Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)
Raspunsuri - Pagina 17
puiutza spune:
Lora, Mari78, Andreea, Tanamera - mersi.
Hai ca iar m-a apucat plansul... Doamne se sensibile suntem in sarcina!
Hai ca vorbesc de altceva sa imi treaca.
Apropo de miscarile lui BB jos- cateodata imi da asa tare ca simt ca fac pisu pe mine. Deci e normal sa fie asa.... Si simt nevoie sa stau tot mai cracanata - mai ales cnad stau jos ca altfel protesteaza la greu. Ieri cand am mers la dr ma gandeam ca imi spune ca se apropie nasterea - la cate simteam eu (il simteam ca e in chiloti la mine pe bune) si mi-au mai si spus unii altii ca mi-i burta lasata. Dar dr a zis ca el zice ca ne vedem dupa ce se intoarce el din concediu adica dupa 11 sept. Asa mult sa mai stea bebe? Oricum eu voi sta linistita...poate poate!
Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 puiutza, condoleante pentru bunica ta Valentina 33+ ![]() |
mersi,

Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Off, acum m-a luat plansul..mi-as fi dorit sa traiasca bunica ca sa-l cunoasca pe Matei
..
Klarisse
graviduta 33+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6
tanamera spune:
| citat din mesajul lui mari78 He, he, sunt membru junior si vad ca m-au gradat Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
Felicitari
!
31+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
mihaelka felicitari pt mamaruta grasuta!!
Fistiq are Maia cu cine semana inalta si grasuta!
. Sotul are 1/91 si 100kg!!
kiti,chichi m-am obisnuit cu voi mai active,si acum mi se pare ciudat ca intrati asa rar!!Mai lasati dragelor muncile!!!
ramohd bine ai venit!!Yupiii,se-nmultesc Timisorecnele!!
.Scrieti datele(UM,DPN)si le trecem in listuta!!
mari vreau si io pandispan cu prune!!
klarisse e super fusta! S-o porti cu placere!
puiutza condoleante!!Asa e viata,unul se naste iar altul moare!
.Dar daca spui ca a fost bolnava,poate DD a vrut s-o scuteasca de suferinta!!
Da,e trist sa pierzi pe cineva!Si-eu mi-as fi dorit sa mai traiasca tata sa-si vada nepotica,ca tare mult si-a dorit nepoti,si nu a apucat sa-i vada!!

Fistiq saptamana viitoare ii dam "papucii" la Tudor!
Sunt gata!
Si eu as rontai intr-una ca o termita! Si se si vede ca am mancat ca o sparta!!![]()
Deci!!ANDREEA,PIANNA,TUTZ,RAMONA,CAMI si .....care era cealalta din Tm??Aaaaaa....IO!
cred ca sapt viitoare pe Marti-Miercuri ar fi ok,nu???Cand vreti voi!!
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Puiuta condoleante!
Asa e, le aseaza DD cum e mai bine...
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 34+
Fistiq spune:
Anuto, multumim!
Primim cu mult drag si bucurie, dar sper sa nu va deranjati prea tare 
Eu ma terminat mamaliguta si pestele cu mujdei de facut, si-mi astept husbandu' sa-l hranesc si sa-l las in pace in rest ![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 kiti,chichi m-am obisnuit cu voi mai active,si acum mi se pare ciudat ca intrati asa rar!!Mai lasati dragelor muncile!!! Ana 33+ Maia Elena lu' mama |
Ce sa fac...asa e pe ultima suta la lucru...
Dar de miercurea viitoare

Iar de citit, citesc tot, sa stii, doar ca nu prea apuc sa raspund
Puiutza - condoleante

Kiti,
33+ si mami de Vlad 15.05.2006
2ingerasi spune:
Salutare, fetelor!Am scos si eu capul din perna ca am avut o noapte de cosmar. Sunt racita tun, si pe langa asta mai am si o viroza intestinala,k eu asa racesc,toata... Asa ca azi-noapte am stat mai mult pe tron decat in pat....
condoleantze, Puiutza, pentru bunica ta. Sa se odihneasca in pace!
Ramohd, bun venit! Sarcina usoara si bebic sanatos si la termen!
Am ciitit tot ce ati scris pana acum in speranta ca dau de ceva vesti despre Office,dar nimic... Nici de Magdy nu stiu nimic.a spus ca imi da ea mesaj cand poate. Vatin la curent...asta daca nu are net in spital si poate sa ne dea ea de stire direct...
Felicitari celor care au schimbat semnaturica! Tot asa pana la 40 de saptamani!!
Pot sa ma inscriu si eu la coada pentru o bucatica de tarta cu prune? Da' nu cred ca imi face bine la burta mea (la prune ma refer...
)...Da' pofta e pofta!!!!
Si eu m-am trezzit cu o veste proasta de dimineata. Am o versioara in tara, insarcinata in 15 saptamani.E de aceeasi varsta cu mine, are 29 de ani... Si plangea spunandu-mi ca i-a iesit prost triplul test. I-au iesit rezultate de 1/379 (limita fiind de 1/385) pt Sdr.Down si 1/794 pt Sdr. edwards (limita fiind de 1/3000). e prima sarcina din viata ei, nu fumeaza, nu bea, nu s-a drogat niciodata,are sub 30 de ani... Nu stiu ce sa zic, dar cred ca si-a facut prea repede testul...adica la 14 sapt si 2 zile de sarcina. Eu stiu ca asta se face dupa 16 saptamani. Nu? sau gresesc eu? eu nu am facut triplu test pt ca mi-a iesit bine dublu-test... oricum, se duce sa il repete si sa se programeze si pt o aminio... sunt dintre voi persoane care au facut amniocenteza?
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si
35+
Antonia Maria
Fistiq spune:
Pun si eu un link cu tot ce e despre concediul si indemnizatia de crestere copil.
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+