Viitoare mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(145)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
puiutza, condoleante!
Acum macar nu o mai doare nimic si, vorba fie-mii, a plecat pe o alta planeta unde e tanara si fericita - asa i-am explicat noi ca se intampla.
Lora, mami de Iustina si 
39+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari78 spune:
Puiutza condoleante pentru bunica
Cat despre somn, vezi ce scria Eveine in capitolul trecut. E foarte posibil sa poti naste cu medicul tau.![]()
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
Andreea82 spune:
Ramhold, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare! 

Am primit intariiiiiri!!!!![]()
Puiutza - felicitari pentru bebelinul grasun!
Imi pare rau insa pentru bunica ta. Condoleante
Klarisse, frumoasa fusta! Imi place tare mult si culoarea![]()
35+ cu un carucior
.... sau 
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari78 Poti incerca sa iti iei o pereche de blugi pentru gravidute pe care poti sa ii porti si dupa. Adica sa cauti blugi cu bentita lata in talie, sa vina sub burtica, nu din cei care au material elastic peste burta (sper ca m-am facut inteleasa). Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
Eu mi-am luat la inceputul sarcinii o pereche de pantaloni de-astia cu betelie, dar pe la 5 luni nu ii mai puteam purta - ma strnagea prea tare betelia...deci trebuie incercati parerea mea, mai ales ca acuma burticile sunt mai mari.
Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
botosel452 spune:
Klarisse Foarte frumoasa fusta, sa o porti sanatoasa! AM vazut multe lucruri frumoase pe site, dar fara sa le probez, imi este cam frica sa le iau.
Mari78, cred ca pot vizualiza modelul de pantaloni despre care vorbesti, dar nu stiu daca am vazut pe undeva (bine, nici nu pot spune ca m-am uitat prea bine; dar acum, fiind amenintata de vreme, cine stie, poate ma mobilizez).
Si cand ma gandesc ca am un raft de sifonier plin de blugi...si nu gasesc nicio pereche care sa imi vina,cat de cat 

La decolteu nu ducem lipsa, avem ce arata si am tot aratat vara asta ![]()
Valentina
33+ 
mari78 spune:
Da, pai la pantaloni nici eu nu m-as incumeta sa comand de pe net. Trebuie probati.
37+ cu Anca Ioana
poze noi
Teodora 2 ani+
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Puiutza imi pare tare rau pentru bunica ta . Intr-adevar asa merge viata, unul vine altul pleaca..fruntea sus si gandeste-te la .![]() ![]() Klarisse graviduta 33+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 6 |
Mersi Klarisse! Am spus-o mai mult - asa ca dovada ca DD le aranjeaza pe toate sum stie el mai bine. Mama mea era tare suparata ca nu poate veni la mine sa stea sa ma ajute si inainte si dupa nastere deoarece se agravase f. tare starea bunicii mele. Uite ca DD are planurile lui. Asta e viata! Oricum ne asteptam sa zic asa. Mersi inca o data!

Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
mari78 spune:
Eu am luat astfel de blugi in sarcina cu Teo de la magazinul Rococo de pe Calea Victoriei. Nu stiu daca mai este magazinul acolo acum, dar mai sunt altele prin Bucuresti (parca aproape de Unirii, la Sfantul Gheorghe)
He, he, sunt membru junior si vad ca m-au gradat![]()
37+ cu Anca Ioana
poze noi
Teodora 2 ani+

. Intr-adevar asa merge viata, unul vine altul pleaca..fruntea sus si gandeste-te la
.