Suntem in clasa a doua:2010-2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Flowers spune:
Nicoleta
. Chiar nu-i greu deloc penarul plin, cred ca are cam 500g.Oricum nu cara ea prea mult ghiozdanul decat din casa pana la masina si la scoala doua etaje.![]()
Iasmin08 spune:
Flowers
, mey ma facusei curioasa cu penarul. Am deschis special sa vad ce penar ai luat.. cand colo identic cu al meu !!! (mai putin culoarea ca la al meu crem).
Eu l-am luat cu 16 ron, tu cu cat l-ai gasit (sa stiu daca am luat teapa sau ba).![]()
Dupa ce am spalat ghiozdanelul vechi chiar arata bine. Nu stiu cat o va mai duce, dar daca il duce catev luni tot e bine.![]()
Mamici de baieti- nu am gasit pantaloni ca lumea sa nu trebuiasca luati din talie (o fi puiul meu prea slab???) Nu am mai luat pantaloni reglabili din talie, ca anul trecut de a doua zi a mers cu ei in mana, li s-a rupt o smecherie si cam asta a fost. Tare ma mai enerveaza ca dupa ce ca ii cumpar, trebuie sa alerg la croitor sa ii modifice. UUuooofff. Voi ati gasit ceva care nu trebuie modificat?
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Nicoleta spune:
Iasmin, tocmai i-am cumparat azi lui Stefan blugi (aici nu trebuie uniforma, la scoala lor), 2 perechi... Si prima data a inceorcat Regular. Dar erau asa largi!! Am incercat apoi Slim, erau si aia larguti, dar erau mai ok. Eu stiu ca Stefan e slabanog, ca tot face fitze la mancare... Asta e. El are 125,5 cm si vreo 24 de kg... asa avea ultima data... :( Mai e cineva la categoria tantarel?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Flowers spune:
Iasmin, n-ai luat teapa mare, eu am dat doar cu 1 leu mai putin.
Ma bucur ca Julia l-a ales pe acesta in locul unuia cu Hannah.![]()
Nici noi nu avem uniforma, i-am luat fustite , rochite si pantaloni de blugi.
madyrizi spune:
noi suntem la categoria tantarel 

. slab rau, nu prea inalt (125 cm) si cu capul mare
.
flowers foarte frumoase lucrusoarele voastre. ale noastre sunt cu bakugan toate (penar, ghiozdan, coperti caiete, creioane etc.). cred ca daca s-ar pune emblema scolii bakugan la baieti si hannah la fete ar fi toti superincantati de uniforme.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
sorana spune:
Ua ce bietei mititei.
Fi-mea e mare si grasa ![]()
Are 133 cm si 32 kg
Deja la haine intra la categoria "adolescenti" la copii nu mai gasim marimea ei.
Foarte curand (probabil chiar din toamna) vom cumpara si incaltaminte de la adulti. La sandale deja am luat 34 ... rolele sunt puse la 35 ... deci ghete de iarna (poate si adidasi) sigur 35 ....
Am luat si eu penar (se desface in 4 si e cu Phineas si Ferb). Am luat si 4 tricouri albe. Treningul l-am probat si e ok, adidasi de exterior idem.
Am mai luat caiete, pixuri cu guma, creioane colorate, acuarele, cateva coperti.
Stoluri, hartie cerata, hartie glasata, carton colorat mai avem gramada de anul trecut, ghiozdan idem.
Deci mai mvem de luat uniforma si adidasi de interior.
Deocamdata insa plecam in concediu 1 saptamana, vom mai vedea cand ne intoarcem.
Sorana si Monica (7 ani)
carolinah spune:
Wow, Sorana, ce mare e fata ta. Eu credeam ca fii-mea e inalta (130 cm, 25 Kg) dar a ta e si mai si.
Mi se pare insa ca are greutatea cam mare. Pediatrul ce v-a zis?
Am luat si eu de toate, mai putin uniforma, ca se pare ca e una cu violet ceva, vom vedea la fata locului (noi schimbam si orasul si vom vedea cand ne mutam).
Tricouri albe ar trebui sa iau si eu, dar mai are ceva polo-uri care-i erau mari anul trecut, ar trebui sa fie Ok si alea...
Pt cea mica (grupa mare) am luat bloc desen, creioane colorate, acuarele, pensule, caroici, plastelina, hartie creponata si glasata, lipici, foarfece. Cam atat.
Noi lipsim prima saptamana de scoala ca suntem in concediu si fetele sunt f fericite pe tema asta
. Sunt "cea mai buna mama din lume"
Sabina spune:
bai daca e sa ma iau dupa cifre, fimea e obeza, 1.20 m si 25 de kg) da pe bune ca arata f bine, ok, un picut de burtica si nu f subtiri brate, dar ii vin si haine de 6 ani si pe alea reglabile le strange mult (are haine englezesti ca marimi)
acu chiar sunt ingrijorata .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
livia72 spune:
Sabina, este foarte frumoasa si absolut normala fetita ta. Si fiul meu Alex e la categhoria mai grea adica 133cm si vreo 35 kg dar nu e gras, doar cu carnitza pe el.
Voi ati reusit sa faceti toate temele de vacanta, ca noi ne-am trezit pe ultima suta de metri ca mai avem cate ceva de scris iar la mate mai avem cateva pagini de culegere.
Noi la pantaloni mergem cu raiati bleumarin si nu am avut nevoie de ajustari.
carolinah spune:
Sabina, relax ca n-am dat-o pe fata mea de etalon, ci de exemplu...
A mea e cam costeliva si in grafice e mereu la aia mai slabi (nu ca ma-sa
)
. Ale mele sunt ambele asa, cu coastele si oasele pelviene la vedere, dar altfel armonios construite de la balet, cred...
De asta am si intrebat ce zice pediatrul, ca eu stiu doar calculul ala clasic cu:
inaltimea = 5 x varsta + 80
greutatea = 2 x varsta +9
Dupa calculul asta, fiica ta e perfecta la 8 ani si a mea pe de laturi...!
Livia, eu iau temele de vacanta exact asa cum sunt: facultative...
Asa ca facem numai de antrenament, ca sa nu uite sa scrie si sa socoteasca, pt ca de citit, citeste oricum (o gasesc seara dupa ce dam stingerea cu lumina aprinsa citind
).