Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
CRIXIA spune:
Tii, ce viteza aveti la scris! O zi am lipsit si a trebuit sa alerg ca sa va prind din urma!
Cornelia, n-am inteles cu next-ul, primesti comanda de la ei direct acasa la tine( posta)? sau comanzi la adresa sorei tale si apoi iti trimite ea? Eu am primit de pe alt site din UK direct acasa, cu posta RO.
Lizuca, Bettyk, ce cumparati nou in anul II? Iar ghiozdan, uniforma?
Am citit in fuga, nu mai stiu cui, cine, care....ce sa spun...
Nu stiu cand mai pot intra....Va pup!
Cris mami de Alexia & Ana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emaaimee spune:
sa zic si io de scoala:
Oana a fost la playschool de la 3 la 4 ani. cand au terminat stiau sa scrie/recunoasca literele si cifrele.
cupilu' meu a inceput scoala anul trecut Junior Infants.
acum o sa inceapa Senior Infants.
anul viitor o sa sa fie in First Class.
deci un fel de gradi in cadrul scolii: grupa mijlocie si mare in cadrul scolii. cu acte in regula: uniforma, carti, etc.
si e obligatoriu sa faci Junior& Senior ca apoi sa treci in First Class.
asa ca noi suntem scolarete deja. am dat o caruta de bani pe carti& una-alta de scoala: culori, etc. plus uniforma, o am de anul trecut. fusta& pulover cu anchior&cravata, pantalonul& bluza de sport. am luat doar: camasa alba cu maneca lunga, ciorapi lungi rosii, pantofi negri, tricou polo de sport cu maneca scurta, adidasi.
anul trecut au facut toate literele, stie sa le scrie, recunoasca, gaseasca cuvinte cu lit respectiva. si cifrele de la 1-10. au mai facut irish, religie, muzica, etc.
stie sa scrie in romana ca se scrie cum se aude o mai ajutam putin la ce,ci,che,chi, ghe,ghi, sh,tz, astea specifice lb romane. dar le-a prins rapid. fara sa vrem aproape.
nu intentionam sa o invat alfabetul, dar daca asa e programa... si cat a fost in ro, m-am trezit ca imi scria liste de cuvinte in romana pe messenger
ALAPTATUL HELPLINE
![](mamica.gif)
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 ema, ce zici tu acolo...e poveste(paste integrale reni de la Ikea cu unt& zahar Muscavado, paste de orez cu unt arahide, hrisca cu sirop de artar& unt arahide)...pai uiti ceva, si anume : noi suntem in ROmanica noastra minunata...tu ... ![]() Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" |
Alina, cand am fost in vara asta in RO, am luat de la Carfour unt de arahide si paste de orez. si hrisca de la tara. io nu zic sa mancati asa
![](icon_smile_big.gif)
si nu stiu pe cine am auzit ca spray ulei light se gasesti si in RO.
ALAPTATUL HELPLINE
![](mamica.gif)
POVESTEA MINUNII
DanaAlex spune:
tiiiii, am dormit de pranz, pana acum...Tibi inca mai doarme, isi spune cuvantul oboseala acumulata vara asta
asa ca 'neata pe seara!!!de la mine
Ema- nu e vorba sa ne combatem ideile intre noi; eu sunt si mai directa (cei ce ma cunosc, stiu), de fapt am divortat de primul sotz (la 27 de ani) cand mi-a dat prima palma (n-am mai asteptat sa discut, sa plang, sa ma lamentez sau altceva...) l-am dat afara din casa (era a mea) si ne-am intalnit direct la judecatoria cta la primul (si singurul) termen in dosarul ce avea ca obiect divortul...insa de atunci m-am mai maturizat/rodat, intru in contact cu oameni ce au probleme si ajung la despartiri/divorturi (prin natura meseriei) si am constatat si eu ca in casatorie unele subiecte litigioase se rezolva si pe cai mai "feminine", totul tine de a vrea sa faci mici compromisuri pentru bunul mers al relatiei
de aceea am si zis ca-ti admir modul direct, dar e un picutz utopic pentru anumite persoane, pentru vremurile in care traim...etc/utopic folosit cu sensul de nerelizabil - nu poti divorta de sotzul tau daca acesta refuza sa se duca sa-si faca spermograma si nu e incantat ca a nascut vecina de la 3 si barba-su da de baut...
in fapt, poti divorta, dar trebuie sa si vrei asta!
in fine, ai inteles despre ce e vorba si nu ca as critica eu gandirea ta sau tu pe a mea...ne imbunatatim ideile, dicutand...doar atat
super ...Lulu, Ema - o sa fac si eu pane-uri asa...mersic de retete!
Crixia mami ai intrat in pregatiri de scolarita
Ely- bine ai revenit din concediu! esti cu forte proaspete...
am tot adunat gashca de scolarite, ia sa facem bilantz...deci avem: Crixia, Cornelia, Happy intra clasa i-a ...mai e cineva???
DanaAlex spune:
paste de orez si ulei la spray cumpar si eu, inca din 2001-2002 ...restul nu ma tenteaza
las' cuscra ca-ti gatesc eu paste de orez vietnamez ...sunt bune!!!
spray nu mai am, insa cumpar cu proxima ocazie...
untul de arahide...cum il folosesti cu pastele de orez?
eu le fierb si le gatesc stil chinezesc...cu legume al dente si fashii de carne, ciuperci, etc...
hrisca- am dat pe google si am aflat ce e...o sa intreb la magazinul bio daca au
va iesim pe afara, s-a trezit mandrul meu!!!
bettyk spune:
Buna dragele mele! Azi am dat iama prin magazine in cautare de rechizite.
Crixia,nu mai cumpar uniforma. am luat anul trecut 2 si ii vin ,sunt ok asa ca macar de cheltuiala asta am scapat.dar ne mai trebuie ghiozdan(logic cumparam altul ca ala e prea mic acum cica si s-a si patat),rechizite,camasi,pantofi,etc.
deci cheltuiala va fi..............si am lasat-o in seama lui tati ca vine luni si sa mearga cu copilul sa ii ia ce ii trebuie.
Acum ma relaxez un pic si apoi la treaba!
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
emaaimee spune:
citat din mesajul lui DanaAlex tiiiii, am dormit de pranz, pana acum...Tibi inca mai doarme, isi spune cuvantul oboseala acumulata vara asta ![]() asa ca 'neata pe seara!!!de la mine Ema- nu e vorba sa ne combatem ideile intre noi; eu sunt si mai directa (cei ce ma cunosc, stiu), de fapt am divortat de primul sotz (la 27 de ani) cand mi-a dat prima palma (n-am mai asteptat sa discut, sa plang, sa ma lamentez sau altceva...) l-am dat afara din casa (era a mea) si ne-am intalnit direct la judecatoria cta la primul (si singurul) termen in dosarul ce avea ca obiect divortul...insa de atunci m-am mai maturizat/rodat, intru in contact cu oameni ce au probleme si ajung la despartiri/divorturi (prin natura meseriei) si am constatat si eu ca in casatorie unele subiecte litigioase se rezolva si pe cai mai "feminine", totul tine de a vrea sa faci mici compromisuri pentru bunul mers al relatiei de aceea am si zis ca-ti admir modul direct, dar e un picutz utopic pentru anumite persoane, pentru vremurile in care traim...etc/utopic folosit cu sensul de nerelizabil - nu poti divorta de sotzul tau daca acesta refuza sa se duca sa-si faca spermograma si nu e incantat ca a nascut vecina de la 3 si barba-su da de baut... in fapt, poti divorta, dar trebuie sa si vrei asta! in fine, ai inteles despre ce e vorba si nu ca as critica eu gandirea ta sau tu pe a mea...ne imbunatatim ideile, dicutand...doar atat ![]() ![]() super ...Lulu, Ema - o sa fac si eu pane-uri asa...mersic de retete! ![]() Crixia ![]() ![]() ![]() Ely- bine ai revenit din concediu! esti cu forte proaspete ![]() ![]() am tot adunat gashca de scolarite, ia sa facem bilantz...deci avem: Crixia, Cornelia, Happy intra clasa i-a ![]() ![]() |
Dana, eu ma refeream numai la modul general: adica ea vrea copii, el nu ever. atunci sunt numai 2 optiuni din punctul meu de vedere.
ALAPTATUL HELPLINE
![](mamica.gif)
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
citat din mesajul lui DanaAlex paste de orez si ulei la spray cumpar si eu, inca din 2001-2002 ...restul nu ma tenteaza ![]() las' cuscra ca-ti gatesc eu paste de orez vietnamez ...sunt bune!!! spray nu mai am, insa cumpar cu proxima ocazie... ![]() untul de arahide...cum il folosesti cu pastele de orez? eu le fierb si le gatesc stil chinezesc...cu legume al dente si fashii de carne, ciuperci, etc... hrisca- am dat pe google si am aflat ce e...o sa intreb la magazinul bio daca au va ![]() |
cu placere pt retete
![](pupic.gif)
untul de arahide il pun peste pastele fierbinti si gata.
imi place si meiul si arpacasul. arpacas cu miere& nuci maruntite. mi-am facut si coliva cu bombonele. mi-am mancat coliva
![](icon_smile_big.gif)
ALAPTATUL HELPLINE
![](mamica.gif)
POVESTEA MINUNII
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui bettyk ...tati.. vine luni ... |
pentru asa veste
![](punk.gif)
![](punk.gif)
bine ca ai aflat data exacta
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
bettyk spune:
Multumesc Dana
Sunt tare fericita.
Stai sa ma vezi luni. acum nu am inca emotii,da luni........
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!