Mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(144)
Raspunsuri - Pagina 9
donna79 spune:
Alynta, Lora 
Oana bine-ai revenit, iti tin pumnii sa stea cat mai mult bebe cuminte in burtica. Poate e doar o perioada mai agitata si apoi te trezesti pe la 39 sapt ca te rogi de el sa iasa
Si chiar ca e grasunel... fata de al meu 
Belle Sara - bun venit in club!
Hai ca mi-am listat si eu cateva pagini cu cele necesare si incep sa caut, sa nu mai fiu cea mai in urma la capitolul cumparaturi ![]()
Donna
33+ cu 
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anna_ivan
nu te speria. e o optiune a picasei. dai clic pe mutra cuiva si spui cum o cheama, asta ca atunci cand te uiti peste ani poate te-ai senilizat si nu mai tii minte ![]() 32+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
Aha!!Eu la albumul meu,cand am deschis poza, in dreapta la Persoane, Nedenumite!, am dat clik pe (x) si nu mi-a mai cerut sa denumesc persoana!

Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
alynta27 spune:
2ingerasi dar gatesti singura?! Ma gandesc ca e obositor sa faci atata mancare.... Inseamna ca ai spatiu unde sa-i gazduiesti!
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mari_paun spune:
am pus si eu poze in picasa cu "trasura " lui bebe, acum plimba Ema pe bebe-papusa, caruciorul ei i se pare mic![]()
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
34+
PETRU si mami de bomboana EMA
donna79 spune:
Magdyi itit tinem pumnii (si eu si bebe) sa fie bine.
Ana
pt tine si pt Maia ta. Tot asa zglobie este? Te lasa sa dormi?
Chiar... ce-o face Office???
Donna
33+ cu 
belle_sara spune:
anna_ivan : uite ca le-am incurcat de emotie, va rog sa ma scuzati
deci de la inceput :frumoasa mea sara este nascuta pe 06.03.2010 si dragul meu bebelus se va naste la data de 15.10.2010. um 04.01.2010
mamica de scumpete sara si george (33 sapt)
alynta27 spune:
Mari..fain caruciorul! Vad care si geanta pentru bebe! Culorile sunt suferitoare la purtat!
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari_paun am pus si eu poze in picasa cu "trasura " lui bebe, acum plimba Ema pe bebe-papusa, caruciorul ei i se pare mic |
trasura are niste culori superbe. si ema isi va plimba fratiorul foarte mandra.

32+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
ana_25 spune:
MARI f faina "trasura" lui bb!!Sa o folositi sanatosi!!
DONNA tot asa hipractiva e Maia!!Nu ma lasa deloc!!Abia astept sa-i vad mutrita!!![]()

Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
Andreea82 spune:
Tutz, multumim. Da, walter e o figura si e nostim dar e si la fel de incapatanat 

Office cred ca isi tine deja puiul in brate 

Ce burtici frumoase am vazut in album. 
Cami, noi am fost la scoala mamicii undeva pe cluj. Ce sa zic, vorba sotului, in mare ne-am dat seama ca de fapt bb este un omulet mai mic si trebuie ingrijit la fel cum ne-am ingriji pe noi.![]()
S-a discutat de la pregatirea baitei pana la terminarea acesteia: conditii propice pentru baita, cand se face baita, de cate ori, cum, ce temperatura trebuie sa aibe incaperea, apa. S-a discutat despre toaleta de dupa baita, cosmetice ce trebuiesc folosite... Daca aveti intrebari referitoare la aceste subiecte, va pot raspunde in masura in care am aflat si noi...![]()
Pity, imi pare rau ca nu se intampla cum doresti tu. Important este ca tu si bebe sa fiti bine 
Lora, bafta la doctor!
Mari, imi pare rau ca nu s-a simtit bine Ema, bine ca acum e vesela si se simte mai bine. Felicitari pentru achizitii
Belle_sara, bine ai venit printre noi!
Oana, bine ai revenit! Stai cumintica in pat si o sa fie totul bine!
Felicitari si tie si Donnei pentru copilasii sanatosi din burtica
Magdy, tinem pumnii stransi!
34+ cu un carucior
.... sau