Fluturasi de martie-aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Salutare (intr-un sfarsit apar si eu...)

Multumesc mult pentru urarile de ziua mea!

bb_yasmi
, La Multi Ani! (scuze de intarziere)....ce-mi doresc mie, iti doresc si tie: sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri cu ea, sa avem o nastere usoara, cu copii frumosi si sanatosi!

Eu nu am nimic special de raportat...Cand imi fac timp, o sa pun si eu niste poze pe contu comun.

lalely07, eu zic sa nu te impacientezi! Starile astea de panica si de frica fac mai mult rau lui bebe! Sunt atatea motive pentru care poti avea acele firicele si care sa nu aiba treaba propriu-zis cu bebe..... O sa mergi la doctor, si o sa te linistesti, o sa vezi!

Alina

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici!
V-as invita la o caffe sau ...un ceai dar nu beau nici una nici alta.
Asa ca va invit sa ZIMBIZI numai asa puteam avea o zi minunata!

lalely Iti ti pumnii, trebe sa fie bine, musai!Ai incredere in Dumnezeu, nu te pripi inainte de vreme... mergi la dr si te asteptam cu vesti bune.

roxy hai cu vesti bune, ... nu ne mai tine pe jar. Daone ajuta sa fi bine!

Eu sunt binisor cu exceptia unei "probleme". Eu mereu "omul problema". Ieri am fost in buc sa-mi fac analizele pt primul trimestru (sunt f curioasa de rez, imi este si teama pt unele, sper sa fie ok, Doamne ajuta!)...dar dupa ce am ajuns acasa mai pe seara m-am trezit cu un herpes in coltul gurii. Ce ma fac? unde apuc? Toata noaptea am stat cu crema de propolis si nimic, dim era mai accentuat.Acum mi-am tamponat tinctura de propolis...simt ca arde acolo, sper sa-l usuce... mi-a fost sete rau, sau pofta de o bagheta cu masline, ...aveam cumparat, dar nu am papat ca tot imi spuneam "las ca ajung acasa si pap ciorbita", ca nu ammai papat de 4 zile o ciorba...
Cu ce ma sfatuiti sa ma mai doftoricesc?

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, lasa-l sa treaca de la sine...Cauta sa nu folosesti nimic pe parcursul sarcinii, decit daca e musai. Eu cind am avut(e adevarat nu in sarcina asta) l-am lasat sa treaca de la sine.

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata burticutzelor!

Roxy te asteptam cu vesti bune!

Lalely abia astept sa ne scrii ce a spus doctorul, eu insa sunt sigura ca totul va fi bine!

Catank efectiv nu stiu ce sa iti spun in legatura cu herpesul, ca nu am avut absolut niciodata si ar fi culmea-culmilor sa imi apara fix acum in sarcina!Exista acei plasturi de la Compeed, sper ca nu ma insala memoria in legatura cu denumirea lor si ai putea intreba la farmacie daca sunt buni si in sarcina!

Si la noi e cam innorat si ma bucur atat de mult ca asa m-am saturat de caldura. Asa parca am alta stare, ma simt mult mai bine daca nu e foarte cald.

Iony draga mea, pai bine intri tu si nu ne dai nicio veste, cum te mai simti, de ce nu ai mai intrat pe la noi, cum a fost cand l-ai vazut pe bebe?Te asteptam cu ultimele noutati, poate aseara erai obosita, te intelegem!

tuturor! Incepe sa iasa soarele deja

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

Nici azi nu o sa prea fiu pe acasa , am intrat pe fuga (din nou)si

Bb-yasmi, felicitari pentru baiatel ! Sa fie sanatos si frumos! Ma bucur nespus ca vei avea pereche. Tati ce zice?

catank, si eu am avut herpes si mi-am pus plasturi herpetici, e adevarat ca nu am intrebat dr dar vad ca nu a afectat cu nimic. Aveam cam 7-8 sapt cand a aparut. Din metode babesti: pasta de dinti, ness, spirt..cam tot ce ar putea sa usuce bubitele. Si bea fff multa apa, aproape in continuu. Eu asa fac, dar oricum in mai putin de 5-6 zile nu trece

Am fugit, va pup dulce, si astept vesti de la roxy

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 14+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

mandreeacmultam de solutie, nu stiu daca o fi bun, intreb la farmacie
simonacip cind l-ai avut sa inteleg ca ai fost insarcinata? imi este teama sa nu-l afecteze pe bebe

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Fetelor si eu bolesc :( am luat o nenorocita de raceala de la barbat!

eu am racit ffff rar la viata mea, se pare ca sunt mult mai sensibila acum. Nu ma doare nimic, nu am facut febra, nu ma doare gatul, nu tusesc, doar nasul imi curge. Nu am luat nimic, dar am inteles ca daca nu ai febra mare nu afecteaza pe bebe.

Voi ce stiti?

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Fetelor si eu bolesc :( am luat o nenorocita de raceala de la barbat!

eu am racit ffff rar la viata mea, se pare ca sunt mult mai sensibila acum. Nu ma doare nimic, nu am facut febra, nu ma doare gatul, nu tusesc, doar nasul imi curge. Nu am luat nimic, dar am inteles ca daca nu ai febra mare nu afecteaza pe bebe.

Voi ce stiti?

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Nu il afecteaza pe bebe, iar daca faci temperatura ai voie sa iei paracetamol, dar simplu, nicidecum sinus, din ala nu e voie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, da eram insarcinata cind am avut (eu de regula nu prea fac), dar probabil imunitatea scazuta, etc....DR mi+a spus sa+l las in pace...nu pateste bb nimic
Lalely, te sarisem, odihna si o sa fie bine cu ajutorul lui DUmnzeu. Eu la a doua sarcina am avut desprindere de placenta si singe rosu rosu pe chilot. AM stat linistita si a fost ok pina in final. SI la sarcina asta am gasit pic de singe pe chilot intr-o zi...aproape invizibile...si la eco dr mi-a intrebat dc am singerat sau cva ca observa un hematom la ecografie. A fost singura eco facuta, miercuri merg la urmatoarea, sper sa fie bine..
Ama, sanatate multa! SI racita am fost la ambele sarcini anterioare, eu am avut si febra si frisoane...mi-a fost rau de tot. Tratament babesc, natural pe cit posibil...si eu am luat maxim 2 paracetamol pe zi pt febra.

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!

Imi pare rau pt cele care va simtiti rau...si aveti mici raceli, herpes..nu stiu ce am mai citit ca parca ma lasa memoria...uof neuronul asta unde a disparut?
Roxy, te lasi asteptata nu gluma...te asteptam cu drag

Ieri dupa analize nu am mai fost in stare de nimic, am stat toata ziua in pat...mai rau este ca mananc ffffffffffff putin...sper sa nu fac rau la bebelin.

Va burtici si Ama, te asteptam cu vestile bune de la eco, la fel si Lalely...ai sa vezi ca te linistesti odata cu vizita ma medic

Ally , 9+ bebe

Mergi la inceput