm...
Ar mai fi fost ceva de spus...dar cu creierii varza de nesomn, ma las pagubasa momentan!
Azi am control, de abia astept sa-mi vad fetita! Sa-mi tineti pumnii, caci azi vb cu dr mea sa vina dupa mine la Euroclinic! M-am decis sa nasc acolo, si sper sa primeasca decizia mea cu lejeritate! Ea e medic colaborator acolo, deci nu ar trebui sa zica nu...dar surprize pot aparea oricand!
Imi fac lista cu ce sa mai intreb...vreo sugestie?!
Va pup cu drag si ma duc sa inghit ceva...am slabit 1 kg si ceva, nu prea imi mai este pofta de mancare!!!habar nu am de ce...
Madalina25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
prietena mea a scapat de hemoroizi facand baie cu marar...si s-a retras ff repede...poate ajuta pe cineva
Doamne ai grija si de noi 27+
vmadelain spune:
Am avut revelatia ca si eu am schimbat semnatura azi! Am intrat in saptamana 27!!! Inca una si intram in trimestrul III!
Cinste cu limonada, cafea cu lapte, pepsi sau ce va doreste inima, pentru burticile frumoase si destepte!
Madalina26+
sunset_zuzi spune:
a murit Michael Montignac...am vazut stirea pe Antena 3
Doamne ai grija si de noi 27+
Siuta spune:
citat din mesajul lui Elfica Gata, v-am prins din urma ![]() Legat de tampoane de lauze: daca le facem de dinainte, nu riscam sa se umple de microbi si sa nu mai fie sterile? De ce sa nu le facem pe loc, cand vedem si debitul si stim cat de groase sa le facem? Si atunci scoatem si tifonul si compresa sterila si le punem peste... E vreun impediment daca procedam asa? Imi iau la spital doua pachete de vata, o rola de tifon mai lat si niste pungute cu comprese sterile si ma descurc la fata locului. Ce ziceti, fetelor care ati trecut prin asta? ![]() ![]() |
Elfica, eu asa am procedat la prima nastere, si asa voi proceda si acum
![](icon_smile.gif)
Fetele cu lenjeriile, am intrat si eu pe site-ul cu lenjerii. Ce de lucruri dragute au! Sa ne spuneti si noua daca sunt ok , cand va vin produsele
![](floare.gif)
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui ratusca83 miruna eu l-am trimis zilele trecute pe sot sa-mi ia protejslip de la farmacie si a venit cu absorbante pt noapte ![]() ![]() ![]() |
Sau alta data cand i-ai facut ciorbica si mancarica de legume, s-a dus si a venit cu multe casolete de carne ca a crezut ca sunteti in pana la acest capitol
![](icon_smile_big.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)