Gasca de Constanta *121*
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Deci..SNITELE LA CUPTOR
Carnea de pui/porc(ideal de pui) taiata f subtire. oualebatute se amesteca cu lapte +cascaval ras sau branza sarata, piper .Carnea se da prin pesmet apoi compozitia de oua,apoi iar pesmet, se pun in tava in care se pus hartie de copt si bucatele mici de unt.Deasupra se pune tot unt.Se lasa la cuptor pana capata culoare aurie,pe ambele parti.Dureaza destul de putin.Fara fum/ulei/etc.
Banuiesc ca si pestele pane se poate face tot in acest gen.Eu pestele il fac la cuptor cu felii d erosii deasupra si de lamaie, fara folie de aluminiu, sau cu felii de lamaie in burtica pestelui ,cu ulei de masline si zeama de lamaie si mult patrunjel tocat, pestele infasurat in folie si pe gratarul de teflon.
Cat despre invitatia ta Cuscra....nu pot confirma 100%, avand in vedere ca la noapte plek spre Bucuresti..am chef de odihna, dar discutam oferta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cryss_cryss spune:
Ema multumesc ptr sfaturi.
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
elypetrov spune:
Buna misselor minunate .Ufff dar mult a-ti mai scris , am stat ceva timp pana am citit tot. Asa , sa va povestesc cum a fost la socrela , fata buna nu poama acradar nici prea coapta . In fiecare zi am fost pe balta la peste , dimineata cu ochii carpiti fuga la peste , la 05:30 eram pe balta iar seara la 17:30 , seara luam si copiii la peste fiecare cu undita lui . Peste am prins destul dar dupa parerea mea mic, cel mai mare avea 25 cm cu tot cu coada prins de cumnata , experta in asa ceva .Acasa am ajuns miercuri , plecati de sambata si ca o gospodina ce sunt m-am apucat de pus vinete si ardei la congelator, iar azi am facut zacusca , buna zic eu, de maine gata la servici s-a papat concediu LULU sa stii ca zona este super unde mergeti in concediu , am fost si noi dar la Gura Raului , am vizitat o gramada de locuri, dar nu am reusit chiar tot ce ne-am propus
o zi racoroasa ca eu am facut sauna in bucatarie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Cryss, noi stam in spate la Grand, dar pina in jurul datei de 10 septembrie, pe urma, ne mutam la Lazu, ca incepem scoala.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
cryss_cryss spune:
Ghiulten,daca ai timp poate ne vedem in seara asta in parc la teatru de vara(eu stau langa Traian).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Cryss, nu promit nimic, in seara asta ajunge si al meu acasa, si s-ar putea sa avem si ceva musafiri. Dar , cu siguranta, reusim sa ne intilnim pina la urma.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
ema, ce zici tu acolo...e poveste(paste integrale reni de la Ikea cu unt& zahar Muscavado, paste de orez cu unt arahide, hrisca cu sirop de artar& unt arahide)...pai uiti ceva, si anume : noi suntem in ROmanica noastra minunata...tu ...
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
emaaimee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
ce frumos ai explicat...insa santajele emotzionale au si ele rostul lor, pentru ca suntem femei si mai ales pentru ca nu ne este la indemana din diverse motive(iubirea fata de el, dependenta de orice natura, etc) sa dam cu piciorul la o relatzie...asa ca, e adevarat ce spui ca "o relatie de cuplu normala, sanatoasa se obtine numai cu o comunicare reala si fara ocolisuri", dar eu intzeleg ca ei au tot discutat si el refuza comunicarea pe acest subiect, deci...dupa capul meu, sa mai incerce si asta...poate il "indupleca", iar abia apoi sa se gandeasca la despartire In dragoste ca si in razboi, toate metodele de cucerire sunt acceptate (si cateodata mai iei adversarul si pe ocolite) parerea mea ![]() cum zicea ieri cineva?...suntem o tzara de "parerishti", opinishti ![]() ![]() plus ca un barbat(sotz)/tata isi accepta copilul dupa nastere, e descoperit si spus de oamenii de stiinta, barbatzii nu au capacitatea emotionala sa iubeasca o "burtica"(un fat, adik ideea de copil), stim si noi din experienta ca asa este. rari sunt acei barbatzi care viseaza cu ochii deschisi la copilul ne-nascut...si-l doresc cu ardoare iar intr-o casnicie compromisurile sunt la ordinea zilei...asta e casatoria sa mearga...altfel, am eu clienti ![]() Ema- ![]() ![]() p.s. sper sa n-am greseli de orto, mancat litere, etc...nu am vreme sa corectez...treuie sa plec va ![]() |
Dana, asta e punctul meu de vedere. and I stand by it
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
la fel respect si opiniile tale chiar daca nu sunt de acord cu ele si nu doresc sa combat pe nimeni. inteleg la fel ca discutam si e normal sa avem pareri diferite, deh cate capete, atatea pareri
![](icon_smile_big.gif)
si sunt de acord cu compromisurile
![](icon_smile_big.gif)
ALAPTATUL HELPLINE
![](mamica.gif)
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
ema, cum faci pane la cuptor??? p.s. eu stiu sa fac cascaval pane/peste pane, snitele doar in tigaia cu ulei...cred ca la cuptor sunt mai dietetice |
pane la cuptor:
pun hartie de copt pe grill-ul de la tava. apoi dau cu spray de ulei pe hartie, pun peste pane, cascaval, etc. mai dau cu spray si deasupra si gata.
pane fac si in tigaie nonstick cu spray de ulei.
ALAPTATUL HELPLINE
![](mamica.gif)
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss Ema multumesc ptr sfaturi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cristina |
nu a zis ca iti doresti o jucarie de plus, am dat un exemplu prin care vroiam sa explic ca a avea un copil e un lucru f imp si trebuie sa cada de acord amandoi sotii. si e normal sa fii frustrata pana la lacrimi. o super ok, stai linistita. se intampla oricui.
ma refeream la santaj emotional cu lacrimi si tot tacamul ca sa impresionezi si sa cedeze.
acum am inteles exact situatia. sper ca nu te-am speriat
![](icon_smile_big.gif)
now, sa o luam usor. deci vrea copii, dar nu e timpul.
vorbiti cand e el f relaxat si tu. si intreaba-l cand crede el ca e timpul pt a avea copii. si la fel ii poti spune ca tie ti-a venit timpul
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
aaa, cand vezi un bb/il iei in brate ii poti spune: al nostru cred ca ar semana cu noi, ce bb frumusel ar fi. o Cristinica mica sau numele lui
![](olala.gif)
ALAPTATUL HELPLINE
![](mamica.gif)
POVESTEA MINUNII